Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Stulejaro, przygarniał kocioł garnkowi. Twoje posty od jakiegoś czasu to niesamowita wręcz żenada i dowód, że wojenki to dla Ciebie coś więcej niż tylko zabawa. Z resztą sam masz pojechane równo, bo jesteś zwyczajnie chvjowy. Ale tak wiesz, naturalnie.

No i takie posty (i wiele innych) udowadnia, że to dla was CW to coś więcej niż zabawa :)

Ale akurat ludziom z Białegostoku wybaczam.

Przecież z Tobą nie można nawet prowadzić dyskusji o czymś co nie związane jest z Nintendo czy Sony xddd
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

cosplay jetiego z jego ulubionej gry na ps4

1931256_1141168595941534_511930431481090

Opublikowano

Gra generacji od R* to tylko GTA SA, od past genów robią już "tylko" bardzo dobre gry, a nie mesjasze.

GTA IV z epizodami.

SZTYWNIUTKIE 10/10

GTA4 z tym debilo-popychadłem Nico Belicem?? Chyba bog cie bluber opuscil... :shotgun:

Opublikowano

Świetna postać, najlepiej napisana w całej serii.

A w GTA każdy jest popychadłem.

Opublikowano

Nico > Wiedźmin 3

WE ARE ALL LOOKING FOR THAT SPECIAL SOMEONE

A GUARANTEE YOU WILL FIND THIS MAN

Petarda. Co za giera, a nie te GTAV obrzygane.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nico Belic <<<<< Figaro :reggie:

Opublikowano

Z gta iv mam takie relacje, że ja wiem, że misje są nudne, gra wygląda jak zanurzona w oleju i tak dalej, ale wspomnienia mam z nią niesamowite i na zawsze pozostanie w moim sercu. Chciałbym żeby V zrobiła na mnie takie wrażenie, ale nie zrobiła. Może gdybym teraz przeszedł czwórkę jeszcze raz, to zmieniłbym zdanie.

Dlatego też nie przejdę  :sorcerer:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Z gta iv mam takie relacje, że ja wiem, że misje są nudne, gra wygląda jak zanurzona w oleju i tak dalej, ale wspomnienia mam z nią niesamowite i na zawsze pozostanie w moim sercu. Chciałbym żeby V zrobiła na mnie takie wrażenie, ale nie zrobiła. Może gdybym teraz przeszedł czwórkę jeszcze raz, to zmieniłbym zdanie.

3 razy przeszedłem, ostatni raz chyba w 2014 roku i za każdym razem byłem zachwycony. 

Opublikowano

Szkoda, że piątka nie jest taka "plastyczna" jak czwórka. Ragdoll podkręcony na 150%, nielogiczne wgniecenia w samochodach po stłuczkach, same bujanie się aut no i wywracanie przechodniów.

<3

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W sumie mam GTA IV complete edition, a nie grałem jeszcze w te dodatki... włączyłem ściąganie, i tak nie zagram z braku czasu ale hói.

Opublikowano

Rzeczą którą najbardziej mnie zawiodła w V jest, to, że nie spełniła mojego marzenia dotyczącego zjazdu rowerem z najwyższej góry. Po czwartej części wyobrażałem sobie, że znając fizykę z czwórki, ta w piątce będzie jeszcze bardziej miękka i w połowie zjazdu rower mi się rozleci. No nie rozleciał się.

Opublikowano

zabijanie przechodniów śmigłem helikoptera w 2008 robiło :banderas:

Opublikowano

Nico > Wiedźmin 3

WE ARE ALL LOOKING FOR THAT SPECIAL SOMEONE

A GUARANTEE YOU WILL FIND THIS MAN

Petarda. Co za giera, a nie te GTAV obrzygane.

Mój człowiek. Kocham cię ragi. 

3 razy przeszedłem, ostatni raz chyba w 2014 roku i za każdym razem byłem zachwycony. 

Mam tak samo. A wersje Complete Edition to już w ogole. 

