Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dziś premiera intrygującego exa #niedlaklapakielbasa 

a w marcu dostajemy 4 super gierki w goldzie, zanim zdazymy przejsc dwie juz jest kwiecien i gramy w quantum fucking break?

roger that mr spencer  :ogor:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kermit to jakaś popierdółka

609509275.jpg

Opublikowano

no tak powiedzcie klapunie w jakiego exa pogrywacie ostatnio

sf5 z user score 3 i 20 minutami oczekiwania na mecz, firewatch w stabilnych 20fpsach czy może 100h łączycie kropki w tym epickim indyku o ktorym kazdy zapomnial

bo nie wiem czego wam zazdrościć

Opublikowano

Zapowiedzi

Opublikowano

styczen - amplitude, witness
luty - SFV, firewatch, gravit rush remasterd
marzec - alienation, shadow of the beast, The Heavy Rain and Beyond: Two Souls Collection

Kto chce coś wybierze dla siebie

Opublikowano

No takie petardy Fanek, że aż nie mogę się zdecydować. :yao:

Opublikowano

shadow od the beast wg preordera z ps store wyleciał na maj

firewatch ponoc po patchu sprzed 5 dni dziala sporo lepiej

amplitude zawartosc jak wersja alpha

sf5 zawartosc jak wersja alpha do tego wielkie problemy z online

witness laczenie kropek w cenie praktycznie gry aaa

hr i beyond remastery samograjow od piotrusia pana

alienation - jedyny pewnie swietny szpil bo housemarque robi genialne arcadowki, mimo tego juz zapowiedzili, ze na premiere nie bedzie co-opa kanapowego

Opublikowano

Z SONY nigdy nie było tak dobrze. Tylko Playstation tylko sony. Tyle premier że nie wiem za co się zabrać. Cholera Gry Quantic dream w remasterze. Genialne Beyond i jeszcze lepsze HR. Do tego remaster gry roku 2013 Gravity Rush. Boże jak dobrze mieć ps4.

Zaraz puszczę pawia na fanka.

Opublikowano

Te łączenie kropek chetnie ogram tylko niech ta gra spadnie do ceny, ktora powinna byc wyjściową czyli 15 euro. :cool:

Opublikowano

na liscie zaczekam az cena spadnie mam w tej chwili z tegorocznych premier na ps4 wlasnie kropki i pana wloczke

Opublikowano

:facepalmz:  a gdzie ja napisałem petardy, odpisałem tylko kermitowi

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No dobra ale w co w tym czasie graj a boty?

Opublikowano

W te same gry z gorsza rozdzielczoscia i 15 klatkach xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

W Rocket League, ktore boty prawilnie kupily i wsparly developera a nie jak te kuce z playstation. :lapka:

Opublikowano

czyli w starocie aha

i ta banda plebsu śmie wytykać jakiekolwiek gry, które wychodzą na [s4 :/

wstyd

Opublikowano

W Rocket League, ktore boty prawilnie kupily i wsparly developera a nie jak te kuce z playstation. :lapka:

No fajnie, bo Rocket League praktycznie co miesiąc jest w czołówce bestsellerów na PSS :lapka:

Opublikowano

:facepalmz: a gdzie ja tak napisałem, odpisałem tylko kermitowi

Zasugerowałeś, że z tych gier któraś nadaje się obecnie do grania Fanku.

Idąc tym tokiem rozumowania - od biedy to i bollywood też można oglądać... Tylko po co ktoś sensownie myślący miałby tak nisko upadać, gdy jest tyle innych, lepszych produkcji filmowych na rynku? :reggie:

Opublikowano

xddd boty taka sahara premier ze nawet oni sie jaraja tym remasterem supersonic acrobatic rocket powered battle cars

Opublikowano

No fajnie, bo Rocket League praktycznie co miesiąc jest w czołówce bestsellerów na PSS :lapka:
No i co z tego skoro kuce z forum maja to z cebuli. :lapka:
Opublikowano

PS + to cebula? Aha.

Opublikowano

No i co z tego skoro kuce z forum maja to z cebuli. :lapka:
Taka cebula ze za nia sie placi..
Opublikowano

Kyo co Ty pod kamieniem siedziales?

Od dawna wiadomo, ze jest games with cebula i cebula+. :lapka:

Opublikowano

Z SONY nigdy nie było tak dobrze. Tylko Playstation tylko sony. Tyle premier że nie wiem za co się zabrać. Cholera Gry Quantic dream w remasterze. Genialne Beyond i jeszcze lepsze HR. Do tego remaster gry roku 2013 Gravity Rush. Boże jak dobrze mieć ps4.

Zaraz puszczę pawia na fanka.

Czemu lubisz xboks? Rok temu przez 10 miesięcy żadnego eksa nie wydali, dopiero na jesień wyszło strzelanie do krasnali z niedziałającym multi (największe rozczarowanie w rankingu PSX aż się mazzeo zapowietrzył), forza i remaster gears of war, a w tym roku podobnie będzie. Najwcześniej na korkiego jakiś ex wyjdzie w listopadzie i znowu będzie to forza plus ewentualnie gearsy albo halo

A ja już za półtorej miecha zagram sobie w niszczatora wszechświatów Uncharted i Ratcheta

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

:facepalmz: a gdzie ja tak napisałem, odpisałem tylko kermitowi

Zasugerowałeś, że z tych gier któraś nadaje się obecnie do grania Fanku.

Idąc tym tokiem rozumowania - od biedy to i bollywood też można oglądać... Tylko po co ktoś sensownie myślący miałby tak nisko upadać, gdy jest tyle innych, lepszych produkcji filmowych na rynku? :reggie:

Jak Life is Strange? xD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.