Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W kółko jedna gra, bo posucha jak po mocno zakrapianej :reggie:

Nie to co multiplatformowy indyk od listopada do listopada, nie?

https://twitter.com/hashtag/BetterPSN- BetterPSN z dnia na dzien bardziej popularne, przeciez to jest zalosne ze ludzie musza sie o to dopraszac xD

Patrząc na niektóre roszczenia, to nie doproszą się nigdy. Zresztą wejdźcie na http://www.betterpsn.com/ i sami obczajcie najpopularniejsze oczekiwania. Stabilniejsze serwery i szybszy download? :yao: Ależ skąd, grunt to zrobić z PSN kolejnego facebooka!

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

@Lem

No te niektore wymogi to troche bekowe, gaf zaczal inicjatywe z mysla o stabilnosci, no ale twitter gonna twitter, pelno fejsowych januszy juz szuka tam rozglosu, bo popularne :dunno:

Opublikowano

Tyle, że na One nie ma posuchy co diametralnie zmienia postać rzeczy :reggie:

No nie ma posuchy wcale, jedno Ori od początku roku. Sahara jak sie patrzy. Radze wyjść z zakrzywionej rzeczywistości. :reggie:

Opublikowano

Zero exów od ośmiu miesięcy, o połowę mniej indyków i te same multiplatformy często z gorszą grafą to jest wasza definicja braku posuchy? :dynia: :dynia: :dynia:

@Lem

No te niektore wymogi to troche bekowe, gaf zaczal inicjatywe z mysla o stabilnosci, no ale twitter gonna twitter, pelno fejsowych januszy juz szuka tam rozglosu, bo popularne :dunno:

I przez to akcja albo zdechnie, albo odniesie taki skutek, że Sony zamiast na stabilności, skupi się na funkcjach społecznościowych.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Czezare v2 :reggie:

Opublikowano

No nie ma posuchy wcale, jedno Ori od początku roku. Sahara jak sie patrzy. Radze wyjść z zakrzywionej rzeczywistości. :reggie:

Jedno BB od początku roku u klapów to już nie jest posucha? :reggie:

Opublikowano

Co ja Ci na to poradzę, że na mojej konsoli mam najlepsze na rynku FPSy, fantastyczne wyścigi i najlepszą na rynku platformówkę.

Gdyby za sterami PlayStation dalej stał Kutaragi, a nie ten kutasi.arz Kaz to może dzisiaj grałbym na PS4 w masę świetnych eks'ów, z WipEout jako flagowym racerem, a platformówki produkowało Naughty Dog. Tak jednak stan jest taki, że studio odpowiedzialne za WipEout zostało zamknięte, gatunek platformówek na PS4 kończy się na jakiś indykach, które ogram na moim lapku, a Knack jest w porywach poprawny. Najlepsza gra multiplatformowa ostatniego czasu najlepiej działa na Onie (Wiedźmin 3). Także kolejny gatunek na poczet Xboxa.

A że w 900p? Jakbyście w tym kur.estwie niebieskim grali w gry zamiast ciągle na nie czekać (TLG :lapka: ) i tasować się do gifów to zlewalibyście na to. Prawda jest taka, że Sony z(pipi)ało, a MS ma ze sobą graczy HC.

Dominacja jak za czasów X360.

Opublikowano

Tytanowy Janusz dostępny także na 360-tce i pc, oraz 3 razy dłuższa od DC przygoda z patchowaniem Kolekcji Magdy Gesler. 

Deal na miarę online TLOU Remastered. :reggie:

Opublikowano

Ile można pobierać gry z psn ?????? ODP: KILKADZIESIAT GODZIN !!!!! Dzieki sony ze place za g...o :/ Nic sie nie zmienia od lat na ps3 choc grac szlo za darmo po sieci :/

PlayStation Polska Przykro nam słyszeć Twoją opinię, lecz problem zdaje się leżeć po stronie Twojego dostawcy internetu Emotikon wink

Kocham jak ci debile z PS Polska,czy z ASK Playstation zwalaja na dostawce netu. Steam pobiera pelna predkoscia,psn 1% lacza uzywa ale napewno to moj dostawca neta :D

Opublikowano

Typowe dla klapów życie przeszłością. Na 10 VII 2015 MCC jest fantastycznie grywalne, a serwery pękają w szwach. Titanfall dostępny jest na PC, ale PC nikogo. Akurat najlepsza konsolowa wersja jest na XOne, bo przecież nie na PS4 :reggie:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Typowe dla klapów życie przeszłością.

