Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie no każda wymówka jest dobra, tak to my nigdy się nie dogadamy. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co jest złego we wracaniu do starszych gier, kiedy i tak wspiera się nowe, ambitne produkcje? BB wziąłem na premierę. Twórców Transistor, TEW i Izolacji wsparłem na rok przed zakupem ps4. Sporo staroci ograłem dopiero pod wpływem forumka (ostatnio Zero Escape, Chrono i Fallout 2). Miałbym więcej kasy i mniej backlogu, to zamiast new 3dsa wziąłbym wii u. :dunno:

Opublikowano

Co jest złego we wracaniu do starszych gier, kiedy i tak wspiera się nowe, ambitne produkcje? BB wziąłem na premierę. Twórców Transistor, TEW i Izolacji wsparłem na rok przed zakupem ps4. Sporo staroci ograłem dopiero pod wpływem forumka (ostatnio Zero Escape, Chrono i Fallout 2). Miałbym więcej kasy i mniej backlogu, to zamiast new 3dsa wziąłbym wii u. :dunno:

Co tam masz w backlogu? :cool: 

Opublikowano

suteq jaki buldupy bo ludzie ogrywają starsze gry xD Muzykę też tylko nową słuchasz? I jeszcze mówi to "wspierający branże najsławniejszy forumkowy pirat".

Opublikowano

Taki pirat, że FC4, które ściągnąłem kupiłem  niedawno w wersji cyfrowej na XO. :lapka:

A Ty byłeś, jesteś i dalej będziesz klapem stulejarzem. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Proponuje przeniesienie calego dzialu Xbox

i utworzenie poddzialu PC

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Sanitarium

Majora's Mask

Virtue's Last Reward 

Chrono Trigger

Vanquish

Catherine

Resonance Of Fate

Resistance 2&3

Fallout 4

Resident Evil HD Collection

no i chętnie odświeżę sobie DMC3 HD, Ninja Gaiden Sigma i Metal Gear Rising BO TO DOBRE GIERKI BYŁY

Opublikowano

To co mogłem wesprzeć i zasłużyło na wsparcie, to wsparłem, grubasku :lapka:

Mocne slowa jak na nintendofaga.

Opublikowano

Sanitarium

Majora's Mask

Virtue's Last Reward 

Chrono Trigger

Vanquish

Catherine

Resonance Of Fate

Resistance 2&3

Fallout 4

Resident Evil HD Collection

no i chętnie odświeżę sobie DMC3 HD, Ninja Gaiden Sigma i Metal Gear Rising BO TO DOBRE GIERKI BYŁY

No to niewiele pozycji, ale za to sztosy, oprócz F4. :lapka: 

Ja cały czas szukam jeszcze jakiś gierek do przejścia, chciałbym w tym roku jeszcze przejść tak ok. 25 tytułów, ale jak będzie to się okaże. :cool: 

Ciągle mnie kusi, żeby kupić jeszcze raz ps3 i ograć Resistance, które zawsze chciałem i nigdy nie ograłem. :/

Opublikowano

Nie za mocne dla gracza Black Klopsa 3 ;/

Opublikowano

Ja w tym roku przypi.er.dole z graniem w gry i mam zamiar przejście ponad 50 pozycji co jak dla mnie jest niebotycznym wynikiem. Mega backlog + ~30 gier z tej listy
http://l-lists.com/en/lists/qreay4.html

Opublikowano

Nie za mocne dla gracza Black Klopsa 3 ;/

:beksa::lapka: 

CoD'a to ty szanuj

Opublikowano

Ja w tym roku przypi.er.dole z graniem w gry i mam zamiar przejście ponad 50 pozycji co jak dla mnie jest niebotycznym wynikiem. Mega backlog + ~30 gier z tej listy

No ja w tamtym roku walnąłem rekord - 62 tytuły. :obama: 

Raczej już nigdy się takie coś nie zdarzy. 

Opublikowano

Strzelanek fpp nie lubie ale dla mnie seria Resistance była genialna. Dwojeczka to wogole jedna z moich ulubionych gier.

Opublikowano

Świetna lista na 35 pozycji nie grałem w 5 reszta grana po kilkanaście razy no i ukończone

Ja w tym roku jeszcze więcej nintendo i xbox <3

Opublikowano

Świetna lista na 35 pozycji nie grałem w 5 reszta grana po kilkanaście razy no i ukończone

Ja w tym roku jeszcze więcej nintendo i xbox <3

Też grałem w dużą czesc, ale to za szczyla, pora sobie przypomniec i ocenic w prywatnym kajeciku gierek :lapka:

Opublikowano

Strzelanek fpp nie lubie ale dla mnie seria Resistance była genialna. Dwojeczka to wogole jedna z moich ulubionych gier.

Dwojka byla bardzo dobra, jedynka OK a znow trojka znosna. Remastera bralbym w oczekiwaniu na nowa czesc

Opublikowano

Spencer jak zgasił kiepa :banderas::xboss:

Opublikowano

muhahah, moj tytan juz czeka goracy w dobrze wentylowanej obudowie na przyjecie QB w 60 fps i 4k

Opublikowano

muhahah, moj tytan juz czeka goracy w dobrze wentylowanej obudowie na przyjecie QB w 60 fps i 4k

RTA-Pinkie-girl.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.