Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Konstrukcje modułowe także mają określoną żywotność ograniczoną postępem technologicznym. Z czasem możliwość wymienienia poszczególnych elementów staje się nieopłacalna gdy z uwagi zmiany w stosowanych rozwiązaniach trzeba wymienić wszystko. Zmiany złączy na płytach itp.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

crapcharted opóźniony, kundle z $ony wystraszyły się premiery QUANTUM FUCKING BREAK!!!  :)

a no man's sky podobno w cenie pudełkowej gry, kolejne ruchańsko sonybociarni na dwa baty baty, nawet mi was nie żal.

Opublikowano

crapcharted opóźniony, kundle z $ony wystraszyły się premiery QUANTUM FUCKING BREAK!!!   :)

a no man's sky podobno w cenie pudełkowej gry, kolejne ruchańsko sonybociarni na dwa baty baty, nawet mi was nie żal.

Wszyscy wiemy że wszystkie boty były ruchane w dupsko w dzieciństwie, i teraz mają traumę, ale nie musisz tego podkreślać w każdym poście.

Jeżeli na serio nadal sobie wmawiacie że Uncharted 4, będzie crapem, i PS4 nie da rady z taką grafą, to ja nie mam pytań.Chcę tylko poznać waszego dostawcę mocarza, bo działa w chouy lepiej niż mój :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

no twój mocarz wjechał przy okazji premiery fallouta 4 i nadal cię trzyma

Opublikowano

Wasz mocarz widzę wjechał niedawno i potrwa jeszcze krócej, jak przypadkiem okaże się że Qb będzie średniakiem  :kaz:

Opublikowano

Ewentualny ruch MS w kierunku upgardu konsol to ich wypad z rynku. Bo taka upgradeowalna konsola istnieje na rynku właściwie tyle co ja już zyje na świecie. Nazywa się Personal Computer i ma swoich zwolenników, którzy akceptują jej wszystkie wady i zalety.

Niekoniecznie. Biorąc pod dosyć powszechne przekonanie o tym, że obecna generacja jest jedną z ostatnich, to możliwe, że któraś firma zdecyduje się na taki ruch. Podobny manewr mogłoby zastosować Niny z NX (na razie nie wiadomo jak to będzie wyglądać, ale pisało się w swoim czasie o tym, że ma to być konstrukcja modułowa). Nie ma o co kopi kruszyć, rynek się zmienia, mogą się też zmienić zasady dystrybucji konsol i ich terminu ważności. Lepsze to niż wyginięcie gatunku, na tym w dłuższej perspektywie tylko się straci.

Edyta. jasne Don, ale jest to mimo wszystko jakieś rozwiązanie, a dodatkowym plusem jest możliwość pozbycia sięważnyprzydatnych wynalazków za które trzeba ekstra płacić przez cały okres życia systemu.

jeszcze długo będą fizyczne konsole bo

1 internet jest w centrach miast, obrzea i wsie mają jakieś gó.wna. I to nie tylko w PL

2 w skilowych grach multi lag jest niesamowicie ważny, każdy stream to dodatkowe milisekundy.

Edytowane przez Croc

Opublikowano

the last of us dalej robi w multi :banderas:

Opublikowano

Typowy Bluber - jeszcze poszukaj jakis postow z przed 8 lat nie na temat xD standardowo na potrzeby CW jaranko Quantumem, a calaka bedzie robil w Uncharted xDDD

Raczej Bluber pokazuje Tobie że jesteś niestabilny psychicznie. Jedziesz po czymś, zmieniasz front i siedzisz w gównie po którym wcześniej tak jechałeś a w dodatku je zachwycasz...

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

ostatnie dni w cw

ORTODOKSYJNY KLAP - "CHUY MI W DUPE"  :[

ORTODOKSYJNY BOT - "NIE, CHUY MI W DUPE"  :[

nawet nie trzeba mówić o kogo chodzi 

NX wyznaczy Wam nowe standardy  :dafuq:

Opublikowano

No chyba Tobie.

Opublikowano

Standardy gunwa chyba.Nintendo nie może podnieść się z kolan odkąd wydało najgorszą ich konsole, czyli Virtual Boya, a tu nadal da nam coś co wyznaczy standardy, komuś chyba tutaj od(pipi)ało od tej marihuanen   :dafuq:

Opublikowano

Ewentualny ruch MS w kierunku upgardu konsol to ich wypad z rynku. Bo taka upgradeowalna konsola istnieje na rynku właściwie tyle co ja już zyje na świecie. Nazywa się Personal Computer i ma swoich zwolenników, którzy akceptują jej wszystkie wady i zalety.

Niekoniecznie. Biorąc pod dosyć powszechne przekonanie o tym, że obecna generacja jest jedną z ostatnich, to możliwe, że któraś firma zdecyduje się na taki ruch. Podobny manewr mogłoby zastosować Niny z NX (na razie nie wiadomo jak to będzie wyglądać, ale pisało się w swoim czasie o tym, że ma to być konstrukcja modułowa). Nie ma o co kopi kruszyć, rynek się zmienia, mogą się też zmienić zasady dystrybucji konsol i ich terminu ważności. Lepsze to niż wyginięcie gatunku, na tym w dłuższej perspektywie tylko się straci.

