Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zielona Arystokracja gra i wygrywa duże pieniadze w najlepszej, najbardziej skillowej strzelance na konsolach ever:

A co w tym czasie porabiają niebieskie januszowe padalce? Naparzają w CoD-a i Battlefronta, bo tylko to mają :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zielona Arystokracja gra i wygrywa duże pieniadze w najlepszej, najbardziej skillowej strzelance na konsolach ever:

A co w tym czasie porabiają niebieskie januszowe padalce? Naparzają w CoD-a i Battlefronta, bo tylko to mają :yao:

Hmmm... Zobaczmy:

AAgua0v.jpg

Yakuza 0 - prequel do jednej z najwspanialszych japońskich serii ostatniej dekady. Wzruszająca, pełna zwrotów akcji historia, na niektórych scenach miałem gęsią skórkę - PETARDA. Jeszcze nie zaliczyłem, ale 50h włożone.

Yakuza: Kiwami - remake pierwszej części jednej z najwspanialszych japońskich serii ostatniej dekady, wiele zmian w gameplayu, nowy system levelowania, nowe substories, miażdżąca grafa, żyleta 1080p@60FPS.

Gal Gunvolt - Mała giereczka w stylu MEGAMANA, gdzie chodzi się też tym typkiem z Mighty No*9 (preorder już zrobiony). Famicomowy klimacik dobrze robi.

Shin Kamaitachi no Yoru - Nowa odsłona LEGENDARNEJ Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek. Pełna intryg historia morderstwa, w odosobnionym hotelu. Kto zabił? Żeby się dowiedzieć trzeba zagrać...

Shinobido 2 - Zbyt długo nie pograłem, ale gierka jest sztosem. Tenchu? A po co to komu. Nie można iść na pałe, bo przeciwnicy zabijają na dwa strzały, tutaj trzeba strategii,  zapowiada się, że to genialna skradanka.

Real Boxing - Bardzo pyszny boks od Bydgoskiego studia Vivid Games, naprawdę nieźle się pyka, kupiłem za chyba 4 zeta, więc spodziewałem się kupsztala, a tu okazuje się, że giereczka SZTOSSS.

Killzone - Marka sama w sobie, nie trzeba wiele pisać.

Dokuro - 2D pseudoplatformer z ratowaniem księżniczki - nie jest tak że idziesz w prawo i skaczesz. Należy pomyśleć!!!

Rocket League - Boże jaka to jest petarda :banderas: nie wiedziałem że taka pierdółka może sprawić tyle radochy.

GTA Vice City - Wzięło mnie na wspominki, strasznie się zestarzała gierka, ale zabawa jest super. Ta muza! KLIIIMAT.

Grim Fandango - :banderas: :banderas: :banderas: Manny i Glottis - najlepsze kreacje świata gier point and click.

Flower - Tytuł na czysty-brudny relaks. Jeden strzela do lucudtów, drugi podziwia piękne łąki.

Opublikowano

mialem juz brac ps4 ale mysle poczekam na ps4k nie bede przeciez grac w uncharted 4 w 900p

Opublikowano

Dobrze ze najważniejsze osoby z 343 odpowiedzialne za multi s(pipi)ily z tego tonącego okrętu.

Opublikowano

Hmmm... Zobaczmy:

AAgua0v.jpg

Yakuza 0 - prequel do jednej z najwspanialszych japońskich serii ostatniej dekady. Wzruszająca, pełna zwrotów akcji historia, na niektórych scenach miałem gęsią skórkę - PETARDA. Jeszcze nie zaliczyłem, ale 50h włożone.

Yakuza: Kiwami - remake pierwszej części jednej z najwspanialszych japońskich serii ostatniej dekady, wiele zmian w gameplayu, nowy system levelowania, nowe substories, miażdżąca grafa, żyleta 1080p@60FPS.

Gal Gunvolt - Mała giereczka w stylu MEGAMANA, gdzie chodzi się też tym typkiem z Mighty No*9 (preorder już zrobiony). Famicomowy klimacik dobrze robi.

