Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Co do tego PS4,5K to jest jakiś wielki prank na 1 kwietnia, po tym, że Deep Daun ma wyjść poznalem. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Triggery lepsze w padzie od x360, reszta dużo lepsza na tym od x1 (pomijając triggery w pierwszej wersji) i nie wiem co trzeba brać, żeby uważać inaczej

Wat? Triggery to spusty tobie chodzi chyba o bumpery

Tak, o bumpery, przepraszam, piszę w pośpiechu i nie myślę
Opublikowano

W ogole ten typ z neogafa niby zweryfikowany ale takie sprzeczne informacje pisze ze glowa mapa. Premiera mialaby byc pod koniec roku a oni nie wiedza jaki procek chca wsadzic? XD

Opublikowano

W ogole ten typ z neogafa niby zweryfikowany ale takie sprzeczne informacje pisze ze glowa mapa. Premiera mialaby byc pod koniec roku a oni nie wiedza jaki procek chca wsadzic? XD

Nigdzie nie mówił, że ma być pod koniec roku. Możesz mi wskazać w którym miejscu to pisze?

Opublikowano

Zreszta jakie to ma znaczenie - pewnie maja okreslone parametry i rozmawiaja z firmami.

Opublikowano

To chyba zależy od tego kiedy te nowe apu od amd opare na układzie polaris(gpu) wyjdzie.

Opublikowano

fajna demencja dyrdymalow tu sie dzieje xDDD

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Możesz mi wskazać w którym miejscu to PISZE?

O bladź, Testo by zgniótł Cię jak robaka. CO TU PISZE XDDDD

dla kotka

Opublikowano

Nigdzie nie mówił, że ma być pod koniec roku. Możesz mi wskazać w którym miejscu to pisze?

Źle to ujalem. Wszystkie informacje wskazuja na 2016 a ten typ pisze ze nie wiedza jaki procek wsadzic. W dodatku developerzy maja devkity i niby robia juz gry ale pod ktory procek? Ten gorszy czy ten nad ktorym sie zastanawiaja?
Opublikowano

Kłóciliscie się o gry które nie wyszły jeszcze to było dla was za mało. Teraz kłócicie się o konsole których jeszcze nawet oficjalnie nie zapowiedzieli...

Opublikowano

Źle to ujalem. Wszystkie informacje wskazuja na 2016 a ten typ pisze ze nie wiedza jaki procek wsadzic. W dodatku developerzy maja devkity i niby robia juz gry ale pod ktory procek? Ten gorszy czy ten nad ktorym sie zastanawiaja?

Devkity się zmieniają przed zapowiedzią/premierą konsoli, więc nie ma w tym nic dziwnego co napisał.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Aha czyli bedzie DOWNGORAD.

Chociaz w przypadku Deep Down to bedzie upgrade bo na razie to gra chyba istnieje tylko w pamieci graczy. :kaz:

Opublikowano

Przesyłka DLA PANA PAWŁA, a nie PANU PAWŁOWI. Idź buraczyć gdzie indziej kalafiorku.

powiedz dla pawła 

Opublikowano

Ale devowie często pracują nad devkitem z niepełną specyfikacją.

I nieprawda, że wszystko wskazuje na 2016, bo informacje sugerują pierwszą połowę 2017 roku.

Opublikowano

W Twoim przypadku to i tak bez znaczenia.

Opublikowano

@bluber i @wezyriusz, ale o co Wy się teraz kłócicie? marchewa znowu sie do(pipi)uje bez potrzeby i powodu czy o co chodzi 

Opublikowano

@bluber i @wezyriusz, ale o co Wy się teraz kłócicie? marchewa znowu sie do(pipi)uje bez potrzeby i powodu czy o co chodzi 

wezyr uciął głowe dla kotka

Opublikowano

Języki Polska bardzo trudne. Zwłaszcza te białostockie odmiany.

Opublikowano

Nie udzielałem się tutaj chyba jeszcze, ale z ciekawością czytam zaciekłą wymianę zdań odnośnie nowej konsoli PS4.5 / PS5 / wstaw dowolną nazwę.

Dziwi mnie, że jeszcze nikt z Was nie zwrócił uwagi na niesamowicie ważny aspekt: sprzętu, który odpali to słynne 4K. Niech zgłoszą się osoby, które w tej chwili posiadają TV umożliwiający odpalenie 4K. Ile takich osób jest tutaj? 5? 10? A teraz pomyślmy w skali takiej Polski, potem Europy/Świata (wyłączam tu z dyskusji Azję (jej bogatych przedstawicieli) z racji tego, że tam 4K jest standardem już).

No i właśnie - jaki to daje im target? W mojej ocenie jest jeszcze za mało odbiorników w domach, które taki format obsłużą. Nie widzę również entuzjazmu wymiany (co by nie mówić) stosunkowo nowych telewizorów (dla przykładu LED'ów) w FullHD. Teraz z ciekawości przejrzałem najniższe ceny TV z 4K w naszych realiach. Minimalna cena oscyluje w granicy >2000 zł (nie licząc jakiś skrajnych przypadków TV marki "no name" za 1800 zł). I co - teraz widzicie jak ludzie masowo będą swoje 2-3 letnie telewizory wymieniać, bo 4K?! Oczywiście doliczamy jeszcze cenę nowego PS4.5 i na "dzień dobry" jest to wydatek zamykający się w 4000-4500 zł. To daje około 1000 euro. Doliczmy VR i robi się niezła karuzela spierdolenia. 

Jeżeli to wszystko okaże się prawdą to ja osobiście ze smutkiem wracam do PC'ta. Czas konsol umarł.  

Opublikowano

bialorus z nicku wyjdzie ale bialorus z czlowieka nigdy

Edytowane przez Ficuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.