Opublikowano

zabijanie przechodniów śmigłem helikoptera w 2008 robiło :banderas:

albo pierwszy strzał z bazooki :obama: tego ślizgania się pocisku po ziemi nigdy się nie zapomni

Opublikowano

Co do postu mendrka pod moim postem :

Czyli naganiając ludzi na szrota robisz im przysługę :D Działasz w dobrze rozumianym interesie publicznym ?  Szukam analogii ale cholera nie wpadłem na żadne mądre a tylko głupie z komorami gazowymi etc. Wolę nie polecieć za obraze uczuć użytkowników prawicowych.  Ja polecam zawsze coś w co zagram lub posiadam. Nigdy nie polecam czegoś o czym nie mam pojęcia i co znam tylko w teorii. Wiesz tak z przyzwoitości ludzkiej powinno się doradzać znając temat.

Widzisz, istotna kwestia w tym co się pisze publicznie, to działanie w interesie nie tylko własnym, ale społeczności. Ja nigdy nie polecałem czegoś, czego nie stosowałem, mając na myśli sprzęt stricte. A nawet jakbym to miał, to byłbym z tym ostrożny. O wiele lepiej spojrzeć na sprawę szeroko, czego Ty nie potrafisz jak pokazujesz, bo skupiasz się tylko na mikroskali swojego posiadania. Tacy łatwo ulegają manipulacjom. Kupiłeś drogiego PC-ta i teraz nie możesz wyjść na frajera, więc wmawiasz sobie "mam się zajefajnie". Ba, nawet możesz czerpać z tego jakąś radość, ale zaś nie widzisz jak swoją patologią psujesz rynek. Jasne, że "freemium jest fajne bo grasz za darmo, a early access pozwala na granie przed premierą! A online DRM nikomu nie szkodzi, bo każdy ma internet!". Wątpliwe zalety urastają do filarów przesłaniających potężne wady Twoich upodobań.

Opamiętaj się i rozejrzyj szeroko. Zobacz jak zachowują się wielcy wydawcy, i zadaj sobie pytanie - czy nawet jak gwałciciel da Ci parę cukierków, to należy go pokochać, a także przyprowadzać mu kolejne ofiary? Czy warto korzystając z tej analogii pluć na Sony bo coś tam Ci nie pasuje, i naganiać na produkty Microsoftu chociażby, który butami do ust wpycha ludziom rzeczy które nie chcą?

Mam nadzieję, że zamiast znowu pluć jadem ad mia persona, zastanowisz się i przejrzysz na oczy, jak paru już tutejszych użytkowników...

Może mi ktoś ten post przetłumaczyć?

@up

GTA IV (pipi)owe nawet nie skończyłem. Podstawka była nudna i czerstwa a kupiłem kolekcjonerkę .... Za to dodatki goty oba. Niestety GTA IV bez tych dodatków to takie 6/10.

ja nie wiem jak można krytykować W3 a jednocześnie wychwalać gta IV :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Nie rozumiem podjarki iv, przeciez to najgorsza czesc seri (nie wliczając 1/2)

Opublikowano

Jechanie po gta iv to dla mnie jakaś wyższa forma trolingu, ktorej nie jestem w stanie ogarnac

Opublikowano

GTA IV moja pierwsza gra na PS3, pamiętam jak nie mieli w sklepie na miejscu i musiałem zamawiać z internetu i czekać kilka dni :<

Przez pierwszą godzinę jeździłem po mieście i przejeżdżałem przechodniów, oraz wyskakiwałem z rozpędzonego samochodu. Ballada :banderas:

@up Starh i Blantman największe bezguścia forum (oprócz wyznawców Xboxa).

Opublikowano

@Starh

No chyba nie.

Skończyłem IV z 7 razy, dodatki 3 razy każdy i znowu mi się chce. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

tejn szacunek do Grand Theft Auto IV

:banderas:

7 generację dzielimy na okres przed GTA IV i po GTA IV. dziękuje dobranoc.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Przecież ta gra gdyby wyszła teraz to by zaorała równie dobrze jak na premierę 8 lat temu. Jak odpaliłem ją na x360 to się za głowę łapałem bo mózg nie był w stanie ogarnąć tego połączenia fizyki, klimatu, grafiki z dużym światem, a to wszystko polane chorą dbałością rockstar o szczegóły. No mesjasz, GTA V nie zrobiło już takiego wrażenia, ale wierzę, że GTA VI(CE) zaora wszystko tak jak IV swego czasu.

Opublikowano

gta 4? Najgorsza czesc.

Opublikowano

GTA IV to była rewolucja, V to tylko ewolucja. VI musi rozpierdolić, ale na to sobie jeszcze poczekamy. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.