Shin Kamaitachi no Yoru - Nowa odsłona LEGENDARNEJ Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek. Pełna intryg historia morderstwa, w odosobnionym hotelu. Kto zabił? Żeby się dowiedzieć trzeba zagrać...

Shinobido 2 - Zbyt długo nie pograłem, ale gierka jest sztosem. Tenchu? A po co to komu. Nie można iść na pałe, bo przeciwnicy zabijają na dwa strzały, tutaj trzeba strategii,  zapowiada się, że to genialna skradanka.

Real Boxing - Bardzo pyszny boks od Bydgoskiego studia Vivid Games, naprawdę nieźle się pyka, kupiłem za chyba 4 zeta, więc spodziewałem się kupsztala, a tu okazuje się, że giereczka SZTOSSS.

Killzone - Marka sama w sobie, nie trzeba wiele pisać.

Dokuro - 2D pseudoplatformer z ratowaniem księżniczki - nie jest tak że idziesz w prawo i skaczesz. Należy pomyśleć!!!

Rocket League - Boże jaka to jest petarda :banderas: nie wiedziałem że taka pierdółka może sprawić tyle radochy.

GTA Vice City - Wzięło mnie na wspominki, strasznie się zestarzała gierka, ale zabawa jest super. Ta muza! KLIIIMAT.

Grim Fandango - :banderas: :banderas: :banderas: Manny i Glottis - najlepsze kreacje świata gier point and click.

Flower - Tytuł na czysty-brudny relaks. Jeden strzela do lucudtów, drugi podziwia piękne łąki.

Yakuzy...gry fenomenalne, ale co curwa z tego? Są po CHIŃSKU! Czaisz typie? :P

Reszta to gry na komórki lub z demobilu, z muzeum itp... :yao:

A Killzone...No cóż...spuśćmy zasłonę milczenia nad tą upadłą serią :facepalmz:

Opublikowano

Hmmm... Zobaczmy:

Yakuza 0 - prequel

Yakuza: Kiwami - remake

Gal Gunvolt - Mała giereczka

Shin Kamaitachi no Yoru - Nowa odsłona LEGENDARNEJ Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek.

Shinobido 2 - crapik z ps mortem

Real Boxing - gierka z telefonów

Killzone - Marka sama w sobie, nie trzeba wiele pisać NO ALE KILLZONE

Dokuro - 2D pseudoplatformer z ratowaniem księżniczki

Rocket League - mutliplatforma

GTA Vice City - remaster z telefonów

Grim Fandango - remaster

Flower - remaster

PAWEŁ SZANUJE ZA TROLLING ALE NIE

Opublikowano
Yakuza 0 -  prequel -  wyszło na PS3

Yakuza: Kiwami - remake 

Gal Gunvolt - Mała giereczka - mała giereczka XD

Shin Kamaitachi no Yoru - Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek - gra dla stulejarzy

Shinobido 2 - A po co to komu. - no właśnie XD

Real Boxing - kupiłem za chyba 4 zeta - polska cebula, a to jeszcze w plusie nawet było, typowy target Sony

Killzone - nie trzeba wiele pisać. - sztosik :banderas:

Dokuro - 2D pseudoplatformer z ratowaniem księżniczki - jak kopiować to od najlepszych :Coolface:

Rocket League - pierdółka - dostępne na STEMa i XBOX ONE

GTA Vice City - strasznie się zestarzała gierka - Gierka sprzed ponad 10 lat XDD

Grim Fandango - najlepsze kreacje świata gier point and click. - wyszło na Vitę i PC, gdzie ma lepszą średnią ocen XD

Flower - Tytuł na czysty-brudny relaks - port z PS3, wyszło też na Vitę

Podsumowując, co najlepszego może zaoferować PlayStation dla typowego klapka?

Porty, Remaki, pierdółki, sequele, multiplatformy, remastery XDDDDDD

ku.rwa blaber się musiał wpieprzyć :[ 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ile już kasy zarobiłeś na tym Halo 5?

