Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

hahahahhahahahahhaha

Opublikowano

Ale technicznym. :lapka:

Opublikowano

no dla botow arcydzielem sa nastolatki w akademiku xD

Uncharted 2 w 2010r. pozamiatal wszystko - zarowno pod wzgledem technologii, historii, jak i ogolnej przygody. 

3 jak dla mnie tego nie dzwignela, ale jak widze zwiastuny nadchodzacej czesci, to jest bardzo duza szansa na rewelacyjne zwienczenie historii.

Opublikowano

Uncharted niczym wynalazki Leonarda da Vinci, technicznie wyprzedzało swoją epokę, jak również na tej generacji.

Dziekuje dobranoc koniec imprezy

Opublikowano

Masz racje. Kto normalny wpadł by na pomysł z dymiacymi totemami. To musi wyprzedzać nasze czasy. Wizjonerzy.

Opublikowano

Easye jaki fan uncharted się zrobił. Wczesniej troche mówil, że słabizna ale widzę, że już grzeje się na multi w 900p z yetim pewnie będzie jego totemem. 

R51vVwK.png

no i fajniutka chorągiewka na koniec 

7geLB86.png

Opublikowano

serio Ci się chce szukać takich informacji po CW sprzed paru lat? :notsure:

Opublikowano

Caly bluber - ja pisze o Uncharted 2, Bluber wkleja posty o 3ce, chociaz 5 minut temu napisalem 

3 jak dla mnie tego nie dzwignela

Wklei posty o Uncharted 2, ok ?!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No powiedzcie mi botki, ze w 2009 roku Uncharted 2 nie zamiotło wszystkiego

A w 2011 U3 moze nie było az tak rewolucyjne ale ugruntowało pozycje marki napewno.

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ja to widzę tak, każda gra, która wyszła i wyjdzie na playstajszyn to arcydzieło i nowe standardy gamingu 

Opublikowano

Uncharted to uncharted tamto może porozmawiajmy o tym co już wyszło. Jak tam figaro bloodborne się podobał goty co nie? Jak tam rayos halo 5 ? Easye jak ci xcom 2 się podoba?

Opublikowano

Niestety nie gralem jeszcze. Poki co na PC Tomb i Dirt.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak tam rayos halo 5 ?

E? ale o co chodzi? Jeszcze nie gralem, gram sobie w spokoju w MCC i W3 :cool: H:CE mnie nie porwało póki co, ale może kolejne części będą lepsze :lapka: 

Opublikowano

To już se możesz odpuscic.

Opublikowano

Ale w ogóle o co chodzi i dlaczego blantuś mnie wywołał z lasu? :notsure: nie jestem jak gifaro i nie wypowiadam się o rzeczach z którymi nie miałem styczność :dog:

Opublikowano

No powiedzcie mi botki, ze w 2009 roku Uncharted 2 nie zamiotło wszystkiego

A w 2011 U3 moze nie było az tak rewolucyjne ale ugruntowało pozycje marki napewno.

No mnie zmiotło tym, że była to jedna z najłatwiejszych gier ubiegłej generacji. Łatwiejsze były już tylko Medal of Honor i produkcje TT :)

Opublikowano

Kolejny raz zasugerował, że gra we wszystko na premierę.

Nie przejmuj się.

Opublikowano

serio Ci się chce szukać takich informacji po CW sprzed paru lat? :notsure:

klikasz reputacje i ostatnie strony, easy to kopalnia beczki wiec tak chce mi sie xd

Caly bluber - ja pisze o Uncharted 2, Bluber wkleja posty o 3ce, chociaz 5 minut temu napisalem 

3 jak dla mnie tego nie dzwignela

Wklei posty o Uncharted 2, ok ?!

No ale co strzelanie w u3 jest gorsze niz dwójce? xD

Opublikowano

Ten post isis o PC xddddd

Opublikowano

Kolejny raz zasugerował, że gra we wszystko na premierę.

Nie przejmuj się.

Aaaa, ok, to wsio jasne, tylko nie wiem czemu mnie się zapytał o grę na Xboxa :notsure: myślałem, że jestem nintendofagiem czołowym,a tu mi przypisują już plakietkę bota :whyyy:

Opublikowano

A strzelanie w Tomb Raiderze jest fajne Bluber?Feeling broni zawsze w Uncharted był słaby, ale gra broniła się milionem innych aspektów.

Edytowane przez easye

Opublikowano

np automatycznymi skokami i zagadkami z dla daunów

Opublikowano

A strzelanie w Tomb Raiderze jest fajne Bluber?Feeling broni zawsze w Uncharted był słaby, ale gra broniła się milionem innych aspektów.

Dla mnie obie serie mogą nie istnieć taka prawda. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.