Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zielona Arystokracja gra i wygrywa duże pieniadze w najlepszej, najbardziej skillowej strzelance na konsolach ever:

A co w tym czasie porabiają niebieskie januszowe padalce? Naparzają w CoD-a i Battlefronta, bo tylko to mają :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zielona Arystokracja gra i wygrywa duże pieniadze w najlepszej, najbardziej skillowej strzelance na konsolach ever:

A co w tym czasie porabiają niebieskie januszowe padalce? Naparzają w CoD-a i Battlefronta, bo tylko to mają :yao:

Hmmm... Zobaczmy:

AAgua0v.jpg

Yakuza 0 - prequel do jednej z najwspanialszych japońskich serii ostatniej dekady. Wzruszająca, pełna zwrotów akcji historia, na niektórych scenach miałem gęsią skórkę - PETARDA. Jeszcze nie zaliczyłem, ale 50h włożone.

Yakuza: Kiwami - remake pierwszej części jednej z najwspanialszych japońskich serii ostatniej dekady, wiele zmian w gameplayu, nowy system levelowania, nowe substories, miażdżąca grafa, żyleta 1080p@60FPS.

Gal Gunvolt - Mała giereczka w stylu MEGAMANA, gdzie chodzi się też tym typkiem z Mighty No*9 (preorder już zrobiony). Famicomowy klimacik dobrze robi.

Shin Kamaitachi no Yoru - Nowa odsłona LEGENDARNEJ Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek. Pełna intryg historia morderstwa, w odosobnionym hotelu. Kto zabił? Żeby się dowiedzieć trzeba zagrać...

Shinobido 2 - Zbyt długo nie pograłem, ale gierka jest sztosem. Tenchu? A po co to komu. Nie można iść na pałe, bo przeciwnicy zabijają na dwa strzały, tutaj trzeba strategii,  zapowiada się, że to genialna skradanka.

Real Boxing - Bardzo pyszny boks od Bydgoskiego studia Vivid Games, naprawdę nieźle się pyka, kupiłem za chyba 4 zeta, więc spodziewałem się kupsztala, a tu okazuje się, że giereczka SZTOSSS.

Killzone - Marka sama w sobie, nie trzeba wiele pisać.

Dokuro - 2D pseudoplatformer z ratowaniem księżniczki - nie jest tak że idziesz w prawo i skaczesz. Należy pomyśleć!!!

Rocket League - Boże jaka to jest petarda :banderas: nie wiedziałem że taka pierdółka może sprawić tyle radochy.

GTA Vice City - Wzięło mnie na wspominki, strasznie się zestarzała gierka, ale zabawa jest super. Ta muza! KLIIIMAT.

Grim Fandango - :banderas: :banderas: :banderas: Manny i Glottis - najlepsze kreacje świata gier point and click.

Flower - Tytuł na czysty-brudny relaks. Jeden strzela do lucudtów, drugi podziwia piękne łąki.

Opublikowano

mialem juz brac ps4 ale mysle poczekam na ps4k nie bede przeciez grac w uncharted 4 w 900p

Opublikowano

Dobrze ze najważniejsze osoby z 343 odpowiedzialne za multi s(pipi)ily z tego tonącego okrętu.

Opublikowano

Hmmm... Zobaczmy:

AAgua0v.jpg

Yakuza 0 - prequel do jednej z najwspanialszych japońskich serii ostatniej dekady. Wzruszająca, pełna zwrotów akcji historia, na niektórych scenach miałem gęsią skórkę - PETARDA. Jeszcze nie zaliczyłem, ale 50h włożone.

Yakuza: Kiwami - remake pierwszej części jednej z najwspanialszych japońskich serii ostatniej dekady, wiele zmian w gameplayu, nowy system levelowania, nowe substories, miażdżąca grafa, żyleta 1080p@60FPS.

Gal Gunvolt - Mała giereczka w stylu MEGAMANA, gdzie chodzi się też tym typkiem z Mighty No*9 (preorder już zrobiony). Famicomowy klimacik dobrze robi.

