Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nobodylikeyou ja nie mówię, że lepiej mieć zero exow jak na xo, ja mam ps4 i guwno do grania przez najbliższe yy nie wiem ile miesięcy. Multiplatformy się nie liczą tak jak nie liczyły się na x360 :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ale czaicie typy że to jest najlepsza singlowa gra ever, obok Okemi i RE4, a skoro ja tak mówię to tak właśnie jes? :lapka:

[okemi]

Czaimy

[/okemi]

giphy.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

starh jaki random nie wie o co cho z okemi xD

Opublikowano

Headshot w kolano?

Opublikowano

kukamele

football meneger

Opublikowano

xddddd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

starh jaki random nie wie o co cho z okemi xD

Nie zajarzył  :dunno:

xddddd

iksde

Edytowane przez Starh

Opublikowano

:pawel:

Chyba lemonka ci dał swoje dragi kolego. :lapka:

No Demon's Souls to 10- i best single player experience VII generacji, a BB jest jeszcze lepszy więc Game Of The Life jak nic wnusiu.

Opublikowano

:rotfl:

To nawet za mocne jak na cw. :usmiech:

Opublikowano

Juz wolalem kiedy Nobody nawracal na The Last of Us

Opublikowano

Oj tak.

MUSISZ GRAĆ NA HARDZIE BEZ NASŁUCHIWANIA BO INACZEJ TO CH.UJ A NIE GRANIE

Opublikowano

Oj tak.

MUSISZ GRAĆ NA HARDZIE BEZ NASŁUCHIWANIA BO INACZEJ TO CH.UJ A NIE GRANIE

Tego to nie widziałem

Opublikowano

Po ścianach tekstu w obronie i wmawianie jak powinno się grać w tlou przez nobodiego, nie mogę doczekać się kolejnych stronicowych rozprawek dotyczących mgs5 jak to należy schować się w kartonie i w którym momencie pozbyć się ciał poprzez przywiązanie do nich balonów z odpustu

Ale będzie czytane :banderas:

Opublikowano

:pawel:

Chyba lemonka ci dał swoje dragi kolego. :lapka:

No Demon's Souls to 10- i best single player experience VII generacji, a BB jest jeszcze lepszy więc Game Of The Life jak nic wnusiu.

Z DeS sie zgadzam, widze ze kolega czasami przejawia jakis tam gust mimo ze jest klapersem :pawel:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie podoba Ci sie TLOU . To znaczy, ze zle grales, musisz grac na hardzie, bez huda i bez podsluchiwania, najlepiej wieczorem, bedac sam xD

Nie no, Nobody ma dobry gust, chyba najlepszy ze wszystkich klapow

Edytowane przez asax

Opublikowano

Pamietam że wystarczyło w byle jakim temacie napisać coś złego na temat tlou a nobody się zjawiał natychmiast jak batman ze ścianą tekstu xD

tak rozpoczęła się nasza przyjaźń <3

Opublikowano

Ale przynajmniej potrafi pisac o gierkach, co pozwala podjac normalna dyskusje

Natomiat taki Yeti umie napisac tylko " do miecza xboty przed najlepszym multi generacji, hehe"

Mendrek " co prawda nie gralem, ale branzowi recenzenci nie moga sie mylic"

I jak tu dyskutowac z takim czyms?

Opublikowano

No rozdwojenie jazni to podstawowy zwrot w jez. angielskim :pawel:

Dla Rayosa podstawowy.

Opublikowano

Juz wolalem kiedy Nobody nawracal na The Last of Us

- TLOU najlepsze multi ever

- BB, RE4, Okemi, Demon's Souls, SOTC najlepsze single player ever

- Planescape Torment i Silent Hill 2 najlepsza fabuła ever.

Wszystko się zgadza. 

Nie podoba Ci sie TLOU . To znaczy, ze zle grales, musisz grac na hardzie, bez huda i bez podsluchiwania, najlepiej wieczorem, bedac sam xD

Znowu zaczynasz robaku?  :[ Z czystego altruizmu na postawione przez ciebie troll pytanie, poleciłem Ci ograć ją taką jak powinna być zaprojektowana pod hardkorowych graczy, a nie casualów. Jeśli nie zjedliście zębów na grach typu Dead Space 2, czy RE3, gdzie wybór difficulty ma ogromny wpływ na ilość amunicji, zapasów, i idące za tym poczucie zagrożenia, to już chyba nigdy tego nie przetłumaczę. :< 

Pamietam że wystarczyło w byle jakim temacie napisać coś złego na temat tlou a nobody się zjawiał natychmiast jak batman ze ścianą tekstu xD 

Ja pamiętam, jak raz w ostatnio Ukończyłem, po neutralnym poście Blubera n.t. TLOU i GTAV zapytałem go z ciekawości jaki jego top 3 vii gen., na co przeleciałeś z pyskówkę że znów atakuje jej krytyków.  :rotfl:  Parę h później Bluber mi odpowiedział, a Tobie moderacja usunęła post za pyskówki.  :kaz:

Opublikowano

Niewymienienie choćby jednego Mariana w liście najlepszych gier single player ever...

Opublikowano

Oh wow, grałem w to 5 lat temu. :cool::lapka:

O kurczę, to już 5 lat. :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.