Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

wow, także się nie spodziewałem tego po czeskimasterze...napisał coś w końcu z sensem.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Może tematy pomylił.

Opublikowano

Nic nie pomyliłem, wiadomo że temat CW dla beki i innych śmieszkow, no ale jak Figar wali ciągle farmazony o konsolach które widzi tylko na ulotce z Tesco i jeszcze jakieś dyrdymały na temat gier które widział tylko na YouTube to sorry. Szanujmy się, ja Nintendo wii czy wii u, nie miałem to nie wale farmazonów.

Opublikowano

PlayStation.png

Wychodzi jakieś dwa tysie, czyli w cenie occulusa mamy konsole i virtualni bryle :yao:, jak będą zapewniać stały napływ ciekawych gier to kto wie może się przyjmie

Opublikowano

Figar, jak to jest w tak krótkim czasie upaść do poziomu mędrka? jeti to klap, ale przynajmniej wie w jakim bagnie brodzi 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

no tak powiedzcie klapunie w jakiego exa pogrywacie ostatnio

sf5 z user score 3 i 20 minutami oczekiwania na mecz, firewatch w stabilnych 20fpsach czy może 100h łączycie kropki w tym epickim indyku o ktorym kazdy zapomnial

bo nie wiem czego wam zazdrościć

Kermit bracie, ajfon i wiesz... nie trafiło się :reggie:

Opublikowano

Nic nie pomyliłem, wiadomo że temat CW dla beki i innych śmieszkow, no ale jak Figar wali ciągle farmazony o konsolach które widzi tylko na ulotce z Tesco i jeszcze jakieś dyrdymały na temat gier które widział tylko na YouTube to sorry. Szanujmy się, ja Nintendo wii czy wii u, nie miałem to nie wale farmazonów.

Nie moja wina, że łykacie wszystko jak pelikanki. Albo wszystko bierzecie na poważnie, albo w ogóle :)

Opublikowano

Teraz będzie wkręcał, że niby sobie żartował, oh jezu, skończ waść wstydu oszczędź bo się coraz bardziej pogrążasz :gayos: 

Opublikowano

no taki expert "hehe trolowalem chlopaki no co wy" tylko ze eksperta klapy jeszcze jako tako szanowaly

Opublikowano

Takie bomby prawdy dostał na twarz to teraz się zasłania żartami. Fakty są takie, że jest sebastianem i stuleją, nic tego nie zmieni. No chyba, że dziewczyna znowu mu konsole kupi, ale do Mikołaja jeszcze kilka miesięcy.

Opublikowano

I tak najlepszy "trolling" to był ten XBołnem kidnappy ;)

Opublikowano

I ping jako detektyw. :obama:

TurusPL został zdemaskowany. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

I tak najlepszy "trolling" to był ten XBołnem kidnappy ;)

I ping jako detektyw. :obama:

TurusPL został zdemaskowany. 

uuaa, to było coś pięknego :fsg:

Hum, niedługo dzień dziecka, może wtedy dostanie PS4 od dziewczyny :potter: 

Opublikowano

Tutaj sobie może pisać, że to dziewczyna... W rzeczywistości pewnie mówi do miej 'mamo'

Opublikowano

Stopień wojskowy Figaro: starszy blachoklap sztabowy...

Opublikowano

trailer uncharted4 - co tam sie odpier.dala, jak to wyglada, nowa generacja tylko na ps4

Opublikowano
NOWA GENERACJA TYLKO NA PS4
Opublikowano

no ładnie wygląda, ale co z tego, jak to pusta wydmuszka, pif paf z kapiszonów z drętwym sterowaniem i QTE co 5 sekund :dynia: 

Opublikowano

chyba na trzech spietych tytanach, jak jeszcze scena jakies mody podmieniajace tekstury wyda

Opublikowano

Jak zwykle przy Uncharted jaranie graficzką bo ND niczym innym w tej serii za bardzo zachwycić nie potrafi. Stan gejmingu na PS niezmienny od 2006 ;)

Opublikowano

yeti sie cos slabo jara wiec moze cos bedzie z tych czwartych kapiszonow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.