Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

nexus 4 xddddddddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Grasz na ps4 Kacperku, więc powinieneś wiedzieć co to katorga.

Opublikowano

Grasz na ps4 Kacperku, więc powinieneś wiedzieć co to katorga.

Nie wiem, oświec mnie jaki błąd popełniłem, chętnie posłucham.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Żeby Ci to wytłumaczyć musiałbym zrobić Ci pranie mózgu, ale niestety go nie masz, więc... :dunno:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie mogę tego czytać :(

Opublikowano

zatrzymajcie już tę karuzelę śmiechu, to jest zbyt mocne :dynia: 

Opublikowano

alienation i uncharted w 900p xddd juz lece po ps4

Beka ze szrota4 bez gier, miało być 30% mocniejsze GPU a mamy gorsze multiplatformy i exy jak unch3.1 w 900p którego wciąga roczny remaster GOW. Taka sama bajka jak z mocą cella w ps3 ale niebieskie robactwo wszystko łyknie :)

Opublikowano

Beka ze szrota4 bez gier, miało być 30% mocniejsze GPU a mamy gorsze multiplatformy i exy jak unch3.1 w 900p którego wciąga roczny remaster GOW. Taka sama bajka jak z mocą cella w ps3 ale niebieskie robactwo wszystko łyknie  :)

xDDDD

A nie, teraz sobie zdałem sprawę że ty tak na serio :/

Uncharted 4 już teraz wciąga nosem remaster GOW, GOW4 i QB a co dopiero resztę gier na ten magnetowid który nigdy nie powinien ujrzeć światła dziennego

Zaorać to zielone gunwo.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

zestawiac girsy z unchated w jednej linijce to chyba trzeba pisac posty z nexusa 4 i miec kacper na imie

Opublikowano

Oho, Fankowi już dupa pękła xD 

Nie pękła, ale tych bzdetów Daddyego sie czytać nie da, a tym bardziej sie nie chce komentować

Opublikowano

Oho, Fankowi już dupa pękła xD

Nie pękła, ale tych bzdetów Daddyego sie czytać nie da, a tym bardziej sie nie chce komentować

bzdety jetiego, isisa, mendrka, czeskiegomastera, kacperakinga jakoś nie przeszkadza ci czytać

Opublikowano

Gow wygląda lepiej niż unchared

Halo lepiej niż killzone

Forza niż driveclub

Titanfall w full HD.....

Myślałem,że mefedron w pl został zdelegalizowany a tu chooj nadal biorą.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ilu z Was, członków SDF, ma zaliczoną maturę? Wnioskuję, że Mendrek, Fanek. Może YETI. Reszta to pożal się Boże, umyslowa Kambodża.
Opublikowano

GiftedFlawlessAmericanratsnake.gif

calkiem ladne jak na 900p

sa jakies nowe gify <fap fap> 

nie kazdy ma mozg 12 lat ze jara go latanie z szotganem i patroszenie przeciwnikow za pomoca pily ;)

Opublikowano

no latanie z kałachem i zrzucanie przeciwników z krawędzi to inna jakość

Opublikowano

Kwintesencja ambitnego gamingu.

Opublikowano

nie kazdy ma mozg 12 lat ze jara go latanie z szotganem i patroszenie przeciwnikow za pomoca pily ;)

no jak ktoś ma mózg krócej jak 12 lat to uncharted bedzie idealne, racja

Opublikowano

:fsg:  :obama:  :banderas:

A na PS4 jak tam? Drejk w japonkach szczela 4?

Opublikowano

vWzMPx9.jpg

Opublikowano

Dobrze ze ja do 900p juz przyzwyczajony to w Alienation bedzie sie gralo az milo :banderas:

Opublikowano

Qb jest tak ograniczone na xbąku że musieli go wydać na PC bo dekoder by się spalił lub odleciał wiatrakami na księżyc przy takim przeciazeniu.

Nawet sam prezes zielonych włożył rękę w dupe sony po sam łokieć mówiąc że czeka na uncharted.

Xbąk dobrze się chyba w Chinach sprzedaje bo tam dopiero co z pegazusa się przesiedli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.