Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

styczen - amplitude, witness

luty - SFV, firewatch, gravit rush remasterd

marzec - alienation, shadow of the beast, The Heavy Rain and Beyond: Two Souls Collection

Kto chce coś wybierze dla siebie

HA hahaaha  :rofl:

Plują na was a wy się cieszycie

Edytowane przez Paliodor

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

marzec - alienation, shadow of the beast, The Heavy Rain and Beyond: Two Souls Collection

on sie pyta co ludzie widzą w nowym doomie bo dla niego to martwica mózgu, więc...

Opublikowano

on sie pyta co ludzie widzą w nowym doomie bo dla niego to martwica mózgu, więc...

Martwicę mózgu to posiadanie PS4 wywołuje, a nie świetnie zapowiadający się Doom. No ale to multiplatforma więc pewnie w krainie klapków nie ma  ekscytacji takiej jak przy liście eksów-widmo.

Opublikowano

Z SONY nigdy nie było tak dobrze. Tylko Playstation tylko sony. Tyle premier że nie wiem za co się zabrać. Cholera Gry Quantic dream w remasterze. Genialne Beyond i jeszcze lepsze HR. Do tego remaster gry roku 2013 Gravity Rush. Boże jak dobrze mieć ps4.

Zaraz puszczę pawia na fanka.

Czemu lubisz xboks? Rok temu przez 10 miesięcy żadnego eksa nie wydali, dopiero na jesień wyszło strzelanie do krasnali z niedziałającym multi (największe rozczarowanie w rankingu PSX aż się mazzeo zapowietrzył), forza i remaster gears of war, a w tym roku podobnie będzie. Najwcześniej na korkiego jakiś ex wyjdzie w listopadzie i znowu będzie to forza plus ewentualnie gearsy albo halo

A ja już za półtorej miecha zagram sobie w niszczatora wszechświatów Uncharted i Ratcheta

Hmmmmm w skrócie?

Ps4 działa jak odkurzacz xbox cichutko. Lepsza kultura pracy. Ciekawsze exy na dzień 24 lutego 2016. Sprzęt porządnie wykonany. Najlepszy pad na rynku. Najlepiej leży w dłoni, 36 h na akumulatorkach i potem 10 sekundowa wymiana i grasz dalej. MS nie obiecuje a dostarcza i szanuje swoich klientów. Sony mnie oszukało kupiłem na premierę i do tej pory czekam. MS nie obiecuje gruszek na wierzbie ale to co obiecuje dostarcza. Xbox live gold o połowę tańszy niż plus i 100 razy lepsza zawartość. Lepiej działające usługi sieciowe.

To tak w skrócie. Lubię japońskie gry (jrpg) i tylko dla nich i dla uncharted 4 trzymam ps4. Multiplatformy będę ogrywał na pc lub xbox one choćby w gorszej jakości. Exy łączone z pc na pc.

Opublikowano

Multi Halo 5 to chyba najlepiej działające multi na konsolach. Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie MM gdzie wyszukuje i kompletuje mecze do 10s, to jednak nie jest niedziałające multi.

No i chyba sam nie przeczytałeś nawet tego posta bo mazz pisze że to bzdury :D Co jest oczywiście prawdą bo jakoś większość przechodziła Halo 5 w co-opie i nikt nie miał problemów. No ale "powszechny problem" XD

Co te klapy to ja nawet.

No lel top kek. Ja wam wstrętne boty na słowo nigdy nie uwierzę, jak redaktor naczelny największego w Polszy pisma o gierkach konsolowych pisze, że multi nie działało i fora huczały od tego to tak było, a wy tam sobie możecie szczekać hau hau

Butcher pisze, że multi nie działało miech or smth i że nawet coopa nie mogli skończyć przez to, ale nie przyjdzie taki bot i hau hau najlepsze multi na xboksie hau

A jesteś pewny że chodziło jemu o H5 a nie przypadkiem H:MCC?Które to naprawdę wywołało prawdziwą (pipi) burzę trwającą nawet pół roku?

Opublikowano

ja w halo 5 na premierę pograłem w multi miesiąc i coopa na najwyższym poziomie we 4 przeszliśmy. Figuś i karolek potwierdzą. A figuś to klap przebrzydły jednocześnie to jak jemu nie ufacie to nie wiem komu możecie.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Cb8dGmZUUAABjOk.jpg

To nazywamy g r a f i k ą.

Słabo te włosy na klacie wyglądają, chyba jest downgrade :notbad:

Edytowane przez Sep

Opublikowano

MS nie obiecuje a dostarcza i szanuje swoich klientów. Sony mnie oszukało kupiłem na premierę i do tej pory czekam. MS nie obiecuje gruszek na wierzbie ale to co obiecuje dostarcza.

glmRyiSI3v5E4.gif

Czy jest na sali tłumacz?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Cb8dGmZUUAABjOk.jpg

Ale będzie pogrom blachar dziś wieczorem, Nadkonsola kolejny raz wyznaczy nowe standardy graficzne, już widzę te gify :obama:

Boty dziś od rana zaorani przez... samych siebie. Na PS4 od początku roku Firewatch, SFV, Amplitude, Gravit Rush, Witness (ta gra powinna kosztować 200, a FarCraye, Asssasy i inne guwna góra 100zł, przekonacie się sami, jak zagracie). Tuż za rogiem niszczator tytanów U4 i liga mistrzów platformówek, czyli Ratchet, a ci na pytania w co grają od początku roku, odpowiadają w... Rocket Lague. :dynia:

Hahaha, co za nędza, cos spadło ze stołu pana, to chłopstwo się rzuciło na te okruchy i jeszcze jak się cieszą, ładnie ten Knur wyprał im mózgi.

