Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Widze ze piecze :banderas:

Gurwa, kliknijcie w jego sygnę. Cały styczeń to jakieś indiegunwa z czego 99% ma 0% achievementów... jak gardzę, jak gardzę... :dynia:

Czym dokladnie gardzisz synku?

Stem gamingiem gardzę kolego. Ohy ahy czego to smoki nie potrafią, a jak przychodzi co do czego to ogrywacie jedynie indyki z komórek, których nawet nie przechodzicie :lapka:

Bez komentarza, nic nie ogarniasz, ale dzieki za rozbawienie mnie :dynia:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gurwa, kliknijcie w jego sygnę. Cały styczeń to jakieś indiegunwa z czego 99% ma 0% achievementów...  stem gaming :dynia:

ładnie to tak być hipokrytą?

zFFBwrW.jpg

Opublikowano

Gurwa, kliknijcie w jego sygnę. Cały styczeń to jakieś indiegunwa z czego 99% ma 0% achievementów...  stem gaming :dynia:

ładnie to tak być hipokrytą?

zFFBwrW.jpg

Co za typ :dynia:

Takie typki only on Playstation

Opublikowano

Uuu hipokryta, bo nie przechodzi indieguwien z plusa :reggie:

Opublikowano

Idlemaster klapie. Ja wyfarmiłem ponad 200 kart w styczniu i pewnie velius też troszkę ich nafarmił :D  W dodatku z kim  ja rozmawiam sam scalakowałem wiedźmina ten scalakował fallouta 4 i Until Dawn. Untila Dawn które przeszedłem raz i zapomniałem a ten przechodził kilka razy aby scalakować i F4 najgorsze (pipi) roku. To uczucie kiedy więcej fajnych gier na ps4 przeszedłem od klapka. :D Dodatkowo na steamie są goty gry które nie mają (o zgroza!) osiągnięć np Undertale czy recettear.  Które to Velius na pewno ograł  :)  

Opublikowano

Nintendo opublikowało kilka nowych danych.

Mario Kart 8 sprzedał się w 7 milionach sztuk.

New Super Mario Bros U sprzedał się w 5 milionach sztuk.

Super Mario World 3D sprzedał się w 4,6 milionach sztuk.

Splatoon sprzedał się w 4 milionach sztuk (!).

Super Mario Maker sprzedał się w 3,34 milionach sztuk.

No, no.  Brawo dla Splatoon :) Jedno z najlepszych nowych IP ostatnich lat.

Opublikowano

Shadow of the Colossus, MGS 4, Dead Island - indie gówna z plusa.

broken age , grim fandango

Opublikowano

Serio Splatoon ma sie tak dobrze? Chyba nawet na forumku byly z tego podsmiechuyki

Opublikowano

Ja yebe jak dobrze ze sie nie zniechecilem ta shakowana beta Devizji i patrze z wypiekami na twarzy na ten caly PC Gaming :obama:

Nie ma to jak odpalic w 4k na 22 calowym monitorku prawdziwe perly naszego growego hobby [MOC HOBBY NIGDY NIE UMIERA]

ss_32da97421ca3ce909be41efbf46d44bf3839a

ss_36751f2768c6e8fa043fcdecfc049e8a5080e

plans.png

Takie doswiadczenia w 4k i 120fpsach na ULTRA wypalaja galki oczne [NISZCZATOR GAMINGOWYCH SWIATOW]

Online moze i za darmo ale trzeba tylko odlozyc troche grosza na kolorowe kapelusze i inne paczki do otworzenia w bardzo wymagajacych grach f2p na platformie STEM:

maxresdefault.jpg

sbldlq9b8t8or04r4kdv.gif

Jak zostanie troche z gamingowych zakupow [HOBBY NIE UMIERA] to mozna zakupic stare tytuly a nie jakies gupie remastery, wystarczy tylko przesunac suwaki w opcjach graficznych na ULTRA i po problemie. Ale najpierw to zalecane jest profilaktyczne zbieranie pieniazkow do swinki skarbonki na wszelki wypadek gdyby nvidia albo ati wypuscili nowe karty graficzne i trzeba bedzie zrobic upgrade blachy ale przydalo by sie jeszcze tak profilaktycznie dac na msze zeby tym raem nvidia nie RUCHALA tak nas w DUPE i dalo na nowa karte 4gb ramu a nie 3.5 no kuhwa ja perdole przeciez z tego sie nawet nie da zrobic trollingu, to jest dramat, dramat i rak i caly ten perdolony zalew gier f2p za kolorowe kapelusze nalezy zaorac razem z ta cala perdolona blacha i cebulowym narodem raz na zawsze :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Smiesznie sie czyta takie posty przez pryzmat gowienek jakie ogrywacie na stemie xd

xD

A najlepsze jest to ze w 90% przypadkow nawet i w to nie graja, zostawiaja tylko kompa wlaczonego zeby im karty farmilo. Potem sie jaraja tymi kartami, potem je sprzedaja i kupuja wiecej gierek z ktorych bedzie im program karty farmic. PC Gaming Farming.

Z osob ktore mam na steamie moze 2-3 osoby faktycznie graja w gierki ktore kupuja.

Opublikowano

Takie cudowne wyniki, przy takiej małej ilości sprzedanych konsol :fsg::obama::banderas:

a Playstation co? 2 mln bloodborne i juz hit sprzedazowy, tak samo drajwklab na 40 mln konsol :dynia: 

Opublikowano

To uczucie kiedy więcej fajnych gier na ps4 przeszedłem od klapka. :D

Bardzo zaskakujące, że grubasek, który dzień w dzień wracając po pracy do domu siada na kompiutrze żeby kilka godzin grać ma ogranych więcej gierek ode mnie. Jak to się dzieje? Jak to możliwe? :reggie:

Opublikowano

widze hejven, że zostałeś zinfekowany wirusem yeti

(*)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no na pc sa fajne gierki, szkoda ze gra w nie tylko user idlemaster

Opublikowano

X- Com 2,  Starcraft 2 : LotV, Darkest Dungeon, Dirt Rally, Undertale, Kingom, Valhalla Hills, Football Manager 2016 - to tylko nieliczne z perełek jakie wyszły ostatnio tylko na PC. 

@Yakubu

Spoko wygrywasz życie uganiając się za 12'latkami. Ja przegrywam je grając w gierki i jedząc cheetosy zapijając pepsi :Coolface: 

Opublikowano

Serio Splatoon ma sie tak dobrze? Chyba nawet na forumku byly z tego podsmiechuyki

Podsmiechuyki od osób, które w ten tytuł nie grały? Ok. 

Świetna gra i tyle.

Opublikowano

Może i yakubu lubi małe dziewczynki ale chociaż nie gra na tfu pececie xD

Opublikowano

Pedofil jak zaorany :banderas:

Opublikowano

widzę znowu kosmiczny ból du,py, bo na steamie można włączyć program w tle i po kilkunastu godzinach jego idlowania kliknąć dwa miejsca, sprzedać wszystkie karty i mieć kilka euro na gierki xD

ale dzisiaj będzie grane w darmowego Rise of the Tomb Raider, którego MSI i ASUS daje członkom master race :banderas:

Opublikowano

Nikt nie mówił o dziewczynkach

Opublikowano

na pc w tym roku wyjdzie więcej dobrych eksów (jako wyznacznik przyjmijmy, że średnia na MC powinna być wyższa od Driveclub) niż przeciętny klap potrafi policzyć, no ale na pc nie ma gierek

Opublikowano

Nikt nie mówił o dziewczynkach

O fuj.

Opublikowano

widzę znowu kosmiczny ból du,py, bo na steamie można włączyć program w tle i po kilkunastu godzinach jego idlowania kliknąć dwa miejsca, sprzedać wszystkie karty i mieć kilka euro na gierki xD

od dzisiaj będzie uruchomione w tle darmowe Rise of the Tomb Raider, którego MSI i ASUS daje członkom master race :banderas: żeby zarobić parę euro na indi gunwa w które nawet nie zagram

fixed

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.