Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Stulejaro, przygarniał kocioł garnkowi. Twoje posty od jakiegoś czasu to niesamowita wręcz żenada i dowód, że wojenki to dla Ciebie coś więcej niż tylko zabawa. Z resztą sam masz pojechane równo, bo jesteś zwyczajnie chvjowy. Ale tak wiesz, naturalnie.

No i takie posty (i wiele innych) udowadnia, że to dla was CW to coś więcej niż zabawa :)

Ale akurat ludziom z Białegostoku wybaczam.

Przecież z Tobą nie można nawet prowadzić dyskusji o czymś co nie związane jest z Nintendo czy Sony xddd
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

cosplay jetiego z jego ulubionej gry na ps4

1931256_1141168595941534_511930431481090

Opublikowano

Gra generacji od R* to tylko GTA SA, od past genów robią już "tylko" bardzo dobre gry, a nie mesjasze.

GTA IV z epizodami.

SZTYWNIUTKIE 10/10

GTA4 z tym debilo-popychadłem Nico Belicem?? Chyba bog cie bluber opuscil... :shotgun:

Opublikowano

Świetna postać, najlepiej napisana w całej serii.

A w GTA każdy jest popychadłem.

Opublikowano

Nico > Wiedźmin 3

WE ARE ALL LOOKING FOR THAT SPECIAL SOMEONE

A GUARANTEE YOU WILL FIND THIS MAN

Petarda. Co za giera, a nie te GTAV obrzygane.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nico Belic <<<<< Figaro :reggie:

Opublikowano

Z gta iv mam takie relacje, że ja wiem, że misje są nudne, gra wygląda jak zanurzona w oleju i tak dalej, ale wspomnienia mam z nią niesamowite i na zawsze pozostanie w moim sercu. Chciałbym żeby V zrobiła na mnie takie wrażenie, ale nie zrobiła. Może gdybym teraz przeszedł czwórkę jeszcze raz, to zmieniłbym zdanie.

Dlatego też nie przejdę  :sorcerer:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Z gta iv mam takie relacje, że ja wiem, że misje są nudne, gra wygląda jak zanurzona w oleju i tak dalej, ale wspomnienia mam z nią niesamowite i na zawsze pozostanie w moim sercu. Chciałbym żeby V zrobiła na mnie takie wrażenie, ale nie zrobiła. Może gdybym teraz przeszedł czwórkę jeszcze raz, to zmieniłbym zdanie.

3 razy przeszedłem, ostatni raz chyba w 2014 roku i za każdym razem byłem zachwycony. 

Opublikowano

Szkoda, że piątka nie jest taka "plastyczna" jak czwórka. Ragdoll podkręcony na 150%, nielogiczne wgniecenia w samochodach po stłuczkach, same bujanie się aut no i wywracanie przechodniów.

<3

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W sumie mam GTA IV complete edition, a nie grałem jeszcze w te dodatki... włączyłem ściąganie, i tak nie zagram z braku czasu ale hói.

Opublikowano

Rzeczą którą najbardziej mnie zawiodła w V jest, to, że nie spełniła mojego marzenia dotyczącego zjazdu rowerem z najwyższej góry. Po czwartej części wyobrażałem sobie, że znając fizykę z czwórki, ta w piątce będzie jeszcze bardziej miękka i w połowie zjazdu rower mi się rozleci. No nie rozleciał się.

Opublikowano

zabijanie przechodniów śmigłem helikoptera w 2008 robiło :banderas:

Opublikowano

Nico > Wiedźmin 3

WE ARE ALL LOOKING FOR THAT SPECIAL SOMEONE

A GUARANTEE YOU WILL FIND THIS MAN

Petarda. Co za giera, a nie te GTAV obrzygane.

Mój człowiek. Kocham cię ragi. 

3 razy przeszedłem, ostatni raz chyba w 2014 roku i za każdym razem byłem zachwycony. 

Mam tak samo. A wersje Complete Edition to już w ogole. 

