Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś w okolicach 82-85% czyli poziomu Alan Wake'a, który mi się bardzo podobał, a tutaj póki co średnia jak exy na plejstejszyn =/ No nic, ogra się i zobaczy, ważne że wszędzie piszą, że sam gameplay jest świetny :)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

hero.jpg

jeti już zakłada hełm vr i wali konia do metacritc bo qb takie słabe recki ma

Opublikowano

Pokaz mocy ? Nie. Pokaz super technikaliów jak najbardziej:

Na PC pewnie będzie niszczyć wszystko.

Opublikowano

No graficznie na Xboxie po tych zdjęciach z recenzji na PPE wygląda koszmarnie, czekam na wersje PC - ciekawe co tym razem będzie w niej skopane...

Opublikowano

czekam na defence force botow, don juz zaczal w temacie xDDD srednia niezla jak jak na gre z serialem xDDD

Jaki niby defence force? Nawet ostatnio sam pisałem, że kupię kiedyś jak stanieje. Średnia jest taka jak się spodziewałem, jakbym był recenzentem i miał oceniać na skali to sam bym urąbał ocenę za serial. Zresztą pisałem to od samego początku, więc nie podniecaj się.

Ocho kolejna gra, ktora srednio interesuje DonXboxa przy ktorej na(pipi)al 100 postow w temacie xDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Boty dzis miały Anal Wake up z samego rana

Najlepszy wpis, jak wychodzi dobra gra na Xbona to "dobrze, że wychodzi też na pc master race", wyszła gra na 7+ "boty miały anal wake up" XD ah ta hipokryzja level hard

Nie pamiętam żebym się jarał jakąś konkretną grą przechodzącą z Xbona na PC. Natomiast o QB pisałem jakiś czas temu po opublikowanym gameplayu. Nudny, byle jaki pif paf z którego bociarnia zrobiła mesjasza chooj wie czemu. Prawdopodobnie z głodu.

Opublikowano

Jedyna gierka z xbona jaka chcialbym widziec na PC to Forza Horizon 2, reszta albo juz jest albo meh

Opublikowano

Ogrywa gierki z Xboxa. :reggie:

Wezyr, robimy dziś SO podejście nr 2?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jedyna gierka z xbona jaka chcialbym widziec na PC to Forza Horizon 2, reszta albo juz jest albo meh

Spokojnie, będzie Forza Horizon 3 ... ale tylko w tym zyebanych Windows 10 Store.

Opublikowano

To wieczorem postaram się być. :lapka:

Opublikowano

Adi, a co takiego za(pipi)istego ogrywasz ostatnio na PC, bo wnioskuję że sam głodny nie chodzisz?

Teraz najwięcej gram w Unreala, nadrabiam Lords of the Fallen, powoli robie challange w Superhot i wreszcie zabiłem dodatkowego bossa w Pillars of Eternity. 

Edit: masz w mojej sygnaturce  :newell:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Na gafie przecieki od jakiegoś japan dev, przetłumaczyli z jakiejś japońskiej strony, specyfikacja nowego PS4, Xbox jeszcze bardziej na kolanach, dziękuje dobranoc!

• CPU
    • Number of Cores/Threads: 8/8
    • Frequency: speculated to be running a base clock speed of 2.6 Ghz on a 3.12 Ghz capable chip
    • Shared L2 Cache: 2 x 4 MB
    • Manufacturing Process: 26 nm
    • Custom CPU with background processing for recording gameplay.
  • GPU: AMD next-generation Radeon based graphics engine
    • GPU Cores: 8
    • GPU Clock: 1200 MHz
    • 3,52 Tflops
  • Memory: 12GB GDDR5
    • Frequency: 6000 MHz
    • System Memory Bus: 256-bit
    • System Memory Bandwidth: 256.0 GB/s
  • Storage size: 1TB, 5200 RPM, hard disk drive, user removable*
  • External dimensions: Approximately 275 x 53 x 305 mm
  • Mass: Approx 3.2 kg (6.2 lb)
  • BD/DVD drive (read only): BD x 8 CAV, DVD x 8 CAV, Blu-ray and DVD playback, audio CD support
  • Input/Output: Super-Speed USBx (USB 3.0) port x4, AUX port x1
  • Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11b/g/n (2.4 GHz only), Bluetooth 2.1+EDR
  • AV output: HDMI 1.4B out port, digital out optical port.HD output at 720p, 1080p, 4K Sony claims it can stream up to 4k content. 
  • Included Peripherals: PlayStation 4 system x1, Wireless controller (DualShock 4) x1, Mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1
  • Stereoscopic Output: Hardware supported
Opublikowano

Na kolanach to chyba jedynie posiadacze PS4.

