Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tak, tak Don... - dla Ciebie to nawet jak konsola z rynku zniknie to bedzie swietnie "przemyslana polityka MS..."  xD

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Na konsolach multi dla januszy żyje długo,gry wymagające trochę więcej zdychaja.

Na pc odwrotnie, gry competitive są bardzo popularne a takie januszowe sw :battleftont cbyba miesiąc po premierze ma 3 k graczy...

A takie pytanie, czy waszym zdaniem CoD jest "januszowy" ?

Opublikowano

Nie wiem o co mnie by miało piec skoro zawsze pisałem, że dla mnie każda gra z Xone może wychodzić day one na PC. Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia. 

to bylo do Brzeczka, ktory jak zwykle robi najwiecej szumu, by odreagowywac decyzje zarzadu swojej wymarzonej marki.

Naprawde Hum, az tak Cie boli, ze ktos sobie zagra w QUANTUM FUCKING BREAK na PC ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

MS chyba za promocje nowego windowsa i dx12 to posprzedawali by swoje matki i babki xDD. Jeszcze do niedawna pokazem mocy dx12 bylo Fable legends (pol roku zamknieta beta nudna jak flaki z olejem ale cii bo nda) ale wida ze zmienili taktyke i teraz darmowa forza ejpex bedzie numerem jeden :reggie:

Jak Ms chce wojowac na rynku pc to niech to robi chociaz z glowa bo tak to tylko w(pipi)ia botow dawaniem exow na blache i blacharzy swoimi zyebanymi portami i storem.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

izi znowu na mocarzu, chyba nie dostał chińskich kont z grami i ponosi go agresja w internecie :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

MS chyba za promocje nowego windowsa i dx12 to posprzedawali by swoje matki i babki xDD. Jeszcze do niedawna pokazem mocy dx12 bylo Fable legends (pol roku zamknieta beta nudna jak flaki z olejem ale cii bo nda) ale wida ze zmienili taktyke i teraz darmowa forza ejpex bedzie numerem jeden :reggie:

Jak Ms chce wojowac na rynku pc to niech to robi chociaz z glowa bo tak to tylko w(pipi)ia botow dawaniem exow na blache i blacharzy swoimi zyebanymi portami i storem.

Dokladnie tak - dla mnie albo niech zostawia te wszytskie exy na konsoli, by chcoiaz jeden powod byl do jej kupna, a jak juz chca sie zabierac za rynek PC to niech to ma rece i nogi. Zreszta - w sumie chyba niepotrzebnie spodziewamy sie normalnej polityki z ich strony - od zapowiedzi Ona i pierwszych informacji wyglada to tak, jakby w tym zarzadzie siedzieli ludzie, ktorzy specjalnie dzialaja na szkode interesom firmy i najchetniej zamkneliby caly dzial growy raz na zawsze.

Opublikowano

Już to widzę ISIS jak płacisz 280zł za cyfrówkę QB w Windows Store i grasz w lepszej jakości z wymaganiami sprzętowymi z kosmosu. XD

Opublikowano

Ta cena jest potwierdzona ? Co do wymagan - watpie, by wymagania byly wyzsze niz Tomb Raiderze...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wymagania juz sa podane od czasu zapowiedzi na PC.

Już to widzę ISIS jak płacisz 280zł za cyfrówkę QB w Windows Store i grasz w lepszej jakości z wymaganiami sprzętowymi z kosmosu. XD

Najabardziej mnie to smieszy wlasnie XD. Sony wygralo cala generacje Day1 mowiac na scenie ze ps4 odpala uzywki, mozna gry sprzedawac, pozyczac, wyrzucac przez okno itp ale jak jakas gra z xboxa wychodzi an pc to juz wszyscy leca placic ciezka mamone za cyfrowke XD. Przeciez klapy nawet na DLC czekaja w pudelkach xD.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Minimalne dla TR:

• System: Windows 7 w wersji 64-bitowej,
  • Procesor: Intel Core i3-2100 lub odpowiednik AMD,
  • Karta graficzna: GeForce GTX 650 lub Radeon HD 7770, minimum 2 GB pamięci lub inna karta z obsługą DirectX 11,
  • Pamięć RAM: 6 GB,
  • Dysk twardy: 25 GB wolnego miejsca.

Minimalne dla QB:

• System: Windows 10 (64-bit),
  • Procesor: Intel Core i5-4460 lub AMD FX-6300,
  • Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 760 lub AMD Radeon R7 260X lub ewentualnie inna karta z min. 2 GB pamięci zgodna z API DirectX 12,
  • Pamięć RAM: 8 GB,
  • Dysk twardy: 55 GB wolnego miejsca.

Nie wątp. :reggie: 

Opublikowano

Pewnie na minimalnych gra bedzie sie i tak lepiej prezentowac niz na Xie...

Najabardziej mnie to smieszy wlasnie XD. Sony wygralo cala generacje Day1 mowiac na scenie ze ps4 odpala uzywki, mozna gry sprzedawac, pozyczac, wyrzucac przez okno itp ale jak jakas gra z xboxa wychodzi an pc to juz wszyscy leca placic ciezka mamone za cyfrowke XD. Przeciez klapy nawet na DLC czekaja w podelkach xD.