Halo5, Forza6, TR2, Gearsy Remastered, Crapdawn, Quantum Fucking Cinematic, Scalebound, Recore.

Typowe dla botów życie przyszłością

Titanfall dostępny jest na PC, ale PC nikogo.

SFV, Shenmue 3 (Fuck Yeah!!!), Killing Floor 2, Soma, The Talos Prin(nene)le, NM'sS.  :banderas:

Tyle wykurwistych ultra exów na ps4 w 2015 i kolejnych latach. :fsg:

Dominacja jak za czasów ps2  :kaz:

Opublikowano

SFV, Shenmue 3 (Fuck Yeah!!!), Killing Floor 2, Soma, The Talos Prin(nene)le, NM'sS.  :banderas:

Phi, ogram sobie na PC np. No Man's Sky, a klapy nie ograja Ori czy TF na PC, bo według nich pc nikogo. Handluj. :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

SF V - marzec 2016

Shenume - kiedyś, nie szybciej niż końcówka 2016

Killing Floor 2 - 2015

Soma - 2015

The Talos Prin(nene)le - TBA

NMS - TBA

Proszę Cię :reggie:

Gears of War 1 Remaster - sierpień 2015

Forza 6 - wrzesień 2015

Halo 5 - październik 2015

TombRaider - grudzień 2015

Z litości przemilczę paczkę 30 gier od Rare. Jesteś graczem, co wybierasz?

Opublikowano

ps4 to takie włoskie super auto, niby jeździ te 300 km/h ale po każdej takiej przejażdżce trzeba auto wziąć na warsztat by sprawdzić co tym razem się zyebało.

xone jest jak niemiecki samochód gt, niezawodny ale ma kaganiec na 250 km/h.

Ja wolę niezawodność :problem:

Opublikowano

Phi, ogram sobie na PC np. No Man's Sky, a klapy nie ograja Ori czy TF na PC, bo według nich pc nikogo. Handluj. :problem:

no ale.. no ale...

ale PC nikogo.

PFirB1g.gif:master: siki.gif

Opublikowano

Jestem ciekaw jakie PCty mają klapy. Idę o zakład, że większość ma jakieś bieda lapki z biedry. W poprzedniej generacji prawie nie zesrali się ze szczęścia jak zapowiedzieli port ME2 na ich złomik i płakali o drugiego wieśka, a teraz mam uwierzyć, że wszystko mogą ograć na PC ? Aha oczywiście. Zapewne dlatego grają w droższe, brzydsze i gorzej działające multiplatformy na PS4

Nobody zapewne pożycza stacjonarke od kumpli ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No przecież taki lemonka wklejał fote swojego bieda lapka. 

Tyle świetnych gier omija takich lemmingów, ale wszystko w imie ch.ujowego plastiku z sony tylko aby pograć w press x to jason albo inne wychylanie gałki w orderze. xd

Opublikowano

Jestem ciekaw jakie PCty mają klapy. Idę o zakład, że większość ma jakieś bieda lapki z biedry. W poprzedniej generacji prawie nie zesrali się ze szczęścia jak zapowiedzieli port ME2 na ich złomik i płakali o drugiego wieśka, a teraz mam uwierzyć, że wszystko mogą ograć na PC ? Aha oczywiście. Zapewne dlatego grają w droższe, brzydsze i gorzej działające multiplatformy na PS4

Nobody zapewne pożycza stacjonarke od kumpli ;)

Albo gra u znajomych ;)

Szanuj moją biedę i lapka za 2999 zł z wyjściem hdmi do filmów z zatoki.  :cebula:

Opublikowano

:pirate:

Opublikowano

Nie no szacunek się należy  :sir:

Opublikowano

ej a tak serio to mając wybór blachy na którą nie ma już miejsca w pokoju, albo laptop z łatwą możliwością podłączania do tv, świadomie wybrałem to drugie. do nadrabiania klasyków, czy nowego Tormenta jest jak znalazł.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No przecież taki lemonka wklejał fote swojego bieda lapka.

GeForce 850M może demonem szybkości nie jest, ale Ori zjada na śniadanie, a z Titanfallem radzi sobie znacznie lepiej od bonera. Bieda lapek droższy niż gejming rigi większości blacharzy :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.