Opublikowano

zabijanie przechodniów śmigłem helikoptera w 2008 robiło :banderas:

albo pierwszy strzał z bazooki :obama: tego ślizgania się pocisku po ziemi nigdy się nie zapomni

Opublikowano

Co do postu mendrka pod moim postem :

Czyli naganiając ludzi na szrota robisz im przysługę :D Działasz w dobrze rozumianym interesie publicznym ?  Szukam analogii ale cholera nie wpadłem na żadne mądre a tylko głupie z komorami gazowymi etc. Wolę nie polecieć za obraze uczuć użytkowników prawicowych.  Ja polecam zawsze coś w co zagram lub posiadam. Nigdy nie polecam czegoś o czym nie mam pojęcia i co znam tylko w teorii. Wiesz tak z przyzwoitości ludzkiej powinno się doradzać znając temat.

Widzisz, istotna kwestia w tym co się pisze publicznie, to działanie w interesie nie tylko własnym, ale społeczności. Ja nigdy nie polecałem czegoś, czego nie stosowałem, mając na myśli sprzęt stricte. A nawet jakbym to miał, to byłbym z tym ostrożny. O wiele lepiej spojrzeć na sprawę szeroko, czego Ty nie potrafisz jak pokazujesz, bo skupiasz się tylko na mikroskali swojego posiadania. Tacy łatwo ulegają manipulacjom. Kupiłeś drogiego PC-ta i teraz nie możesz wyjść na frajera, więc wmawiasz sobie "mam się zajefajnie". Ba, nawet możesz czerpać z tego jakąś radość, ale zaś nie widzisz jak swoją patologią psujesz rynek. Jasne, że "freemium jest fajne bo grasz za darmo, a early access pozwala na granie przed premierą! A online DRM nikomu nie szkodzi, bo każdy ma internet!". Wątpliwe zalety urastają do filarów przesłaniających potężne wady Twoich upodobań.

Opamiętaj się i rozejrzyj szeroko. Zobacz jak zachowują się wielcy wydawcy, i zadaj sobie pytanie - czy nawet jak gwałciciel da Ci parę cukierków, to należy go pokochać, a także przyprowadzać mu kolejne ofiary? Czy warto korzystając z tej analogii pluć na Sony bo coś tam Ci nie pasuje, i naganiać na produkty Microsoftu chociażby, który butami do ust wpycha ludziom rzeczy które nie chcą?

Mam nadzieję, że zamiast znowu pluć jadem ad mia persona, zastanowisz się i przejrzysz na oczy, jak paru już tutejszych użytkowników...

Może mi ktoś ten post przetłumaczyć?

@up

GTA IV (pipi)owe nawet nie skończyłem. Podstawka była nudna i czerstwa a kupiłem kolekcjonerkę .... Za to dodatki goty oba. Niestety GTA IV bez tych dodatków to takie 6/10.

ja nie wiem jak można krytykować W3 a jednocześnie wychwalać gta IV :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Nie rozumiem podjarki iv, przeciez to najgorsza czesc seri (nie wliczając 1/2)

Opublikowano

Jechanie po gta iv to dla mnie jakaś wyższa forma trolingu, ktorej nie jestem w stanie ogarnac

Opublikowano

GTA IV moja pierwsza gra na PS3, pamiętam jak nie mieli w sklepie na miejscu i musiałem zamawiać z internetu i czekać kilka dni :<

Przez pierwszą godzinę jeździłem po mieście i przejeżdżałem przechodniów, oraz wyskakiwałem z rozpędzonego samochodu. Ballada :banderas:

@up Starh i Blantman największe bezguścia forum (oprócz wyznawców Xboxa).

Opublikowano

@Starh

No chyba nie.

Skończyłem IV z 7 razy, dodatki 3 razy każdy i znowu mi się chce. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

tejn szacunek do Grand Theft Auto IV

:banderas:

7 generację dzielimy na okres przed GTA IV i po GTA IV. dziękuje dobranoc.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Przecież ta gra gdyby wyszła teraz to by zaorała równie dobrze jak na premierę 8 lat temu. Jak odpaliłem ją na x360 to się za głowę łapałem bo mózg nie był w stanie ogarnąć tego połączenia fizyki, klimatu, grafiki z dużym światem, a to wszystko polane chorą dbałością rockstar o szczegóły. No mesjasz, GTA V nie zrobiło już takiego wrażenia, ale wierzę, że GTA VI(CE) zaora wszystko tak jak IV swego czasu.

Opublikowano

gta 4? Najgorsza czesc.

Opublikowano

GTA IV to była rewolucja, V to tylko ewolucja. VI musi rozpierdolić, ale na to sobie jeszcze poczekamy. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.