Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

fajne to bloodborne ale przeciez to nawet nie jest grafika xDD

Musisz dojść do basenu :)

Graj początek tylko wygląda słabiej

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

przeciez ty grasz na xboxie, od kiedy cie obchodzi grafika?

Po to kupiłem ps4 zeby rozkoszować się sprzętem ktory wyznacza nowe standardy graficzne, tylko w bloodborne chyba im to nie wyszło xddddd

Opublikowano

ej ale osadzającą się na ubraniu krew, efekty świetlne i falujące futra byście szanowali 

Opublikowano

Przecież soulsy nigdy nie były ładne. 

lmao

Opublikowano

przeciez ty grasz na xboxie, od kiedy cie obchodzi grafika?

Po to kupiłem ps4 zeby rozkoszować się sprzętem ktory wyznacza nowe standardy graficzne, tylko w bloodborne chyba im to nie wyszło xddddd

to było trzeba kupić tak jak ja 649152_0_f.png

Opublikowano

od nowych standardow graficznych masz deszcz i zmienne warunki pogodowe w driveclubie :P

Opublikowano

Bo bez nich gra wygląda tak  :kaz:

DCBeta-9-1024x576.jpg

Opublikowano

O nie kryć się, xboty bezguścia znów atakują!

Opublikowano

na poczatku tez tak mialem :P lepiej bym glosno nie mowil jakie zdanie mialem o oprawie po pierwszych 30min, ale pozniej jest tylko lepiej, technicznie to gra dosc srednia ale artstyle i epickosc niektorych lokacji i przeciwnikow to arcydzielo

artstyle jest prze-ku,rwa-zaje,bisty

ale gra wyglada poki co kiepsko, jedynie krew na ciuchach robi

mialo byc wyznaczanie standardow graficznych, a skonczylo sie jak zawsze

Opublikowano

Standardy graficzne to wyznaczy dopiero Uncharted 4, żadna inna gra na PS4 tego nie zrobiła jak do tej pory. No może Driveclub w deszczu przy odpowiednich ustawieniach ;) The Order jest piękny, ale traci na tym swoim zamknięciu z każdej strony, efekt siada strasznie przez to.

Opublikowano

ale gra wyglada poki co kiepsko, jedynie krew na ciuchach robi

mialo byc wyznaczanie standardow graficznych, a skonczylo sie jak zawsze

Chyba grałem w inne Bloodborne.

Opublikowano

Albo nie odróżniasz designu od grafiki ;)

Opublikowano

A niby taki "koneser". :reggie: 

Opublikowano

Pierwsze kontakty ludzi z serią soulsów zawsze są ciekawe.

Opowiedz nam o swoim pierwszym kontakcie z dks2 sotfs na PLAYSTATION 3 (xdddddddd) i o tym jak od samego początku narzekasz, że dałeś się wyruchac oraz że sterowanie Ci się nie podoba xD
Opublikowano

Przecież soulsy nigdy nie były ładne. 

lmao

nie były ładne fakt były P I Ę K N E

Opublikowano

Tymczasem ja odpaliłem na chwile ponownie oriego, tym razem w wersji definitywnej, boże jaka ta gra jest śliczna, wyznacza nowe standardy do gier 2d :banderas: i ta muzyka! No ale klapy nie wiedzą bo nie zagrają :xboss:

Opublikowano

Ori? Ten eks co pójdzie na laptopie z biedronki?

Boty i tę ich eksy, a raczej ich całkowity brak. :dynia:

The Order jest piękny, ale traci na tym swoim zamknięciu z każdej strony, efekt siada strasznie przez to.

Niby pod jakim względem? Tak jakby Order to była jedyną gra na rynku z tak małymi levelami. Obecnie to jest najładniejszą gra i wątpię aby U4 to przebiło.
Opublikowano

Już ją przebiło tym, że chodzi w pełnym 1080p, a nie w 1080p z pasami. :reggie: 

Opublikowano

No order piękna wydmuszka, gdzie oglądasz cutscenke i okazuje się że dwa chaptery skończyłeś :yao:

Opublikowano

nie moge doczekac sie jak ogram order i porownam go do ryse 

Opublikowano

Ryse? Mówisz o tej gierce gdzie nawet sznyty po cięciu mieczem pojawiają się w tej samej linii i miejscu co szedł miecz po modelu przeciwnika? No nie wiem nie wiem ;)

Opublikowano

Ktora chodzi w 900p, traci klatki, a jedyne co robi wrazenie to cutscenki, ktore sa prerenderowane bo loniak by sie stopil jakby to mial odpalic realtime?

Opublikowano

Co faktu nie zmienia, że Ryse to dalej najładniejsza gra na Xone i nie zapowiada się, żeby cokolwiek miało ją przebić :P

Opublikowano

Ficus to co na youtube ogladales to nie byly cutscenki tylko juz wlasciwa gra. Nastepnym razem przygotuj sie bardziej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.