Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak pif paf to tylko nowy doom :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Division to pierwsza gra Ubi w tej generacji na którą faktycznie warto wydać te parę złoty IMO

Co do bijatyk nikogo, to przecież taki MKX nie może narzekać na ilość sprzedanych sztuk.

Opublikowano

Child of Light bylo pierwsza i jak narazie ostatnia.

Opublikowano

Poza Child wyszła im przypadkowo jeszcze jedna gra - Rainbow Six. Szkoda, że tez słabo się sprzedała...

Edytowane przez easye

Opublikowano

A Rayman Legends to co? :gayos: podobnie jak Child of Light wyszedł na tą i poprzednią generację, to dlaczego by i o nim nie wspomnieć, zwłaszcza, że jakościowo przebija wszystko co Ubi wydał do tej pory na tej generacji

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Valiant Hearts również bardzo fajna tytuł z genialną muzyką i zakończeniem, które się pamięta.

Opublikowano

Jeszcze Valiant Hearts, niby gierka z plusa ale jest dobra, oczywiście jak się lubi taki gatunek gier.

Opublikowano

Wydane gry przez ubi, które nalezy szanować to 

-Trials Fusion

-South Park Kijek

-Zombi U

-Call of Juarez Gunslinger 

reszte spalić w piecu :cool:

Opublikowano

Czasem nawet taki biedak umysłowy jak KacperKing potrafi powiedzieć coś z sensem, jestem z Ciebie dumny klaperski przyjacielu :good:

Opublikowano

Czekajcie, czekajcie zaraz wyjdzie że UBI to jednak nie Rak a reformator branży xD

Jak się popatrzy na przekrój gier przez nich wydanych przez ostatnie 4 lata, to w sumie wypadają najlepiej ;o

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dobre te Zombi Blubi? Jak tak to dlaczego? 

Jest za 40zł na XBL i myślę czy nie kupić. :lapka: 

Opublikowano

Zombi tylko U na Wii U, sztosik :lapka: 

Opublikowano

Ale ja pytam bluberka, bo on umie dobrze uargumentować swoje zdanie, a ty nie. :gayos: 

Opublikowano

Ale ja pytam bluberka, bo on umie dobrze uargumentować swoje zdanie, a ty nie. :gayos:

Dobrze uargumentować? A proszę Cię bardzo:

Wersjom na PS4/X1/PC brakuje niektórych filtrów graficznych.

Nie ma największego ficzera w postaci drugiego ekranu na padlecie, którym celujesz do zobmiaków, hackujesz wszystko, skanujesz otoczenie. przeglądasz plecak in real time, musząc jednocześnie zarządzać plecakiem na padlecie i ogarniać sytuacje dookoła Ciebie na TV przez co jest super suspens. Generalnie bez padleta gra sporo traci na klimacie i poczuciu ciągłego niebezpieczeństwa, grałem w obie wersje i jednak na Wii U jest tą najlepszą jak dla mnie. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ja skończyłem jakiś czas temu zombi na Xbox One, polecam, fajny klimat zaszczucia i walki o przetrwanie

Opublikowano

ZombiU można wyrwać za ok. 50 pln, a jest to póki co najlepszy survival horror tej generacji

Opublikowano

Dawno na forum nie padła żadna PS4, aż do dzisiaj

Fanek ,gdybym wpisal ten blad na necie i mialbym instant fix nie pisal bym tutaj,o to wlasnie chodzi,ze to nie idzie tego znalesc.
Dzwonilem na infolinie i podobno cos nie tak z dyskiem,mowia,zeby wlozyc inny dysk,zobacze swoj stary 500 gb moze cos nie tak.
Dobra,ten ziomek na infolinii napisał email,że się pomylił i dysk do tego nic nie ma,wkładając stary dysk wychodzi identyczny błąd,nir da się instalować systemu.
Konsola na złom, można zamykać.

Swieczka.jpg

Opublikowano

Fajne to akurat Zombi U jest bo padlet ciekawie wykorzystany a wersje ps4/xo nie grałem to nie wiem

Opublikowano

Fajne to akurat Zombi U jest bo padlet ciekawie wykorzystany a wersje ps4/xo nie grałem to nie wiem

I TO JEST (pipi) TO DOBRZE UARGUMENTOWANE ZDANIE? :facepalmz:

Opublikowano

Jak się popatrzy na przekrój gier przez nich wydanych przez ostatnie 4 lata, to w sumie wypadają najlepiej ;o

Co to znaczy? Jeśli chodzi o firme, która wydaje najwięcej zbugowanych bubli oraz gier jadących na tym samym wypracowanym w poprzedniej generacji schemacie a także pokazującej najwięcej nieistniejących gier żeby potem je zdowngradować tak tak ubi w tym aspekcie prezentuje się najlepiej. 

zamknij ryj srajos

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jak klimat pozostał taki sam, to bardzo dobry survival horror bez względu na to czy z padletem czy bez.

Opublikowano

Dawno na forum nie padła żadna PS4, aż do dzisiaj

Fanek ,gdybym wpisal ten blad na necie i mialbym instant fix nie pisal bym tutaj,o to wlasnie chodzi,ze to nie idzie tego znalesc.

Dzwonilem na infolinie i podobno cos nie tak z dyskiem,mowia,zeby wlozyc inny dysk,zobacze swoj stary 500 gb moze cos nie tak.

Dobra,ten ziomek na infolinii napisał email,że się pomylił i dysk do tego nic nie ma,wkładając stary dysk wychodzi identyczny błąd,nir da się instalować systemu.

Konsola na złom, można zamykać.

Swieczka.jpg

Pisałem mu niedawno żeby na One się definitywnie przeniósł to w odpowiedzi dostałem: "Poyebało? Tylko PS4 się liczy, ta konsola nigdy się nie zepsuje, w końcu to Sony. Poza tym to na PS4 mam FIFE 16, a na One to co? Forza, Halo czy Gearsy? Proszę Cię."

Typowy klap.

Opublikowano

Co to znaczy? Jeśli chodzi o firme, która wydaje najwięcej zbugowanych bubli oraz gier jadących na tym samym wypracowanym w poprzedniej generacji schemacie a także pokazującej najwięcej nieistniejących gier żeby potem je zdowngradować tak tak ubi w tym aspekcie prezentuje się najlepiej. 

Dlatego też trudno jednoznacznie ocenić ubisoft jako całość, lepiej oddzielnie oceniać poszczególne zespoły wchodzące w skład tej firmy. 

Opublikowano

Za dziewięć dni Trackmania wychodzi, Ubi <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.