Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

czekam na oficjalne oświadczenie że FH2 jest lepsza od MK8 i Fast Racing Neo w sztywniutkim 60 fps i splicie na czrerech, a KI ma lepszy system od GGXrd :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie ma sensu porównywać gier Ninny do reszty. One są po prostu inne, zupełnie inny poziom grania. Albo się go kocha albo nienawidzi - znać trzeba. 

Opublikowano

bzdura. ardace racer to arcade racer. walić otoczkę.

Opublikowano

Mi Mario i Zelda i inne postacie od Big N chyba nigdy sie nie znudzą, za(pipi)site gry z którymi za każdym razem swietnie sie bawię miazga za Nintendo udało sie stworzyć takie produkcje ze mimo upływu lat wciąż sa rewelacyjne

Edytowane przez kubson

Opublikowano

To co? Mam teraz porównywać ze sobą Splaatona i Gearsy?

Opublikowano

Nie ma sensu porównywać gier Ninny do reszty. One są po prostu inne, zupełnie inny poziom grania. Albo się go kocha albo nienawidzi - znać trzeba. 

Nie no ja lubię Mariany, ale no czuć, że jest to recykling dlatego muszę sobie zrobić sporą przerwę po 2DS zanim nabędę WiiU, bo tak czy tak chcę je mieć zaliczone na tej konsoli. 

Opublikowano

Nie jedna gra korzysta lub wzoruje się w pewnym stopniu na gierkach od N, Okami i Darksiders, żeby daleko nie szukać.

Opublikowano

Chyba coś ciężkiego Ci na głowę spadło XD

No nie ma żadnych różnic pomiędzy MK8, FH2 i FRN. Jedno i to samo XD

Opublikowano

Nie no ja lubię Mariany, ale no czuć, że jest to recykling dlatego muszę sobie zrobić sporą przerwę po 2DS zanim nabędę WiiU, bo tak czy tak chcę je mieć zaliczone na tej konsoli. 

Które to recykling? 3DLand->3DWorld? Nie.

NSMB - tutaj się zgodzę. Z całej serii New warto ograć tylko wersję na WiiU.

Opublikowano

Wiedźmin 3 jest też nawet taką Zeldą - no bo w jakiej innej grze przed '98 jeździliśmy konno po mapie świata?

Opublikowano

Z Zeld własnie chcę ograć Link between worlds(jestem w trakcie), Ocarinę no i tę Majorę o ile nie będę znudzony materiałem. Najwyżej zeldy będą przegryzane DK i Marianem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

forza 9, gears of war 4. Kiedy wam się to znudzi?

skoro to najlepsze gry w swoich gatunkach na konsolach  :)  

gorzej niebieskie glonojady ratchet 16, łysy 12, drake 6, gt18   tfuu!

Opublikowano

łysy 12 xD

Opublikowano

ile to juz lat konie trojanskie blacharzy bez exa na 9?

Opublikowano

Chyba coś ciężkiego Ci na głowę spadło XD

No nie ma żadnych różnic pomiędzy MK8, FH2 i FRN. Jedno i to samo XD

Pomijając że CHYBA TY i nic nie załapałeś, zajrzyj sobie na pierwszą lepszą top listę najlepszych racerów od czasów V generacji, a znajdziesz tam zarówno samochówki, futurystyczne bolidy, jak i infantylne gokarty wyłącznie ze względu na założenia rozgrywki. 

co dalej? niemożność porówywania mordoklepek bo jedna rysowana a druga nie i w dodatku w 2d? xD

Opublikowano

Nie wierzę, że nołbody te brednie pisze na serio :D To już oficjalne, Wiedźmin 3 nową Zeldą  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no spoko, rozumiem że te wszystkie Top listy robione od 20 lat, gdzie Burnout Revenge dzielił miejsce z Wipeout Fusion, a FH2 obok MK8 i Fast Racing to była pomyłka :pawel:

czego tu się nie odyebie żeby wyszło na swoje to ja nawet nie xd

waszemu lekarzowi też wmacie że to on jest nienormalny?

Opublikowano

gearsy na xbona to remake xD pamiętamy :pawel:

Opublikowano

Ale nie wiem co mnie niby mają obchodzić jakieś zestawienia TOP. Nołbody już tak własnego zdania nie masz? :) Wysyłaj CV do ppe, nadasz się jak nic.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Czytałbym. 

Opublikowano

no moje zdanie jest takie że jak ścigasz się w konwencji arcade, to są to po prostu wyścigi arcade.

nikt normalny się w to nie babra, no ale weźcie to jeszcze porozdrabniajcie na offroad, asfaltówki, bez i z dopałkami na trasie. 

Opublikowano

Gram teraz w wiedzmina trzeciego i model walki wydaje mi się mega slaby

Dodam, że chwilę przed wiesminem ogralem Bloodborne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.