Edyta. jasne Don, ale jest to mimo wszystko jakieś rozwiązanie, a dodatkowym plusem jest możliwość pozbycia sięważnyprzydatnych wynalazków za które trzeba ekstra płacić przez cały okres życia systemu.

jeszcze długo będą fizyczne konsole bo

1 internet jest w centrach miast, obrzea i wsie mają jakieś gó.wna. I to nie tylko w PL

2 w skilowych grach multi lag jest niesamowicie ważny, każdy stream to dodatkowe milisekundy.

Zdecydowana większość mieszkańców krajów którymi interesuje się firma chcąca sprzedać konsole, to mieszkańcy miast. Rozwój komunikacji nie stoi w miejscu, np. 10 lat temu mieszkając na obrzeżach Chicago miałem dostęp do 25 megowego łącza, teraz w Polsce mam dostęp do 150 megowego łącza (co nie znaczy, że korzystam, bo zwyczajnie nie potrzebuję), tendencja w cywilizowanych krajach jest raczej wzrostowa. W chwili obecnej i tak nie da się korzystać z konsoli (sporo gier bez łatek jest niegrywalna/niemożliwa do ukończenia) bez dostępu do w miarę niezłego neta, a łatki potrafią ważyć 20GB. Nie ma co trolować, nikt już nie pogra w lesie, nawet sonyboty.

Skillowe multi- no tak, korpo najbardziej obchodzi ten segment rynku. No chyba, że da się do niego wcisnąć złote giwery itp. GÓRY kasy zarabia się na zupełnie innych produkcjach multi. Trzeba mieć dużo wiary w sobie, żeby zakładać, że "skillowe multi" jest czynnikiem, który kruszy lód w sercach dyrektorów M$ i SONY.

Opublikowano

chuy mi w dupe 

:miner:

beka z lamusów, którzy tylko małpowali pomysły jak np. z dildosami nie mając nawet na nie pomysłu

xtortex chyba miał spotkanie z izim i obaj jadą na mocarzu

ej - ale bez takich  :unsure:  

Opublikowano

być zrównany do isisa to cięzka obelga

Opublikowano

Pajgi chocby Fifa (chyba popularna nie?)- teraz nie mam dobrego netu ale mieszkałem jeszcze dwa mies gdzies ondziej i miałem świetny (bardzo niskie pingi). I wiesz co? Ja tam minimini laga czuje w multi, to nie jest single. Kolega nie czuł, ja to dostrzegałem. A dołożyc do tego opóznienie streamu...

A z netem dalej kolorowo nie jest. Wiesz ze jest projekt jak Polska Cyfrowa. Ma jak mozna sie domyslec zmodernizowac Polske pod wzgledem sieci. I w duzym procencie bazuje na lte. I tak nie jest tylko w PL oj zapewniam. Na wielu obszarach nie opyla sie budowac sieci i zanim takie dziury znikna minie sporo czasu (obszary te mają mobilne nety jak radio satka czy lte). A to sie do gry srednio nadaje.

Opublikowano

Nawet DF chwali remaster Zeldy:

Developer Tantalus hits all the right notes in its Zelda: Twilight Princess HD remaster on Wii U: a full-blooded 1080p production with overhauled textures, boosted shadow quality, and tweaked bloom lighting. As a visual upgrade it's a satisfying one - and marks Zelda's 30th anniversary with some style. We've drawn comparisons with the Wii version already, but bringing the GameCube version into the fold lets us see the full extent of the upgrade across three generations of Nintendo consoles.

jTQJV48.jpg

F0ZIWXC.jpg

Opublikowano

Papa posunol

Jak jakieś greckie nazwisko

PAPAPOSUNOL XD

Bo jest i co. Gra dalej wygląda jak gów,no.A to tylko początek gów,nowiatrów. Rozmemłane intro, wilk, BRĄZ I SZAROŚĆ, bloom, milion dłużyzn.ZARAZ NAPIE,RDOLE TEJ GIERCE GARŚCI UGHHHHHHHHHH

Opublikowano

być zrównany do isisa to cięzka obelga

typ gra na najbardziej shejtowanej przez siebie konsoli, w raki, na ktore pluje, spuszczajac sie do gier, ktorych nie widzial, nie ma i nie zagra xD To musi byc jakas dysfunkcja !

ależ piecze dupa xD

Blubber - czlowiek, ktory w 2 ostatnich edycjach napisal najwiecej postow o Onie i grach z Xa, ktore widzial na YT, marzenia z posiadania nextgena innego niz Sony skonczyly sie na zalozeniu tematu na pchlim targu xD I Ty masz czelnosc obrazac Figaro ? On przynajmniej nie jest na tyle uposledzony, by grac na konsoli, ktorej nawet nie lubi...

JANUSZU PLEJSTEJSZON !!11

piecze dupa xD ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

694DekQ.jpg

w5mW2xv.jpg

Dobry recykling UBI uskuteczniło :) Porównanie mapki z FC 4 z FC Primal.

Nie sądziłem, że Ubi to aż taki rak...
Opublikowano

Przecież wiadomo, że w epoce kamienia łupanego azjatyckie góry znajdowały się tam, gdzie dziś środkowa/południowa Europa :kaz:

A tak serio to beka z Ubi, największy rak branży, jedyne co mogą zrobić dobrze, to Raymany 

Opublikowano

Co te ubi :( Kiedys wydawali tak dobre gry, a nawet perełki pokroju przygód Jade, ale ta firma zeszła na psy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.