No na premiere to tej gry na pewno nie wezme, bo kwiecien/maja naleza do Uncharted i Dark Solsow glownie. Cena na PC chyba nie bedzie problemem, skoro nawet Tomb Raidera ludzie kupowalii ze sklepiku MS za 30 zl (logujac sie na Ukraine), zreszta miejsc zbytu bedzie chyba wiecej niz sklepik Windows. Tomb Raider tez w sklepiku kosztuje 261 zl, a nie znam nikogo, kto dalby za niego wiecej niz stowe. I spojrz na to z innej strony - od 6 edycji beka z cenami Sony, a MS probuje wbic sie w rynek PC ustalajac je na poziomie konsol xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No wezyr, powiem Ci szczerze, ze akurat Twoje wymagania to chyba nawet pecet Cezare by obsluzyl, w koncu Titanfall to dla Ciebie jedna z ostrzejszych gier na Onie xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak czytam te Twoje kłamstwa to przyznam szczerze że z nieukrywaną przyjemnością oklepał bym Ci mordę.

:obama:

Opublikowano

No nie chce mi sie po raz 10ty wracac do Twoich idiotycznych cytatow na temat ostrosci grafiki w Titanfall, braku screean tearingu itp. Wez odpal to nawet na 4 letnim kompie i zobacz jak ta gra powinna wygladac troglodyto...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale idźcie sobie z tymi świńskimi PC w końcu do swojego chlewiku taknieok? Boże, kto w ogóle pozwolił, zeby PCShitRace tu się odzywał, no kto :/ TO JEST CONSOLE WARS DO CHVJA YANA 

Opublikowano

Chyba znów nie wziąłeś leków, Iza. Nie mam problemów z rozróżnieniem przeciwnika od drzewa. Nigdy za to nie powiedziałem, że jest to najostrzejsza gra na One. Przekręcasz i kłamiesz nagminnie. Weź się zgłoś do neurologa, bo coś jest ewidentnie nie tak.

Opublikowano

Dla mnie taki model dystrybucji idealny, pogram i tak 30 minut jak we wszystkie swoje gry (na więcej nie mam czasu), a przynajmniej nie będę musiał płacić za to :kaz:

Opublikowano

Tak o screen tearingu na ktory wszyscy narzekali tez nie slyszales:

Pierwsze słyszę. TF jest w 792p, co jest o tyle dziwne, że jest niezwykle wyrazisty. Nie wiem jakie sztuczki tu zastosowano, ale nie mam problemu z dostrzeżeniem, ani późniejszym celowaniem, w bardzo oddalone ode mnie obiekty. :dunny:

Masz pierwszy lepszy cytat z tematu, bo nie chce mi sie dalej szukac Twoich wypocin.

Wklep sobie piesciami w glowe sam, ze skoro 792 to dla Ciebie ostry jak zyleta obraz to nie potrzebujesz smoka za 3 kafle by cos takiego wyswietlic na PC.

Opublikowano

No i? Nie mam problemów z celowaniem i jest dziwnie wyrazisty. Fajnie jest to, że dwukropek na końcu pierwszego zdania w Twoim poście ma odnosić się do cytatu o screen tearingu (który jest obecny btw), a sam cytat jest o rozdzielczości. Typie przestań ćpać albo czytaj posty przed wysłaniem. Szkoda na Ciebie czasu.

Opublikowano

No mysle, ze jeszcze z 3 edycje tematu i w koncu dotrze do Ciebie fakt, ze zeby wyswietlic taka rozdzialka na PC wystarczy (pipi)niy sprzet za pareset zl, a i tak przynajmniej zagrasz wtedy w 60fpsach i bez screen tearingu.

TO JEST CONSOLE WARS DO CHVJA YANA

tyle ze na rynku konsolowym MS wystawil juz biala flage, wiec z kim tu walczyc ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Minimalne dla TR:

• System: Windows 7 w wersji 64-bitowej,
  • Procesor: Intel Core i3-2100 lub odpowiednik AMD,
  • Karta graficzna: GeForce GTX 650 lub Radeon HD 7770, minimum 2 GB pamięci lub inna karta z obsługą DirectX 11,
  • Pamięć RAM: 6 GB,
  • Dysk twardy: 25 GB wolnego miejsca.

Minimalne dla QB:

• System: Windows 10 (64-bit),
  • Procesor: Intel Core i5-4460 lub AMD FX-6300,
  • Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 760 lub AMD Radeon R7 260X lub ewentualnie inna karta z min. 2 GB pamięci zgodna z API DirectX 12,
  • Pamięć RAM: 8 GB,
  • Dysk twardy: 55 GB wolnego miejsca.

Nie wątp. :reggie:

Już sprzedaję Xone i lecę kupić co najmniej 2x droższego pieca i wybulić, ile? 270 zł za QB w MStore?

Usiądę wtedy wygodnie w kanapie i będę się sam do siebie śmiał jak to na złość zrobiłem MS wydając 3 kafle na PC żeby kupić w cyfrze grę drożej niż w pudle na Xone  :yao:  Będę wtedy prawdziwym zwycięzcą, zupełnie jak izi, bo nikt mnie wtedy na szaro nie zrobi... poza mną samym  :reggie:  

Opublikowano

No mysle, ze jeszcze z 3 edycje tematu i w koncu dotrze do Ciebie fakt, ze zeby wyswietlic taka rozdzialka na PC wystarczy (pipi)niy sprzet za pareset zl, a i tak przynajmniej zagrasz wtedy w 60fpsach i bez screen tearingu.

TO JEST CONSOLE WARS DO CHVJA YANA

tyle ze na rynku konsolowym MS wystawil juz biala flage, wiec z kim tu walczyc ?

Twój mózg już dawno wywiesił białą flagę, a mimo to walczysz z nami :gayos:

Opublikowano

792p i ostry obraz.

No chyba (pipi) nie, mości panowie :reggie:

Edytowane przez KacperKing

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.