Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

http://m.ppe.pl/news/42476/rozgrywka-z-rime-mogla-byc-sfalszowana-sony-odsunelo-sie-od-projektu-bo-gra-praktycznie-nie-istnieje.html

Trochę smutne, bo gra zapowiadała się fajnie

Z dobrych wiadomości - wiedźmin został najbardziej nagradzana gra w historii.

2015 had 429 awards

2013 had 523 awards

So Witcher is even farther ahead if you normalise it.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yeti pogromca ps4, każda gra którą wpisuje na listę śmierci albo nie istnieje albo okazuje się gównem.

Prawdziwa lista YETIego, każdy słyszał nikt nie widział. 

Opublikowano

No kolejny remaster się szykuje ... No ale trzeba przyznać, że okładka cudowna:

FB3M0Nn.png

Opublikowano

Każdy mający rozum i godność człowieka gracz wie, że branży gamingowej nic lepszego od Wiedźmina 3 nie spotkało

Opublikowano

Ahahahahahahahahhaah

Opublikowano

bardzo fajna okładka, ciekawe czy zwykły remaster z podbita rozdzialka i 60 fps, czy może jakiś lepsyz remake? 

Opublikowano

Każdy mający rozum i godność człowieka gracz wie, że branży gamingowej nic lepszego od Wiedźmina 3 nie spotkało

XD

Opublikowano

Japa stulejo.

Opublikowano

Ten ból :banderas: Przejdę sobie jeszcze raz najlepiej nagradzaną grę w historii a w tle zapętle to:

:fsg: :fsg: :fsg:

Opublikowano

Figaro ty w to nawet nie grales wiec nie wiem na chuy komentujesz. xD

Opublikowano

figaro on napisal o majacych godnosc i rozum wiec po chuy sie odzywasz

Opublikowano

XD

Japa fujaro, zanim Ty w ogóle ograsz mesjasza gamingu, to będzie 2025 :gayos: wracaj grać w Mario 

Opublikowano

Jaka nagonka na sebastiana. Brawo my :hi:

Opublikowano
Co do postu mendrka pod moim postem :

Czyli naganiając ludzi na szrota robisz im przysługę :D Działasz w dobrze rozumianym interesie publicznym ?  Szukam analogii ale cholera nie wpadłem na żadne mądre a tylko głupie z komorami gazowymi etc. Wolę nie polecieć za obraze uczuć użytkowników prawicowych.  Ja polecam zawsze coś w co zagram lub posiadam. Nigdy nie polecam czegoś o czym nie mam pojęcia i co znam tylko w teorii. Wiesz tak z przyzwoitości ludzkiej powinno się doradzać znając temat.

Widzisz, istotna kwestia w tym co się pisze publicznie, to działanie w interesie nie tylko własnym, ale społeczności. Ja nigdy nie polecałem czegoś, czego nie stosowałem, mając na myśli sprzęt stricte. A nawet jakbym to miał, to byłbym z tym ostrożny. O wiele lepiej spojrzeć na sprawę szeroko, czego Ty nie potrafisz jak pokazujesz, bo skupiasz się tylko na mikroskali swojego posiadania. Tacy łatwo ulegają manipulacjom. Kupiłeś drogiego PC-ta i teraz nie możesz wyjść na frajera, więc wmawiasz sobie "mam się zajefajnie". Ba, nawet możesz czerpać z tego jakąś radość, ale zaś nie widzisz jak swoją patologią psujesz rynek. Jasne, że "freemium jest fajne bo grasz za darmo, a early access pozwala na granie przed premierą! A online DRM nikomu nie szkodzi, bo każdy ma internet!". Wątpliwe zalety urastają do filarów przesłaniających potężne wady Twoich upodobań.

Opamiętaj się i rozejrzyj szeroko. Zobacz jak zachowują się wielcy wydawcy, i zadaj sobie pytanie - czy nawet jak gwałciciel da Ci parę cukierków, to należy go pokochać, a także przyprowadzać mu kolejne ofiary? Czy warto korzystając z tej analogii pluć na Sony bo coś tam Ci nie pasuje, i naganiać na produkty Microsoftu chociażby, który butami do ust wpycha ludziom rzeczy które nie chcą?

Mam nadzieję, że zamiast znowu pluć jadem ad mia persona, zastanowisz się i przejrzysz na oczy, jak paru już tutejszych użytkowników...

Opublikowano

Czy jakaś KU,RWA obraża mi tutaj Dziki Gon?

Opublikowano

GRAŁ GODZINE U KOLEGI WIĘC MOŻE JUŻ SIĘ ZAMKNIJ CO????

Opublikowano

Chyba czas włączyć wiedźmiński zmysł i znaleźć wskazówki do tego kiedy będzie można zacząć krytykować polskiego papieża gamingu.

Opublikowano

GRAŁ GODZINE U KOLEGI WIĘC MOŻE JUŻ SIĘ ZAMKNIJ CO????
Ta, Figaro wychodzi z zalozenia "youtube moim przyjacielem". XD
Opublikowano

XD

Beka top xd

Generalnie nie bronie stulejaro, ale ma racje, wiedzmin to czerstwota a nie goty lol

Opublikowano

Figaro zobaczył latające kończyny, chłopów na wsi, cycki na wierzchu. Zabrakło mu wesołych uśmiechniętych chmurek, grzybków z Mario, Rupees z Zeldy, platform do skakania. Figaro stwierdził, że ta gra ssie i to, że każdy się go czepia, to wina jakiegoś polskiego fanatyzmu i kultu, a nie jego niedo(pipi)ania mózgowego :dafuq:

Opublikowano

Wiedźmin jest zaje.bistą grą, ale żeby mówić, że to najlepsza gra wszech czasów, to trzeba zacząć przygodę z grami od nowych konsol.

Tak jak mój kolega, którego top wynosi: 1. Wiedźmin 3 2. The Last of Us Remastered 3. The Division

Opublikowano

Wszech czasow na pewno nie bo jest nia Doom ale obecnej generacji bez dwoch zdan. :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.