Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

przez ta afere z rozdzielczością mam ochote kupic limitke QB na pohybel pizdencjom dla których ilość p na ekranie to dealbreaker

jeszcze dwa tygodnie :fsg: ale mam ciśnienie
na tego szpila

kwiecień należy do quantum break, a maj do dooma :cool:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

http://polygamia.pl/quantum-break-znow-zamiast-o-grze-mowimy-o-rozdzielczosci-tacy-jestesmy-dojrzali/

Modele postaci, ze szczególnym naciskiem na twarze są fenomenalne. (...) Gość gra kapitalnie, dając nam pełnokrwistą postać do zżycia się. A technologia pozwala to dostrzec i docenić bez przymykania oczu na niedoskonałości.

Ale szczęka była na podłodze. Zwłaszcza, że Remedy umie przechodzić od spokojnych, skupionych na fabule scen do akcji bez potknięć. Jeśli idzie o growe przeżycia określane mianem filmowych, Quantum Break to zupełnie nowa liga.

Ale internet tego jeszcze nie wie. Bo nie gra. Internet wie natomiast, że 720p to mniej niż 1080p i jest z tego powodu zły. Bo internet musi mieć opinię na każdy temat. Nie pamięta już jak znakomicie wyglądał Star Wars: Battlefront na Xboksie One w tym samym 720p. Nikt już o tym nie pamięta, bo to najmniej ważna cecha gry. Tak samo będzie z Quantum Break. Możemy już trochę dorosnąć?

No ale wiem wiem ta rozdzielczość .... Ja się nie moge doczekać QB.

Problem w tym, że star Wars od Dice wygląda beznadziejnie w 720p, nie wiem co Kowalik ćpał jak testował.
Opublikowano

Ale ja nie lubie uncharted blant i jedyną część jaką kupiłem to jedynka, czwórke ogram, ale pożyczoną oczywiście.

ok to przepraszam myślałem że ty z tych co pokończyli np : uncharted , fallout 4 czy until dawn a krytykują QB :D  Skoro koneser to sobie narzekaj nie lubię hipokryzji niektórych forumowiczów :P

@up

nie wiem sam nie grałem zbyt dużo ani w pc'tową wersje ani tą z ea access . Mnie battlefront znudził ale nie grafiką .

Edytowane przez blantman

Opublikowano

@Moldar

No właśnie wygląda bardzo dobrze, nawet w 720p i byłem naprawdę zdziwiony jakością. A do tego 60fps. Ani razu nie przeszkadzała mi rozdzielczość gry. 

Opublikowano

720p w BF na 40 calach wygladalo chuyowo, pozdrawiam

Opublikowano

Cicho, bo zaraz przyjdzie Izi i powie, że pisałeś, że 720p to obraz ostry jak żyleta i ogólnie lepsze, niż FullHD.

Faktycznie, zaraz znowu sobie coś przekręci i ubzdura jako prawdę objawioną. :lapka: 

Opublikowano

QB chodzi w 60fps?

Opublikowano

jak masz 2 xbony to w sumie tak

Opublikowano

Ok zje.bałem myslalem, że suteq pisze o qb

Opublikowano

:dog: 

Opublikowano

SW w 720p wygląda dobrze, a później bociary narzekali na Endor i zielone stroje rebeliantów, ze nie widać ich na mapie. xDDD

Tak w ogóle o czym my mówimy, 720p w 2016, taką rozdzielczość odkrywalem jak kupowałem ps3.

Ja (pipi)e, traktują was jak zwierzęta, a wy sie jeszcze cieszycie.

:yao:

Opublikowano

Jak worek na sperme kaza.

Opublikowano

Ale już abstrahując od tej całej pogoni za rozdzielczością, pikselami czy przekomarzaniem się w CW - rozdziałka 720p w roku 2016 na konsolach nowej generacji to niezła wtopa i granie w takich warunkach jest robieniem sobie z nas wszystkich wielkich jaj.

Te konsole powinny po 3 latach na rynku dalej miażdżyć, wszystko odpalać w 1080p, każda gierka powinna wyrywać gały w dobie dzisiejszego postępu graficznego, a tymczasem jest zastój i generalnie...

Cóż, dopiero Uncharted 4 wprowadza oczekiwaną jakość, jaka powinna występować już w roku 2013.

Opublikowano

Granie w jakości HD ready w 2016r na konsoli nowej generacji na 46 calach,bez AA, i problemami z V sync...Ms powinenien dopłacać graczom, za taką jakość obrazu. Ale że boty lubią na pieska, to już inna sprawa...

Opublikowano

Problem tylko w tym ze DF sie zachycalo grafa w QB, w sumie ciagle sie zachwyca piszczac ze grafa zayebista, efekty zayebiste, zero zabkow, textury ostre ale ludzie i tak beda pisac ze 720p i chuy beka.

Z jednej strony beka bo MS nic sie nie nauczycl ze bez 1080p nawet nie  podchodz ale z drugiej strony jak gra wyglada dobrze i gra sie dobrze to po co wiecej?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Jest pewien ważny szczegół pomijany przez januszy postępu graficznego, czyli technologie obróbki obrazu. Quantum Break, mimo niskiej rozdzielczości naładowany będzie świetną fizyką i anty aliasing, którego ze świecą szukać dziś szukać. To nie będzie gołe 720p-900p. Opinie nt. grafiki w QB są bardzo pochlebne.

gurwa, nawet w postach ostatni ;_;

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Granie w jakości HD ready w 2016r na konsoli nowej generacji na 46 calach,bez AA, i problemami z V sync...Ms powinenien dopłacać graczom, za taką jakość obrazu. Ale że boty lubią na pieska, to już inna sprawa...

No akurat AA w QB jest przez co gra wygląda tak dobrze nawet w 720p. Co z tego, że nowe gry są w 1080p skoro AA tam nie istnieje, a ząbki walą po oczach. 

Opublikowano

Ale Sony powiedzialo ze 1080p=grafika i koniec kropka.

Opublikowano

maciomaniak to trzeba bylo 3 lata temu kupic pc to byś mial zawsze 1080p i 60fps. Jednak poszedles w konsole, a to znaczy ze taki a nie inny stosunek ceny do wydajności tobie odpowiadal wiec w czym problem?

Opublikowano

Problem w tym ze macio ma slaba psyche i sam nie wie czego chce.

Opublikowano

Macio codziennie wcina surowe jajo i grochówkę, by przeczyścić jelita do tego jest egzystencjalnie nieprzewidywalny, moralnie splugawiony. Niewierni nie mogą przełamać jego chorych ambicji.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.