Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

opowie mi ktos ostatnie strony CW tak w 5 zdaniach? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Już wiem dlaczego nie skumałem o co chodzi - nie czytam postów w CW dłuższych niż jeden akapit... w sumie dalej nie wiem o co chodzi bo Bansai w dalszym ciągu pisze za długie posty :/

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

zaorali bansaia i ten wymiekl

Opublikowano

Bonsaj się rozpruł o granie na komputorkach. Velius się rozpruł w obronie komputerka, że bonsaj wyciąga CW poza CW nawet w realu.  Komisja śledcza, kto się przypucował o tym co się dzieje na imprezkach PSN i kto Veliusowi dał taki cynk. Odgłosy pękających kasztanów. Smutna muzyka 

Opublikowano

Mi się z CW ten utwór kojarzy

Opublikowano

dałem się namówić na przeczytanie wypocin bansaia i w (pipi) żałuje, co wy mi tutaj odpier-dalacie? Nawet się nie uśmiechnąłem czytając ostatnie kilka stron 

wczoraj były walentynki, rozumiem, że tego szczególnego dnia w roku niektórych tutaj du-pa boli, oczywiście z żalu

Opublikowano

Zna go ktoś?

Niech zgadnę, fan Sony.

Opublikowano

poznałeś po tym że musiał edytować jednolinijkowca? sprytnie

Opublikowano

Kiedy wychodzi to Nintendo NX?

Bo nudno już - PS4 na miliard procent nie kupię, mimo posiadania PSX, PS2, PS3, PSP, PSV.

A co do Xboxa One, to mam mocarnego PC.

Zostaje mi konsola Nintendo. A że Wii U jest już prawie martwe, pozostaje czekać na Nintendo NX.

MAcie jakieś informację? Będzie tam napęd Bluray?

Opublikowano
Zostaje mi konsola Nintendo. A że Wii U jest już prawie martwe, pozostaje czekać na Nintendo NX.

Gratuluję genialnej logiki!

Opublikowano

Spoko grzybiarz jakby co przełożysz blureja z kompa

Opublikowano

Bo nudno już - PS4 na miliard procent nie kupię, mimo posiadania PSX, PS2, PS3, PSP, PSV.

Nintendo wraca do kartridży, nie słyszałeś?

Opublikowano

Marzy mi się powrót do kartridży. Płyty to przeżytek, który jakaś chińska konsola może ci naznaczyć pięknym okręgiem.

Opublikowano

Dla Ciebie nigdy

Good choice

:yao:

:yao::dynia::reggie::gayos::shotgun:

:facepalmz:

Opublikowano

Czappi Tak jak x360?

A co do afery co jak Velius to wszystko sobie ubzdural bo miał haluny od idlowania na kompie bez jedzenia i picia?

Opublikowano

NX będzie miał cartridge, jeśli chcą zrobić konsolę hybrydową. Inaczej tego nie widzę, chyba, że gry będą na płycie i razem z płytą dostaniesz cyfrę na mobilnego NXa a gry będą bez możliwości odsprzedania komuś :gayos: A jak się takie zachcianki skońcyzły, to każdy wie

Opublikowano

Mmm pamięć flash, piekna sprawa. Wszystko błyskawicznie bez obsranych czasów ładowania/instalacji :fsg:

Opublikowano

Ciężko mi to wyobrazić. Raczej to konsola NX będzie stremowała obraz do konsoli przenośnej, więc gry mogą być na płytach lub w wersji cyfrowej. Pchanie dwóch niezależnych konsol do jednego pudełka to ruch koszmarnie drogi.

Opublikowano

jeszcze jakby NX zrobił małą konkurencję dla RETRON5 i umożliwial odpalanie cartridgy z NES/SNES/N64 (stacjonarka) i GB/GBC/GBA (mobilka) :fsg: 

Ciężko mi to wyobrazić. Raczej to konsola NX będzie stremowała obraz do konsoli przenośnej, więc gry mogą być na płytach lub w wersji cyfrowej. Pchanie dwóch niezależnych konsol do jednego pudełka to ruch koszmarnie drogi.

ploty mówią, że to będą dwa niezależne urządzenia, do zakupu osobno. Kto chce będzie mógł mieć oba i kupował gierki jednocześnie na obie "wersje" :) A stremowanie do "przenośnej" już mamy w postaci padleta do Wii U.

Opublikowano

przed chwila przeszlem ori i co moge wam powiedziec drodzy koledzy? no plakalem na koncu. takie dziela sztuki wylacznie na xboxie a stulejarze moga se co najwyzej laczyc kropki za 150 zicos top bk

Opublikowano

Dyskietki do NX? Oj poproszę bardzo. Plus jakieś inne pudełka niż ten nudny, oklepany box DVD.

Opublikowano

Dzień dobry, kto zamawiał zastrzyk z pavulonu ?

Najgorsza forumowa afera EVER. Tylko usuwanie postów w panice i odezwa o pokój na świecie Wiesława w miarę zabawne. Tak na 3/10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.