Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

hewen co za rozdwojenie jaźni, ps4 yebie mózgi

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

community x1 potwierdziło że nawet dziwki graficzne z nich lepsze od najgorszych klapów. 

mam nadzieję że twórcy multiplayera czwartych Gearsów nie wpadną na tak debilny pomysł jak wyjście poza standard destrukcji obiektów i dbałości o detale z roku 2003 skoro można robić z niego tak ładne jotpegi do tasowania graficzką. :fsg:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Tak jak pisze Mysza.

Opublikowano

Ankieta o wyebanie kacprakniga?

Opublikowano

Ankieta o wyebanie kacprakniga?

Tak

Opublikowano

lepiej od razu console wars zamknąć, ja yebie 31 tysięcy postów, a xboty cały czas nie mają racji jeno halucynacje z niedożywienia xf

Opublikowano

A co do Lary to sprzedała się trzy razy lepiej cyfrowo na pc niż cyfrowej na xo, co za niebywale osiągnięcie biorąc pod uwagę że na PC wszystko sprzedawane jest w digital, a na xo były jeszcze pudełka.

sprzedawala sie tez 3 razy lepiej - no ale nie dziwne, skoro na Xie w analogicznym okresie zeszlo jakies 60 tys egzemplarzy ? xD

Internet huczal o zawodzie jakim byla sprzedaz Lary i pewnie gdyby policzyc te cyfrowowki z Peceta wyszloby ze dawno przebili wynik konsolowy, do ktorego zliczane sa zalegajace sztuki na magazynach sklepow, ktorych nikt nie chce kupic. Kuriozalne tez byly tlumaczenia MS i Squere, dlaczego sprzedaz jest tak marna - ogolnie nie dziwne, ze MS polozyl lache na exy...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam nadzieje ,że  GoW4  bedzie solidną grą. One potrzebuje ich. Bullshoty sobie darujcie, przecież wiadomo  to nie ma  nic wspólnego z tym jak będzie wyglądała gra. Mam nadzieje  tylko ,że Coalition lepiej sie zajmie dbaniem o markę  niż  343i. 

Opublikowano

To nie ten temat.

Opublikowano

Mam nadzieje ,że  GoW4  bedzie solidną grą. One potrzebuje ich. Bullshoty sobie darujcie, przecież wiadomo  to nie ma  nic wspólnego z tym jak będzie wyglądała gra. Mam nadzieje  tylko ,że Coalition lepiej sie zajmie dbaniem o markę  niż  343i. 

A co masz do 343i? :shotgun:  Przynajmniej w Multi stworzyli najlepszego fps-a na konsolach ever. O singlu sie nie wypowiadam, bo sie nie z grubsza nie interere :dunno:

Opublikowano

Tak isis z niecierplisowscia czekam na info ze lara poszla na pc w 3mln egzemplarzy.

Opublikowano

Ciekaw jestem czy Lara w ogole na Xbonie do miliona dobila, a Ty o 3 piszesz xD

EDIT: Global Total as of 20th Feb 2016 (units): 1.08m

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bylo oficjalne info od MS ze kazdy swiateczny ex poszedl w powyzej 1mln kopii ale pewnie nie dostrzegles tego w nawale informacji o chuyowej sprzedazy sunseta, titana czy wlasnie lary.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No to znajac MS policzyli wszystkie sztuki rozeslane w swiat, stany magazynowe w supermarketach - wyszlo im milion dwie i sa standardowo zadowoleni xD

Opublikowano

Global Total as of 20th Feb 2016 (units): 1.08m

xDDDDDD

Nie no - sukces goni sukces!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie wiedzialem ze vgc liczy tez kopie zalegle w magazynach biedronki :obama:

Opublikowano

hav7n już niebawem będzie pływał w niebieskim szambie po uszy razem z Yetim, czezkimasterem, kacperkingiem, gratulujemy wyboru :yao:

Beka z klapów od zawsze i na zawsze :cool:

Tylko czysto rasowa impreza z kubsonem, ficusiem i blatmanem :fsg:

Nie wiem czy specjalnie, czy się pomyliłeś, ale właśnie Ficuś zostaje zamknięty w piwnicy :kaz:

Opublikowano

To wczesne objawy klaponizmu.

Opublikowano

Ja perdole tak sie pomylic xDDD

Figus  :rose:

Opublikowano

A co do Lary to sprzedała się trzy razy lepiej cyfrowo na pc niż cyfrowej na xo, co za niebywale osiągnięcie biorąc pod uwagę że na PC wszystko sprzedawane jest w digital, a na xo były jeszcze pudełka.

sprzedawala sie tez 3 razy lepiej - no ale nie dziwne, skoro na Xie w analogicznym okresie zeszlo jakies 60 tys egzemplarzy ? xD

Internet huczal o zawodzie jakim byla sprzedaz Lary i pewnie gdyby policzyc te cyfrowowki z Peceta wyszloby ze dawno przebili wynik konsolowy, do ktorego zliczane sa zalegajace sztuki na magazynach sklepow, ktorych nikt nie chce kupic. Kuriozalne tez byly tlumaczenia MS i Squere, dlaczego sprzedaz jest tak marna - ogolnie nie dziwne, ze MS polozyl lache na exy...

Ciekaw jestem czy Lara w ogole na Xbonie do miliona dobila, a Ty o 3 piszesz xD

EDIT: Global Total as of 20th Feb 2016 (units): 1.08m

Najpierw masz beke że nikt tego nie kupował i 60k, a potem info o sprzedaży co najmniej 1mln sztuk bez cyfrówek z vgchartz. 

Już pomijam fakt, że 4.01.2016 czyli dwa miesiące temu MS ogłosił, że każda z ich dużych marek sprzedała się w 1mln egzemplarzy w okresie świątecznym. 

Stwierdzone rozdwojenie jaźni po chuju. 

O tych zalegających pudełkach na sklepach wliczanych do sprzedaży to w ogóle poziom debilizmu over 9000 w twoim wykonaniu. Tak cie boli dupa o tego xboxa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

a co sie z Ficusiem dzieje?

Szuka powodów do nie kupowania sprzętów innej firmy niż sony
Opublikowano

Piszę ekskluzywne gry na vite żeby przebić listę ragusa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.