Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wiedźmin jest zaje.bistą grą, ale żeby mówić, że to najlepsza gra wszech czasów, to trzeba zacząć przygodę z grami od nowych konsol.

Tak jak mój kolega, którego top wynosi: 1. Wiedźmin 3 2. The Last of Us Remastered 3. The Division

Ta gra jest po prostu mega przyjemna, może nie ma najlepszej fabuły, najlepszego gameplayu, ale stanowi znakomitą całość z fenomenalnym klimatem i nawet jak ktoś gra od kołyski to wcale się nie dziwię, że może uważać W3 za grę życia.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Obecna generacji trwa 3 lata. Rockstar jeszcze nie wydało na nią nowej gry. Teraz weź to połącz i przemyśl.

@up Gra bez najlepszego gameplayu może być najlepszą grą w historii, co ja tu czytam.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Jak Rockstar wyda RDR 2 to wiadomo ze stanie sie najlepsza gra generacji ale to sie jeszcze nie stalo wiec wszystko sie zgadza. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mi się wiedzmin podoba, ale jest źle zaprojektowaną grą gdzie moment kiedy trzeba zejść z konia i bić potworki przyprawia człowieka o ból istnienia bo system walki jest tak czerstwy. Skończyłem ostatnio dlc, bardzo fajna historia, lepsze questy niż podstawce (mniej chodzenia z wiedz-wizją za czerwonymi plamami) i generalnie wszystko super gdyby nie ten system walki ;///

Opublikowano

Wszech czasow na pewno nie bo jest nia Doom ale obecnej generacji bez dwoch zdan. :cool:

Nie ma jasno określonej gry wszech czasów, jest za to kilka gier ważnych bardzo dla branży i zdecydowanie były pewnymi kamieniami milowymi. Super Mario Bros. Doom, Quake, Ocarina of Time, Mario 64, Planetscape, Diablo, RDR. W3 jest najlepszą grą tej generacji i lepszej nie będzie, a czekanie na grę od R* i oczekiwanie, że ona będzie najlepszą grą tej generacji to TOP KEK :dynia:

No chyba, że nowy RDR, to ok :dog: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Gra Rockstar najlepszą grą generacji xD

Opublikowano

Gra Rockstar najlepszą grą generacji xD

Może jak w końcu ogarną po tylu latach sterowanie postacią, to może XD

Opublikowano

Co jest z nim nie tak?

Opublikowano

Nie ma double jumpa ;/

Opublikowano

W tej generacji Rockstar raczej nie wyda nowej gierki. Bo po co zabijać kurę znoszącą złote jaja? Zresztą nawet jeśliby chcieli, to i tak Take-Two się nie zgodzi.

Ew. pracują nad GTA VI albo RDR 2, ale prace zaczęli tuż po przeportowaniu GTA V, więc to dlatego tak długo. Dadzą tam multi jak GTA Online i znowu mamy kurą z złotymi jajami

Opublikowano

No kontrola postacią w grach Rockstar pozostawia trochę do życzenia, nawet w GTA V. Jakby nie wiedzieli w którą stronę chcą iść, w realizm czy typowe gamingowe podejście.

O mamo, najpierw jadę po Papieżu, a teraz po R*, to się źle skończy [*]

Opublikowano

Tak, nie wyda nowej gierki <głaszcze>

Nie wiem o co chodzi ze sterowaniem, nigdy na to nie narzekałem. A Geraltem miota jak szatan.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Czwartek a boty już rozpoczęły weekend z mocarzem. W sumie może dla nich wiedzmin czy gry R* to goty, jak oni przez lata dostają takie płytkie guwna jak strzelanie do kradnąc czy pudziany. Beka z typów xDDD

Opublikowano

Kurde, a taka fajna atmosfera była przez chwilę i dobra dyskusja :/

Opublikowano

Dla mnie GOTY 2015 to Undertale, ale ja się nie znam :(

Opublikowano

Patrząc na sukces GTA Online oraz produkcji typu Division/Destiny, to ta ich nowa gra to będzie też pewnie taka hybryda offline/online i jakieś guwniane heisty z randomami.

Opublikowano

Gra generacji od R* to tylko GTA SA, od past genów robią już "tylko" bardzo dobre gry, a nie mesjasze.

Opublikowano

W3 jest najlepszą grą tej generacji i lepszej nie będzie

Jezu. Nie.

W ile gier z tej generacji grałeś? 3 że takie bzdury wypisujesz?

Opublikowano

RDR-owi będzie ciężko, kanwa westernu jednak ma pewne ograniczenia, a pierwsza część mocno je eksploatowała. Jest jeszcze parę inspiracji, może całość osadzić w czasach wojen z Indianami (albo w ogóle pozwolić wcielić się w czerwonoskórego), albo dla odmiany zrobić bardziej zapata i wsadzić całość do Meksyku. Mogliby też rozwinąć napady na bank w stylu GTA V czy ogólnie zrobić dowodzenie całą szajką.

Grunt żeby nie j*bało nudą jak w GTA V ;)

Opublikowano

Wiecie dlaczego wiedźmin zgarnął tyle nagród i tak uznanie w branży? Otóż nie dlatego, że jest grą wybitna, piękna pod względem wizualnym czy tez posiadająca fabułę lepsza od baldurow lub tormenta... Zgarnął te nagrody, ponieważ był pierwsza od wielu lat grą KOMPLETNĄ! Taką, której niczego nie brakowało.

Każda firemka ruchala graczy w dupala aż miło, a tu nagle przyszli redzi i zamknęli innym japsko (najbardziej uderzyło w assasyny ubi) pokazując, że jednak kur wa się da oddać graczom gierkę, z której content nie jest powicinany, gierkę KOMPLETNĄ, która sprostał hypowi, a developer nie porzucił jej wsparcia już w dniu premiery.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Gra generacji od R* to tylko GTA SA, od past genów robią już "tylko" bardzo dobre gry, a nie mesjasze.

GTA IV z epizodami.

SZTYWNIUTKIE 10/10

Opublikowano

A właśnie, w cebupromocji na PSS jest Bully z PS2. Hm, czy zestarzała się na tyle godnie, że można bez zniesmaczenia dziś w to zagrać? ;)

Opublikowano

W3 jest najlepszą grą tej generacji i lepszej nie będzie

Jezu. Nie.

W ile gier z tej generacji grałeś? 3 że takie bzdury wypisujesz?

No ze trzy będzie.

Ale niby co jest lepsze? BladBorn? :dynia: ta generacja ssie aż po same jaja, tak strasznie kiepska jest (póki co) więc dużego wyboru nie ma. A nie jestem stulejarzo, żeby wyrokować, że GOTG to będzie nowa Zelda czy jakaś inna pedalska gierka z Wii U. Wybór strasznie marny

Opublikowano

W GTA V nudą je.bało. Aha.

Ale to Mendrek. Saints Row leprzy.

@Mendri

Zestarzała się godnie i można w to zagrać. Oczywiście lepiej w Scholarship Edition, no ale wiem jaką masz sytuację.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.