Opublikowano

tutaj wszyscy są na serio, znam pawła i wiem, że on serio bardzo jest za ps4, ostatnio mnie zje.bał, że czemu ja gram na xboxie i zaczął rzucać obelgami jakbym papieża obraził

Opublikowano

Miałem wrzucić nowy gameplay z Ratcheta, ale dobijać boty przed południem? Pewnie dziś jeszcze dostaną po dupach od samego microsyfu :kaz:

Opublikowano

po podpłomykach tydzień temu poszedłem do pinga na wódeczkę i niestety blubi ale to nie jest trolling, chlopak ma kinge na tapecie w lapku vaio i fanka w znajomych na fejsie [*]

Opublikowano

Shin Kamaitachi no Yoru - Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek - gra dla stulejarzy

Ty kur.wa chamie.

Opublikowano

PS4 for live, GOTY konsola i nie mogę się doczekać zakupu, ale z pewnością nie dla gierek wymienionych przez Pingera :obama:

Opublikowano

photo-thumb-25072.png?_r=1456923747

Opublikowano

Ty kur.wa chamie.

Masz rację, to nie sprawiedliwe, bo sam gram/grałem w Monster Monpiece (polecam, GOTY!) na Vicie i w huniepopa na STEMIE :rayos: 

Opublikowano

Pingu trochę z(pipi)ał z tym trollingiem, ale grupa docelowa nie zauważyła, więc w sumie jednak mu się udało.

Opublikowano

Ile już kasy zarobiłeś na tym Halo 5?

Wygrałem życie. Mam w co grać.

Opublikowano

Z dedykacją dla Kovala .

. Gracze pc'towi GRAJĄ w DOBRE gry a nie patrzą na to ile coś ma pikseli. Czy Uncharted będzie w 1080 czy w 900 , czy quantum jest w 720 czy w 900 .... KOGO to obchodzi ?  Co to zmienia w GAMEPLAYU czy HISTORII?  Czy gra mając więcej pikseli będzie bardziej interesująca?

Dla mnie?

:wub:

nom pececiarze to chyba w pierwszej kolejności patrzą na rozdziałki itp.

Na mnie osobiście dzisiejszy stan branży wymusza odruch wymiotny. Widzę dla siebie ratunek tylko w dwóch opcjach: kupno psx/ps2 albo jakąś konsolę od nintendo.

ps. współczuję tych przepychanek osmarkanych gimnazjalistów z przerośniętymi dziećmi

Opublikowano

To w końcu co? prowo czy debil? 

te goty gierki są tak z dupy, że w sumie prowo, ale z drugiej strony klapiszcza jarają się popłuczynami z blaszek i remasterami 

Opublikowano

W sumie jak sobie wczoraj pomyślałem to też jakoś odechciało mi się grać w te nowe gierki(pewnie na jakiś czas, do czasu może Dark Souls III albo Dooma) a obecnie chętnie kupiłbym jakąś starszą konsolę. Myślę w sumie o PS3, bo tam jednak zostało mi kilka gierek, które zawsze chciałem ograć, a nie ograłem jak Resistance seria czy może w końcu skończyłbym Demon's Souls. Cena to chyba jakieś grosze na obecną chwilę. 

Opublikowano

nom pececiarze to chyba w pierwszej kolejności patrzą na rozdziałki itp.

Oczywiście, pare postow z tematu Quantum Break: :newell:

Quantum Break na xone działa w 720p czy 1080p ?

Quantum Break na xone działa w 720p czy 1080p ?

natywne 720p - tak twierdzi DF

Czy tylko mi się wydaje, że gra na materiałach od DF wygląda gorzej ?

Cholera, 720p w takim tytule to jest niezła porażka :/

BEKAWCHVJ

720p na 40+ calowych tv to bedzie niezla kaszanka i oczywiscie gra na pewno bedzie z tego powodu o wiele gorsza w odbiorze. Dobrze ze wychodzi wersja na pecety. Soundtrack goty.

czy quantum break podczas devepingu na xone korzystal z bibliotek dx12?

Trzy lata hajpu, a kilka miesięcy przed premierą zapowiadają wersje PC a na xboxie 720p XDD. Kpina.

Opublikowano

konsolorze takie same raki sie zrobiły jak blachary :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.