Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

eh zasypiam, nie zdołam doczekac do falloutsa4 -szkoda, ale trudno, ide spać

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 99,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Dishonored 2?

please.png please.png

YES (pipi)!

EMILKA :O

Edytowane przez Starh

Opublikowano

konfa w pigule:
Doom-> megatona
Klon team fortress-> nikogo
Dishonored 2-> megatona
remaster dishonored cichaczem -> xdddd
Karcianka klon -> xdddddd
Fallout 4-> spoko, ale bardzo sie boje o fabułę :/

Opublikowano

Doom rzeczywiscie ladny, chociaz przyznam ze jest za(pipi)iscie udzwiekowiony.

a nie przepraszam, dopiero doczytal mi sie fragment z pila...

serio? mamy 2015 a developer potrafi co najwyzej zaserwowac quick cinematic events? (pipi)a, jest kinect, jest opcja move, az chce sie wywijac ta pila a dostajemy znowu 2,5 sekundowa custscenke? frajerstwo. MGR pokazal ze da sie zaprojektowac silnik do krojenia na kawalki. no tak, liczy sie tylko gore. gry na konsole at its finest.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Bethesda jak zaorała. 

Doom - prezentuje się świetnie

Dishonored 2  - OK

FALLOUT 4 - :obama:

Ale bede napierrrrdalał w Bostonie. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zaorane 2015 premierka - 11 listopad

Sry Redzi, Goty nie będzie - media już wybrały  :woot:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

11 października premiera xd

Opublikowano

Ok Doom zaoral, Dishonored 2 zapowiedziany, Fallout 4 jednak chyba bedzie spoko. Pora isc spac. Oby MS utrzymal forme bo jak narazie zapowiadaja sie najlepsze targi E3 od lat.

10-11-2015.

Opublikowano

ide w kime, poczekam na głębszą analizę jakiegos nerda co do f4, ale kurfa ta fabuła ;/

Opublikowano

ide w kime, poczekam na głębszą analizę jakiegos nerda co do f4, ale kurfa ta fabuła ;/

To fabuły nie będzie miało jak każda gra Bethesdy.

Eksplor, robienie jakiś popierdułek, zwiedzanie świata to będzie głównym atutem tej gry. 

Chcesz głęboką fabułę, z fajnymi dialogami i ciekawymi postaciami? No cóż - tylko W3 i chyba długo poczekamy na podobną grę.

Opublikowano

Takiej bomby się nie spodziewałem, wszystkie najlepsze rzeczy z modów do F3 i ta data premiery.

Mogę umrzeć  ^_^

Opublikowano

Fallout 4 miał przede wszystkim bardzo dobrą prezentację (Howard radzi sobie w tym), po silniku widać swoje lata, ale i tak to całkiem ładnie wygląda (szczególnie oświetlenie, w którego zmianę najwięcej pary poszło)

Btw.
Współczuję S-E, wydawać Tomb Raidera w miesiącu z Battlefrontem, nowym CoD i Falloutem to nie jest najlepszy pomysł.

Opublikowano

Eksplor, robienie jakiś popierdułek, zwiedzanie świata to będzie głównym atutem tej gry. 

Chcesz głęboką fabułę, z fajnymi dialogami i ciekawymi postaciami? No cóż - tylko W3 i chyba długo poczekamy na podobną grę.

morrowind :reggie:

jak dostane zakonserwowanego bohatera przez 200 lat to sie w(pipi)ie.

Opublikowano

do 1 wrzesnia.

nie wiem czy czekac na trailer MGS V czy isc spac. jest gdzies info o godzinie jego wypuszczenia?

Opublikowano

Ludzie idący dziś rano do pracy pozdrawiają oglądających transmisje hardkorów:)

Opublikowano

Fallout wyglada jak pastgenowa gra. Dishonored remaster, ogram jak bedzie za 100zł, bo nie miałem przyjemności skończyć na pc.

Opublikowano

Fallout super, kupię na pewno. Dishonored 2 takie se, remaster jedynki po hooy? Doom tez wygląda ok.

Opublikowano

Doom wydaje sie byc mega, zapowiadają sie najlepsze targi od daaawna.

Opublikowano

Z jednej strony Doom ten trochę sie kojarzy z Doomem 3, który był nudny jak atencyjność Rayosa. Z drugiej strony jest ta fajna wyrzynka z klasycznych części, a nie jakieś strachy na lachy rodem z horrorów klasy C. Szkoda jednak, że to wszystko nadal wygląda bardzo genericowo i bardzo bezpiecznie. Doom 1 i 2, a nawet Final Doom były bardzo surrealistyczne, było w nich coś złowrogiego i przerażającego. Nie musiały być nawet mroczne, ba były pastelowe i nadal budziły lęk. Do tego w wersji na PSX były darkbientowe utwory, które potęgowały tą atmosferę. Ciekawi mnie czy w tym Doomie twórcy będą w stanie popisać się kreatywnością i stworzą choć namiastkę tego klimatu.

Dishonored 2 mnie nie jara. Mistrz i uczennica, czyli kolejny rozdział sztampy. Jakbym czytał jakieś casual fantasy pisane przez kobietę...

Opublikowano

co ty Pie.rdolisz doom 3 to była taka kosa w momencie premiery, że szok. liczę na więcej klaustrofobicznych klimatów, przynajmniej na początku. ta wyżynka w piekle gdzie ładuje grubemu granata w pysk rozye.bała system.

Opublikowano

Nie grałem w momencie premiery, ale jak sądzę to w momencie premiery nadal by to była dla mnie nudna gra, która robiła co najwyżej na początku. Potem się strasznie powtarzała, nie wnosiła nic nowego, a fabuła była płytka tak bardzo że aż wystawała nad powierzchnie. Grałem niedawno w BFG Edition i dawno mnie gra nie znużyła i zmęczyła tak bardzo, ostatniego DLC nie dałem rady przejść, pomimo że coś tam nowego dodawał (niby-puzzle). Dla przykładu, to w klasyczne Doomy mogę grać do oporu, i te gry się nie starzeją. Wjechanie piłą w oko cacodemona jest po prostu ponadczasową przyjemnością.

Obejrzałem film z Fallouta 4 i fabuła dziwna, ale kij tam z fabułą, po finale trójki nic nie może być już gorzej, dlatego dla samego wędrowania jestem za tą grą...

Opublikowano

na czym ograsz pod koniec roku?

Opublikowano

Dishonored - spodziewam się wspaniałej gry, jedynkę grałam mniej więcej w tym samym czasie co osławione TLOU, które przez to bardzo ucierpiało. Przechodzę obecnie trzeci raz mimo zarzucenia nowymi grami.

Fallout 4 - grafika pastgenowa pokazana na filmikach raczej nie będzie dotyczyła nowych sprzętów - o to jestem spokojna. Natomiast ciekawi mnie czy sam sposób prowadzenia przygód ewoluuje jakoś. Tak czy siak w ciemno biorę limitkę.

Doom - 1 i 2 przeszłam i wystarczy mi do końca życia.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

konfa w pigule:

Doom-> megatona

Klon team fortress-> nikogo

Dishonored 2-> megatona

remaster dishonored cichaczem -> xdddd

Karcianka klon -> xdddddd

Fallout 4-> spoko, ale bardzo sie boje o fabułę :/

Ech miałem praktycznie to samo naskrobać , łap plusika :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.