Opublikowano

3,52 Tflops przecież to będzie z kapci wyrywać, wydajność porównywalna z GTX970  :obama:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Yeti, to nie jest zabawny post tylko CZYSTA BRUDNA PRAWDA, nie ma tam nic do śmiechu, wszystko zostało napisane zgodnie z rzeczywistością, która jak widać do Ciebie wyraźnie nie dociera SONY pięknie Cię wytresowało na tyle dobrze, że żyjesz tym co będzie a nie tym co jest było. W 2015 ten najlepszy lineup na XBOX ONE wygląda bardzo dobrze od sierpnia do listopada gra za grą, osobiście nie uważam, aby Halo 5 było najgorsza częścią IMO jest dużo lepsza od 4 sam tryb MP to niebo a ziemia, tuż prze premierą Halo wyszedł kapitalny remaster GOW'a do którego dostałem za darmo całą serie z X360 czaisz typie za darmo coś za co Twoje kochane SONY bierze od takich jak Ty ciężkie pieniądze. Zaraz po Halo wyszła najlepsza gra wyścigowa tej generacji a Ty jedyne co w tej kwestii możesz napisać i wałkujesz to w kółko to cofanie czasu i oczywiście ograsz za darmo na swoim laptopie jak nisko można upaść ? to wie tylko Yeti,.Zaraz po Forzy wyszedł genialny

Tomb Radier na którego nie chcesz nawet splunąć bo jest za(pipi)istą grę której jeszcze nie ma na Twoim obesranym trójnogu, za to wolisz splunąć na crapy w postaci Zamówienia 1886, drivecrap a na dokładkę zadowolić się betę SFV V za 240 PLN I Ty się nazywasz prawdziwym graczem i śmiesz wypominać innym w co grają, spójrz najpierw na siebie.

Rozumiem,że średnia łączenia kropek dzięki swojej wysokiej wartości powoduje, że lepiej się łączy te kropki ? SUPER, Twój mózg jest wyżarty przez takie czynniki jak średnia na MC, rozdzielczości i to czy jest to gra ekskluzywna na trójnogu,  nie ważne co owa gra ma do zaoferowania w samej mechanice i gameplayu, ważne aby spełniała wymagania Yetiego tak Yeti czaję to, ja wszystko czaję.

Soul ma kilka konsola i gra w różne gry Soul nie jest jedno platformowcem są ma WYBÓR łącznie z Diablo na PC, ma wsteczną kompatybilność więc z niej korzystać czaisz typie ? korzystać z dobroci M$ które nie karze mi płacić za gry drugi raz tylko część z nich daje mi za darmo jak n/p Alan Wake, tak napierdzielam w Division bo się w to za(pipi)iście gra z ziomalami a dziś wieczorem odplam Quantum FACKING Break czaisz typie ? na nic nie czekam siadam i odpalam, a Ty co tam łączenie kropek, beta SFV i oczekiwaniu na remaster gry z PS2 i kapiszony na 10h z obesranym MP w 900p  :daddy:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

3,52 Tflops przecież to będzie z kapci wyrywać, wydajność porównywalna z GTX970  :obama:

a ile beda musieli do produkcji dokladac ! :obama:

Edytowane przez easye

Opublikowano

a ile beda musieli do produkcji dokladac ! :obama:

no i na ch,uj jesteś daunem? wkleiłem ci raporty a ten swoje xD tak na ps4 sony zarabia wczesniej dokładali do konsol deal with it

Opublikowano

Oficjalnie mianuje cie najglupszym użytkownikiem tego forum. Jak nie wiem jak ty się nie pogubiłeś składając kompa i zakładając konto na steamie, ale gratuluje. Chyba, że tata ci pomógł. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.