Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jesteś ograniczony tylko przez własną fantazję :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ten no name ma animacje jak jakiś daun

Opublikowano

qb2.gif

Następca nawiedzonego kombajnu.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jaki easter egg dla fanów Alana Wake'a. :obama: 

Opublikowano

ale smieszny gif, brzuszek mnie boli, nie moge przestac sie smiac

Opublikowano

Jaranko jak przed Alanem, miał być mesjasz, a znowu średniak.

Opublikowano

Wczoraj wieczorem wystawiłem Division, co dziś na skrzynce miałem za plejadę szprotek biznesu i ameb umysłowych to głowa mała.

skoro kolo ktory kupuje uzywke raka nazywamy amebą umyslowymą to jak nazwac typow co brali nowke ze sklepu xd

Opublikowano

Kazdy kto kupil division na premiere powinien byc stygmatyzowany jakas ikonka pod avatarem. Np. ikonka parujacego gow.na. Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardziej bezpłciowej gry nie widziałem od dawna.

Opublikowano

Alan to najlepsza gra na starego X...serio tak uważam

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Alan to najlepsza gra na starego X...serio tak uważam

Ja nie mowie ze zła, dobra, ale nakrecali hype, obiecali cuda na kiju a wyszło takie 8/10

Opublikowano

Boty jaranko korytarzem w 720p /900p,ostanią wielką grą na taczera.

Kolory wyprane , brak przeCHodnióf, pif paf na mocarzu, że podłoga pływa.

Już widzę te połacie terenu w uncharted 4, te piękne kolory, mimike twarzy, grafikę która wyznacza nowe trendy i pokazuje moc jedynej słusznej konsoli,to wszytko w prawdziwym full HD...

Opublikowano

to wszytko w prawdziwym full HD...

pod odstawieniu mocarza może do ciebie w końcu informacja, że uncharted będzie chodzić w 900p

Opublikowano

pod odstawieniu mocarza może do ciebie w końcu informacja, że uncharted będzie chodzić w 900p

co?

Opublikowano

Singiel w 1080p, ale będzie granie, multi 60 klatek i 900p, gra będzie wiecznie żywa dzięki multi , u botów pseudo 900p z dodatkiem 720p i po singlu gra nikogo z całymi 30 klatkami.

Opublikowano

According to the developer, the game’s multiplayer will run at 60fps and display at 900p

Opublikowano

Bluber kolejny Raz na mocarzu, wpierw Quantum w 60 klatkach, teraz singiel u4 w 900p.

Każdy widział że multi w 900p, i sorry że się nie domysliles że miałem na myśli singiel

Za dużo kiełbasy z proszku..

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Ale tylko w multi, bo 60 klatek, w singlu 1080p/30 fps. 

Opublikowano

BLUBER JAKA WPADKA 

Opublikowano

typ napisal, że gra będzie w full hd nie sprecyzował co, napisałem prawdę klapiarze na mocarzu próbują zaginać rzeczywistość xDDDDD ALE PANIE TO SINGIEL BEDZIE KOGO MULTI NIKOGO 

Opublikowano

a kogo multi w totemcharted?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.