Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zaoral xbona tak, ze nigdy juz nie nawiaze walki z ps4.

chuy mnie jakies nawiazywanie walki miedzy korpo

mam jedno pudło z najlepszym goty padem na którym zagram w forze, tr, qb, multiplatformy czy gierki z pc jak elite dangerous, wieczorami coop na live, zona poskacze do kinecta i kazdy zadowolony

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Po prezentacji xbone'a to nawet Don na jakis czas zapadl sie pod ziemie, wtedy xboty byly zmuszone walczyc w partyzantce, co jakis czas wychylajac sie zza krzakow i plujac na PS4, ktore juz wtedy zdradzalo pierwsze oznaki (pipi) obesranego

Teraz xbotem jest byc latwo, roznorodnosc exow, najblizszy wysyp exow, malejace roznice w multiplatformach, jakosc uslugi sieciowej, jakosc wykonania konsoli i jej awaryjnosc.

Latwo jest byc xbotem bo sony zdaje sie w ogole nie stawac do walki o swiadomego klienta, co rusz popelniajac harakiri zapelniajac lineup na kluczowy okres remasterami, obrazu nedzy i rozpaczy dopelnia obraz wiecznej konserwacji PSN i jakosc konsoli oraz chuyowy plus( koronny argument klapow zeszlej generacji)

Radze odstawić Mocarza, nagminne stosowanie może prowadzić do coraz większego brnięcia w wyimaginowaną rzeczywistość.

Opublikowano

Tak? A ja mam pudlo na ktorym zagram w najlepsze sieciowe gry, najlepsze rtsy, moby, strategie taktyczne, itp, itd oraz wiekszosc exow z ps4 i xb1 w najlepszych wersjach, za pol ceny i bez abonamentu :pawel:

Opublikowano

no też mam, ale sie tym tak nie jaram bo pc mialem przed 2015

Opublikowano

a xb1 nie miales?

Opublikowano

moby xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

smiejesz sie z tych gier, w ktorych na jednym turnieju jest do wygrania wiecej kasy niz we wszystkich konsolowych turniejach razem wzietych?

Aha.

No beka z gry, przeciez w to trzeba umiec grac i trenowac - na konsolach od lat sie nie praktykuje grania.

Poza tym napisalbym jakis bekowy gatunek z xboxa, ale niestety nie ma w ogole gier.

Opublikowano

No beka z gry, przeciez w to trzeba umiec grac i trenowac - na konsolach od lat sie nie praktykuje grania.

Przecież Ty też nie trenujesz tylko kupujesz pakiet P2W.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Czezky to moze w Gigantic zagramy razem? Ma byc cross play XO z PC :lapka:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Fajne to moze byc, wole tpp.

Opublikowano

Siedze sobie wczoraj w pubie, sacze angielskie ALE i prowadze rozmowe na poziomie z Krolem Spencerem, a wy co? Czekacie az joszida napisze ze cos wie? Wata zmartwychwstanie? kojima wroci do pudelka? Nawet mi was nie zal.

Szkoda ze jest NDA to bym napisal jak bardzo macie klapy przeyebane.

Opublikowano

kobik zaraz po tym poście wystawił ps4 na pchli, więc xboss robi to dobrze

Opublikowano

>odkrylem granie na pc w 2015

>bede gral w strategie

:yao:

Tak ku.rwa, chyba na jutubie.

Opublikowano

Granie na PC było za(pipi)iste ale w latach 90, teraz to jakies popłuczyny chociaz sa 3 gierki które bym ograł pillars, westland 2 i divinity z czego te dwie ostatnie ogram na xboxie :banderas:

Opublikowano

Te popłuczyny to gry z konsol w lepszej jakości niż na konsolach także ten :lapka:

Opublikowano

Sa jeszcze moby jak Gigantic, Smite czy World of Tanks. Wszystkie do ogrania na Xboxie z najlepszym padem i usluga sieciowa.

Opublikowano

cos sie zmienilo od tej listy pudelkowych exow, ze nagle boty pisza, ze ich konsola ma pelno turbo exow?

project spark - 73%

horizon2 - 86%

ryse - 60%

halo remaster - 85%

killer instinct - 73%

screamride - 71%

dead rising 3 - 78%

forza 5 - 79%

sunset - 81%

titanfall - 86%

disney fantasia music evolve - 77%

11 gier - srednia - 77,18 %

lbp3 - 79%

shadow fall - 73%

second son - 80%

tlou - 95%

bloodborne - 92%

knack - 54%

order - 63%

guilty gear - 84%

driveclub - 71%

Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn - 86%

gow3 remaster - 82%

11 gier - srednia 78,09 %

Opublikowano

cos sie zmienilo od tej listy pudelkowych exow, ze nagle boty pisza, ze ich konsola ma pelno turbo exow?

project spark - 73%

horizon2 - 86%

ryse - 60%

halo remaster - 85%

killer instinct - 73%

screamride - 71%

dead rising 3 - 78%

forza 5 - 79%

sunset - 81%

titanfall - 86%

11 gier - srednia - 77,18 %

lbp3 - 79%

shadow fall - 73%

second son - 80%

tlou - 95%

bloodborne - 92%

knack - 54%

order - 63%

guilty gear - 84%

driveclub - 71%

Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn - 86%

gow3 remaster - 82%

11 gier - srednia 78,09 %

no dobra ale bez remasterow taknieco

Opublikowano

killer instinct - 73%

49eWyJQ.jpg

dalej nie sprawdzam tych procentow ficusia...

Opublikowano

No tak, ale gow3 i tlou( Ficus nawet nie dopisal ze chodzi o remaster mimo iz w kazdej innej pozycji nie zapomnial tego uczynic xD) ewidetnie sa dodane do listy aby podwyzszyc srednia

Co tylko potwierdza fakt iz Ficus mimo mojej calej sympatii do niego to tendencyjny klap manipulator

Opublikowano

Ja pyerdole, znowu ta lista.

Od 5 yebanych lat wklejaja te sama liste na zmiane.

Newsflash - JEST CHUYOWA.

Dom wariatow.

Dobra matoly, takie sa realia:

- coming to PC

- coming to PC and PS4

- coming to PC and XB1

- coming to PC and wiiu

ZAORANE

Opublikowano

procentow ficusia...

111338735921044221.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

przeciez na podstawie metacritic te srednie

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/killer-instinct

i to skopiowany moj post z poprzedniego CW z dopisaniem GOW3remaster

asax i tak jest sprawiedliwe bo wliczam kazdy ex, nawet taki, ktory mozna ograc na pc, w przeciwnym razie byloby:

horizon2 - 86%

halo remaster - 85%

screamride - 71%

forza 5 - 79%

sunset - 81%

czyli biedaszyby i oczywiscie pileczka i bol pupska by odliczac gry ps3/ps4 jak np lbp3 czy guilty gear wiec wrzucilem wszystkie exy pudelkowe niewazne czy sa na pc, ps3 czy to remastery

Dave ale ta lista nie jest do chwalenia :D to dowod jak mizerna jest generacja (malo exow i slabe srednie) i jak boty zyja w matrixie piszac, ze maja pelno turbo exow jak jest ich tyle samo co na ps4 z taka sama srednia, a to ponoc ps4 nie ma gier

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.