Shin Kamaitachi no Yoru - Nowa odsłona LEGENDARNEJ Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek. Pełna intryg historia morderstwa, w odosobnionym hotelu. Kto zabił? Żeby się dowiedzieć trzeba zagrać...

Shinobido 2 - Zbyt długo nie pograłem, ale gierka jest sztosem. Tenchu? A po co to komu. Nie można iść na pałe, bo przeciwnicy zabijają na dwa strzały, tutaj trzeba strategii,  zapowiada się, że to genialna skradanka.

Real Boxing - Bardzo pyszny boks od Bydgoskiego studia Vivid Games, naprawdę nieźle się pyka, kupiłem za chyba 4 zeta, więc spodziewałem się kupsztala, a tu okazuje się, że giereczka SZTOSSS.

Killzone - Marka sama w sobie, nie trzeba wiele pisać.

Dokuro - 2D pseudoplatformer z ratowaniem księżniczki - nie jest tak że idziesz w prawo i skaczesz. Należy pomyśleć!!!

Rocket League - Boże jaka to jest petarda :banderas: nie wiedziałem że taka pierdółka może sprawić tyle radochy.

GTA Vice City - Wzięło mnie na wspominki, strasznie się zestarzała gierka, ale zabawa jest super. Ta muza! KLIIIMAT.

Grim Fandango - :banderas: :banderas: :banderas: Manny i Glottis - najlepsze kreacje świata gier point and click.

Flower - Tytuł na czysty-brudny relaks. Jeden strzela do lucudtów, drugi podziwia piękne łąki.

Yakuzy...gry fenomenalne, ale co curwa z tego? Są po CHIŃSKU! Czaisz typie? :P

Reszta to gry na komórki lub z demobilu, z muzeum itp... :yao:

A Killzone...No cóż...spuśćmy zasłonę milczenia nad tą upadłą serią :facepalmz:

Opublikowano

Hmmm... Zobaczmy:

Yakuza 0 - prequel

Yakuza: Kiwami - remake

Gal Gunvolt - Mała giereczka

Shin Kamaitachi no Yoru - Nowa odsłona LEGENDARNEJ Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek.

Shinobido 2 - crapik z ps mortem

Real Boxing - gierka z telefonów

Killzone - Marka sama w sobie, nie trzeba wiele pisać NO ALE KILLZONE

Dokuro - 2D pseudoplatformer z ratowaniem księżniczki

Rocket League - mutliplatforma

GTA Vice City - remaster z telefonów

Grim Fandango - remaster

Flower - remaster

PAWEŁ SZANUJE ZA TROLLING ALE NIE

Opublikowano
Yakuza 0 -  prequel -  wyszło na PS3

Yakuza: Kiwami - remake 

Gal Gunvolt - Mała giereczka - mała giereczka XD

Shin Kamaitachi no Yoru - Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek - gra dla stulejarzy

Shinobido 2 - A po co to komu. - no właśnie XD

Real Boxing - kupiłem za chyba 4 zeta - polska cebula, a to jeszcze w plusie nawet było, typowy target Sony

Killzone - nie trzeba wiele pisać. - sztosik :banderas:

Dokuro - 2D pseudoplatformer z ratowaniem księżniczki - jak kopiować to od najlepszych :Coolface:

Rocket League - pierdółka - dostępne na STEMa i XBOX ONE

GTA Vice City - strasznie się zestarzała gierka - Gierka sprzed ponad 10 lat XDD

Grim Fandango - najlepsze kreacje świata gier point and click. - wyszło na Vitę i PC, gdzie ma lepszą średnią ocen XD

Flower - Tytuł na czysty-brudny relaks - port z PS3, wyszło też na Vitę

Podsumowując, co najlepszego może zaoferować PlayStation dla typowego klapka?

Porty, Remaki, pierdółki, sequele, multiplatformy, remastery XDDDDDD

ku.rwa blaber się musiał wpieprzyć :[ 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ile już kasy zarobiłeś na tym Halo 5?

