Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przecież SO to lekko zmodyfikowany inFamous.

hehe

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tyle gier do ogrania mają na xboxie, a ciągle tu piszą. No ale w sumie granie w zamawianie pizzy nie trwa długo. :kaz:

Opublikowano

Bloodborne w trzy tygodnie przekroczył milion = lekko ponad milion trzy miesiące później :dafuq:

Microsyf nie chwali się sprzedażą - widać wyraźnie, że nie ma czym.

Opublikowano

No to jakie to gry masz do ogrania na Onie do jesieni?

I:SS - 80/100 - hujowizna crap ocena graczy 7.9

SO - 81/100 - za(pipi)ista gierka, ocena graczy 7.6

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Kolekcję Rare (30 gier a wiele z nich będzie dla mnie nowe), GoW remaster, H5, FM6 i Tomb Raider. Do tego czasu po sieci będę strzelał w najlepsze Multi na konsolach czyli HaloMCC. Do tego mam jeszcze zaległości z początków One'a (Rysę czyli Order1886, ale gameplayu więcej), nie skończyłem jeszcze Wiedźmina i GTA 5. Nie potrzebuję nic więcej bo i tak nie zdążę ograć :obama:

Opublikowano

Kolekcję Rare (30 gier a wiele z nich będzie dla mnie nowe), GoW remaster, H5, FM6 i Tomb Raider. Do tego czasu po sieci będę strzelał w najlepsze Multi na konsolach czyli HaloMCC. Do tego mam jeszcze zaległości z początków One'a (Rysę czyli Order1886, ale gameplayu więcej), nie skończyłem jeszcze Wiedźmina i GTA 5. Nie potrzebuję nic więcej bo i tak nie zdążę ograć :obama:

Aha,

Wymieniasz stare gierki + remasterki i całe 3 tytuły w całym roku 2015

No to w takim razie posiadacze PS4 pograja w:

GOW3:r  ; Jurney ; Ethan Carter ; Everybody Gone to the Rapture ; Until Down  ; Terraway:Unfolded ; Kolekcja Uncharted ; Tales of Zestiria ; Dragon Quest Heroes

Czym niby Xone jest lepszy w grach od PS4? Tym ze wyda swoje 3 hity na jesieni a Sony wydało na Wiosne? Czy tym ze multiplatformy ma gorsze?

Opublikowano

Zobacz jak wygląda remaster Gearsów, a jak wykastrowana kolekcja Uncharted.

Dragon Quest heroes 3/5 wg. Eurogamera.

Gierki z Vity to kwestia gustu. Z Twojej listy radę daje Ethan. Brak na niej shooterów, wyścigów i gier sieciowych.

W sumie nie potrzebujecie, bo DC to takie 9+/10, macie przecież calegojednego killzone'a po sieci, ale to nie problem. PSN działa kiedy chce :reggie:

Opublikowano

Jurney :dynia:

Terraway :dynia:

Ja pyerdole klap, ktory broni lineupu PS4 wypisujac: Gow, jurney, tearaway, kolekcje Uncharted i Until Dawn

7a668194ef3ea457ffbb442e1e585bd3.jpg

Sony wydalo hity na wiosne xddddddd

Opublikowano

Jakie sony wydało hity na wiosne :lol: jeden bloodborne i koniec 

Opublikowano

Tu nie chodzi o obrone LineUpu bo ja to mam centralnie w (pipi)e

Żałosne jest nazywanie PS4 konsola bez gier , kiedy na sprzęcie który sie preferuje, jest równie (pipi).

Wielki Xbox, Cudowny M$ a jak przychodzi co do czego to... Halo , Forza i długo długo nic.

Brandzlujecie sie cały rok , narzekajac jakie to DC słabe, Bloodborne odtworcze , Order krótki , ale nie przeszkadza wam cały rok piepszyc O Rise i o z(pipi)anym nie gorzej niz DC  H:MCC

Opublikowano

Halo na 13 VII 2015 działa wspaniale. Witamy w 2015 Wełna, fajnie że do nas dołączyłeś.

Fajnie że płacicie za kolekcje. Mam nadzieję, że Sony też wprowadzi wsteczną kompatybilność i zakończy się proceder sprzedaży 2x tych samych tytułów w 1:1 + wyższa rozdzielczość.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

a nie przepraszam pana, ja nic nie mówie o xszrocie bo tam to już w ogole jest patologia, ja mam ps4 i chciałbym jakieś gierki a dostalem na 5lecie plusa jakieś gó.wno z samochodzikami, które walą w piłkę a najwięcej czasu i tak spędziłem w remasterze gierki z ps3 w multi i jednej multiplatformie. 

Opublikowano

Halo na 13 VII 2015 działa wspaniale. Witamy w 2015 Wełna, fajnie że do nas dołączyłeś.

Fajnie że płacicie za kolekcje. Mam nadzieję, że Sony też wprowadzi wsteczną kompatybilność i zakończy się proceder sprzedaży 2x tych samych tytułów w 1:1 + wyższa rozdzielczość.

To jak tam Ci Wezyrku mija 2015 rok. Nakupowałes premier exów w tym roku na Xone ze hoho. Az kasy zabrakło w portfelu.

Opublikowano

I:SS - 80/100 - hujowizna crap ocena graczy 7.9

SO - 81/100 - za(pipi)ista gierka, ocena graczy 7.6

To jest zbyt śmieszne :dynia:

@up - lipiec 2015, a bot się chwali, że skończył grę z października zeszłego roku. Tyyyyyle exów na onie :dafuq:

Opublikowano

Swietnie, Bawie sie zankomicie w wyzwaniach DC , przeszedłem Bloodborne i sprzedałem, ale było tak za(pipi)iste ze sobie kupiłem ponownie. W międzyczasie zaliczyłem Orderka , przyjemnie sie grało bez spinki. Pykam w Carsy i mesjasza W3. :sir::lapka:

Opublikowano

Jeszcze Fable i kilka innych kozackich gier a na szrocie4 bez gier co? Jakieś samochodziki z PC przy których ten złom nie wyrabia i pali konsole  :xboss:  ahh i oczywiście wsteczna kompatybilność.

Już za miecha 30gier Rare i remake GOW, ja pierdole, tyle dobrego od Króla Spencera a to dopiero początek a sonybociarnia od wiosny 2015 do wiosny 2016 siedzi w swojej norze czekając na lepsze czasy  :)

Opublikowano

Jeszcze Fable i kilka innych kozackich gier a na szrocie4 bez gier co? Jakieś samochodziki z PC przy których ten złom nie wyrabia i pali konsole  :xboss:  ahh i oczywiście wsteczna kompatybilność.

Już za miecha 30gier Rare i remake GOW, ja pierdole, tyle dobrego od Króla Spencera a to dopiero początek a sonybociarnia od wiosny 2015 do wiosny 2016 siedzi w swojej norze czekając na lepsze czasy   :)

Xbotki od Jesieni 2014 do Jesieni 2015 niestety czekajac na lepsze czasy , wylazły z nory

Edytowane przez Welna

Opublikowano

>The Order 

>grało 

S9eei.gif

Opublikowano

6VJ45OV.jpg

Opublikowano

Tygodniowo mam z 7h czasu na gre.

To jakby durne boty nie rozumialy czemu ps4 jest lepsze he he xd xd 

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.