Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy będzie grał w taka rozmazana sr,ake :yao:

Miazga ze najpotężniejsza konsola na świecie która wyznacza graficzne standardy nie jest w stanie poradzić sobie z gra z iPhona xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A w ilu p jest na Xbawx One? Pozdrawiam

Na xboxie nie gra sie w gry z komórek xD w sumie w czasach podstawówki graliśmy w kropki i wystarczyło do tego kartka w kratkę i dwa rożnego koloru długopisy :yao:

Opublikowano

900p w 2016 roku xdddd a yeti tego i tak by nigdy nie kupił

Opublikowano

Ciekawe czy będzie grał w taka rozmazana sr,ake :yao:

Miazga ze najpotężniejsza konsola na świecie która wyznacza graficzne standardy nie jest w stanie poradzić sobie z gra z iPhona xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W takie gry gra na swoim HD Ready w 720p, aby jeszcze lepiej posmakować rozmazanej sraki.
Opublikowano

wiedźmin 2 miał bardziej zyebany system walki niż 3, więc jeszcze dużo można na tym polu osiągnąć

tylko japończyki robią dobre systemy walki

Wystarczylo go dobrze poczwiczyc i byl znakomity. No ale do tego trzeba skillla

I w jakiej grze jappnce zrobili dobry system walki??

Bayonetta. Devil May Cry. Ogólnie slashery. BloodBorne, które wg. mnie zjada sztywne Dark Souls na śniadanie, dodając do gry dynamiki.

Gralem z tego tylko w dmc i jak dla mnie system walki tam byl zalosny.

Zawsze mnie dziwiło czemu ludzie tak lubią robić z siebie debila pisząc takie farmazony, żeby to chociaż jeszcze smieszne było. 

Opublikowano

Wczoraj miala premiere kolejna perelka na konsole Xbox, COBALT :obama:

Pierwsze recenzje gry są pozytywne. Softpedia wlepiło Cobalt 9/10, a redakcja Rock Paper Shotgun opublikowało wstępną recenzję z bardzo pozytywnym wydźwiękiem. GameHeadquarters zdecydowało się na ocenę 9,6/10. Użytkownicy na Steam wystawiają prawie same pozytywne opinie. Wygląda na to, że gra może być naprawdę mocna.

A klapy laczenie kropek w 900p na najmocniejszej konsoli na swiecie, ja perdole co to sa za podludzie xdddd

Opublikowano

w cobalt przynajmniej jest gameplay i fun a nie ku.rwa polacze kropka bo wysokie noty na internetach

Opublikowano

cobalt nie jest wart 69 zł .... kupię jak mocno stanieje. Takie gry w takich cenach to śmiech na sali. Tak jak widzę ludzi kupujących this war of mine za 115 zł jak ja na premiere 1,5 roku temu kupiłem za 60 zł. Gracze konsolowi ruchani w dupe z każdej strony.

Opublikowano

No jestem ciekawy kto kupil jakies chinskie gowienko na stemie xd

Tales-of-Symphonia-4.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja (pipi)e ale pedalstwo

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Chyba nawet idlemaster by w to nie zagral.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

cobalt nie jest wart 69 zł .... kupię jak mocno stanieje. Takie gry w takich cenach to śmiech na sali. Tak jak widzę ludzi kupujących this war of mine za 115 zł jak ja na premiere 1,5 roku temu kupiłem za 60 zł. Gracze konsolowi ruchani w dupe z każdej strony.

Ja zapłaciłem za this war of mine £2,99 jak dobrze ze gry z plejstejszon można ograć na telefonie za marne grosze

Opublikowano

idealne pod przeróbkę dla Bansaja :>

Opublikowano

Z tymi 'graczami' to się trochę zapędziłeś.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wow, zawrotna liczba 60k graczy. :yao:

Rozumiem zachwycać się dojrzałymi i, w miarę, poważnymi JRPGami pokroju Nier, Demon's Souls czy The Lost Odyssey, ale granie w takie g.ówna jak to z obrazka stawia gracza w roli potencjalnego nimfofila.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Chuyowy port Symphonia, wielkie rozczarowanie, powtórka z PS3 gdzie tez bylo 30 klatek. ale na szczescie wkladam swoja plytke z Gamecube i gram w 1440p i 60 fpsach wiec nie ma tragedii :obama:

Wezyr Ty serio nie wiesz co to jest Tales of Symphonia czy sobie jaja robisz?

Opublikowano

To zależy jakie kryterium oceny obieramy. Zostańmy przy narodowym, czyli jRPGiem jest gra RPG pochodząca z Japonii. Ukryte pedofilskie żądze twórców i specyficzny design jest tylko dodatkiem.

@Veli: Grą z serii Tales wydaną na GameCube w 2003. Nie jestem taki ograniczony w jRPGach, całe życie gram na konsolach. :lapka:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

JRPGami pokroju Nier, Demon's Souls

Zawsze myślałem, że jRPG to gra oparta na turowym systemie walk, levelowaniu postaci z drużyny o różnych klasach, przy okazji walki najczęściej rozgrywają się na "arenach", rzadziej na mapie czy planszy którą eksplorujemy.

No ale mogę się mylić, w końcu:

Nie jestem taki ograniczony w jRPGach, całe życie gram na konsolach. :lapka:

Dzięki Tobie Wezyr przestałem błądzić.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tak jak widzę ludzi kupujących this war of mine za 115 zł jak ja na premiere 1,5 roku temu kupiłem za 60 zł. Gracze konsolowi ruchani w dupe z każdej strony.

masz jakies dane dotyczace sprzedazy ? Duzo osob im to wzielo w takiej cenie ?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.