Opublikowano

tutaj wszyscy są na serio, znam pawła i wiem, że on serio bardzo jest za ps4, ostatnio mnie zje.bał, że czemu ja gram na xboxie i zaczął rzucać obelgami jakbym papieża obraził

Opublikowano

Miałem wrzucić nowy gameplay z Ratcheta, ale dobijać boty przed południem? Pewnie dziś jeszcze dostaną po dupach od samego microsyfu :kaz:

Opublikowano

po podpłomykach tydzień temu poszedłem do pinga na wódeczkę i niestety blubi ale to nie jest trolling, chlopak ma kinge na tapecie w lapku vaio i fanka w znajomych na fejsie [*]

Opublikowano

Shin Kamaitachi no Yoru - Visual Novel, w której nie chodzi o macanie 2D dziewczynek - gra dla stulejarzy

Ty kur.wa chamie.

Opublikowano

PS4 for live, GOTY konsola i nie mogę się doczekać zakupu, ale z pewnością nie dla gierek wymienionych przez Pingera :obama:

Opublikowano

photo-thumb-25072.png?_r=1456923747

Opublikowano

Ty kur.wa chamie.

Masz rację, to nie sprawiedliwe, bo sam gram/grałem w Monster Monpiece (polecam, GOTY!) na Vicie i w huniepopa na STEMIE :rayos: 

Opublikowano

Pingu trochę z(pipi)ał z tym trollingiem, ale grupa docelowa nie zauważyła, więc w sumie jednak mu się udało.

Opublikowano

Ile już kasy zarobiłeś na tym Halo 5?

Wygrałem życie. Mam w co grać.

Opublikowano

Z dedykacją dla Kovala .

. Gracze pc'towi GRAJĄ w DOBRE gry a nie patrzą na to ile coś ma pikseli. Czy Uncharted będzie w 1080 czy w 900 , czy quantum jest w 720 czy w 900 .... KOGO to obchodzi ?  Co to zmienia w GAMEPLAYU czy HISTORII?  Czy gra mając więcej pikseli będzie bardziej interesująca?

Dla mnie?

:wub:

nom pececiarze to chyba w pierwszej kolejności patrzą na rozdziałki itp.

Na mnie osobiście dzisiejszy stan branży wymusza odruch wymiotny. Widzę dla siebie ratunek tylko w dwóch opcjach: kupno psx/ps2 albo jakąś konsolę od nintendo.

ps. współczuję tych przepychanek osmarkanych gimnazjalistów z przerośniętymi dziećmi

Opublikowano

To w końcu co? prowo czy debil? 

te goty gierki są tak z dupy, że w sumie prowo, ale z drugiej strony klapiszcza jarają się popłuczynami z blaszek i remasterami 

Opublikowano

W sumie jak sobie wczoraj pomyślałem to też jakoś odechciało mi się grać w te nowe gierki(pewnie na jakiś czas, do czasu może Dark Souls III albo Dooma) a obecnie chętnie kupiłbym jakąś starszą konsolę. Myślę w sumie o PS3, bo tam jednak zostało mi kilka gierek, które zawsze chciałem ograć, a nie ograłem jak Resistance seria czy może w końcu skończyłbym Demon's Souls. Cena to chyba jakieś grosze na obecną chwilę. 

Opublikowano

nom pececiarze to chyba w pierwszej kolejności patrzą na rozdziałki itp.

Oczywiście, pare postow z tematu Quantum Break: :newell:

Quantum Break na xone działa w 720p czy 1080p ?

Quantum Break na xone działa w 720p czy 1080p ?

natywne 720p - tak twierdzi DF

Czy tylko mi się wydaje, że gra na materiałach od DF wygląda gorzej ?

Cholera, 720p w takim tytule to jest niezła porażka :/

BEKAWCHVJ

720p na 40+ calowych tv to bedzie niezla kaszanka i oczywiscie gra na pewno bedzie z tego powodu o wiele gorsza w odbiorze. Dobrze ze wychodzi wersja na pecety. Soundtrack goty.

czy quantum break podczas devepingu na xone korzystal z bibliotek dx12?

Trzy lata hajpu, a kilka miesięcy przed premierą zapowiadają wersje PC a na xboxie 720p XDD. Kpina.

Opublikowano

konsolorze takie same raki sie zrobiły jak blachary :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.