MS nie obiecuje a dostarcza i szanuje swoich klientów. Sony mnie oszukało kupiłem na premierę i do tej pory czekam. MS nie obiecuje gruszek na wierzbie ale to co obiecuje dostarcza.

Czy jest na sali tłumacz?

Już tłumacze, ksywa tego użytkownika mówi wszytsko, przedawkowanie narkotyków, oderwanie od rzeczywistości, zielony matriks, mocarz na śniadania, obiad, kolacje.

Opublikowano

ufff, niezłe się zaorał 

Opublikowano

Cześć YETI, nie postarałeś się, znowu, oj forma straszliwie spadła, nawet już nie masz siły sam siebie okłamywać, co? :kaz: The Witness powinno kosztować 200 zł :dynia: I jak tu traktować serio klapków, kiedy sami sobie robią krzywdę i sami chcą być ruchani przez Kaza bez wazeliny? :gayos:

Opublikowano

ja w halo 5 na premierę pograłem w multi miesiąc i coopa na najwyższym poziomie we 4 przeszliśmy. Figuś i karolek potwierdzą. A figuś to klap przebrzydły jednocześnie to jak jemu nie ufacie to nie wiem komu możecie.

Chcesz sie napier.dalać :[

Opublikowano

Yakubu - no Quantum break w kwietniu, prawdopodobnie najlepszy tytuł dla Xboxa w tym roku.

Ale oprócz Forzy Halo i Gears coś jeszcze z dużych tytułów?

Reszta chyba wyleciała na 2017

Ja to jestem ciekaw kiedy przyjaciel isis przeciągnie ciebie na PC i skończy się twoja miłość do PreyStation For

W moim przypadku to nie nastąpi! :)

Opublikowano

Yakubu - no Quantum break w kwietniu, prawdopodobnie najlepszy tytuł dla Xboxa w tym roku.

Ale oprócz Forzy Halo i Gears coś jeszcze z dużych tytułów?

Reszta chyba wyleciała na 2017

Ja to jestem ciekaw kiedy przyjaciel isis przeciągnie ciebie na PC i skończy się twoja miłość do PreyStation For

W moim przypadku to nie nastąpi! :)

Isis też się śmiał z PC, a jak skończył :yao:

Opublikowano

yeti wrócił po kilku dniach jak go Rayos zaorał i znowu bredzi, figuś okazał się turbo klapem, a yakubu myli kolekcje szefa kuchni z halo 5

:rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chcesz sie napier.dalać :[

Sorry to tak dla podkreślenia że tobie fanek czy yakubu mogą zaufać. Grasz nadal w multiplatformy i online więcej na ps4 więc ... :D  Pamiętaj mimo że jesteś klapem nadal z karolkiem chcemy z tobą w coopie grać :)  Oczywiście na XBBOX ONE bo ostatnia sesja w helledrivers do końca mnie zniechęciła do psn :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Fanek i Yeti to niereformowalne przypadki, które uwielbiają ostro pchnięcia od tyłu. 

ps5 może mieć o połowę mniej  gier niż ps4, czyli JEDNĄ, a i tak kupią i będą się cieszyć 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Mija ledwo luty, a posiadacze PS4 mieli okazję zagrać w Witness, Firewatch, Gravity Rush, Street Fighter V czy Helldivers.

Mija ledwo luty, a posiadacze Xboxa mieli okazję spróbować Rocket League, który na Nadkąsoli ogrywany prawilnie od roku. I tyle... A, przepraszam. W dodatku dostali spoko gry w GWG na Xbox 360.

A następne miesiące będą jeszcze bardziej brutalne :)

Opublikowano

Mija ledwo luty, a posiadacze PC mieli okazję zagrać w Witness, Firewatch, Street Fighter V czy Helldivers.

Mija ledwo luty, a posiadacze Xboxa mieli okazję spróbować Rocket League, który na Nadkąsoli ogrywany prawilnie od roku. I tyle... A, przepraszam. W dodatku dostali spoko gry w GWG na Xbox 360.

A następne miesiące będą jeszcze bardziej brutalne :)

zapomniałeś o x-com 2 i darkest dungeon

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Kilka lat temu złożyłem dość mocnego pc, sama buda za ponad 4k pln i okazało sie, że komputer służył tylko do grania w Diablo, StarCrafta i przeglądania internetu, nigdy więcej :D

Opublikowano

Mija ledwo luty, a posiadacze PS4 mieli okazję zagrać w Witness, Firewatch, Gravity Rush, Street Fighter V czy Helldivers.

4 z 5 gier można ograć na pc, z czego warte uwagi jest helldivers w coopie i witness. kwik

Opublikowano

dobrze ze jest ps4, wszystkie janusze w jednym worku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.