Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Chodzi o to, ze w tej gen oprócz wiedźmina nic nie zaorało...

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ja to chyba poczekam na dooma aż wyjdzie ps4k :)

Opublikowano

bo wczorajsza premiera QB zaorała wszystkich? 

W szczególności botów, jednemu tak dupa pękła że sobie odpoczywa od CW, a reszta czeka na swoje kopie, która pojawi się pchlim.

Opublikowano

Każdy tutaj twierdzi, że PPE nie czyta, a tu co chwila widzę ktoś wrzuca jakieś info, które napisałem :kaz:

Tak doopy pękają ze strachu przed PS4K, że szukacie ratunku w tabloidach? Czy może potrzebujecie kolejnych screenów z U4, bo wczorajsza premiera QB zaorała wszystkich? 

Same gify z Uncharted 4 orają tego waszego mesjasza :kaz:

1RMugIy.png

"mesjasz" i "zaorał"  :dynia:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Chodzi o to, ze w tej gen oprócz wiedźmina nic nie zaorało...

CAy7WtgWAAAImkE.jpg

Ciekawe czy x-szrot doczeka się gry na miarę BB, bo Nadkonsola już w mają dostanie kolejną grę z podobną średnią.

Xboks, wyższy poziom  przeciętność. :kaz:

:fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Te wasze średnie są tyle warte co ilość sprzedanych trójnogów. Miliony żółtych to kupiła, żeby pograć w symulatory gwałcenia uczennic i sprzątania psich kup. Tak samo jak jak miliony klapów zaniża oceny zupełnie nowych tytułów na xboxa, żeby później wystawić dyszkę upoledzonemu Drejkowi raz 4 i niegrywalnemu symulatorowi strażaka z fabułą gorszą niż pacman, ewentualnie strzelance z liskiem, które wyszło 20 lat temu na ps2

uff, prawda piecze w tyłek.

Dodajcie jeszcze do powyższego last guradian, które o ile wyjdzie w 2017 będzie miało grafikę jak na psxie i demko sf5, w które i tak musicie płacić za online, żeby z kimś pograć

Edytowane przez gekon

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zresztą Uncharted musi jeszcze pokonać nową Larę, która rozłożyła wszystkie części na łopatki, a z która bezpośrednio rywalizuje.

Jedyne co może rozłożyć Lara, to szeroko nogi na widok nadchodzącego Drejka  :pawel:

Opublikowano

TAKI KUR.VA PROTIP DLA TEGO INSA: LARA TO NIE EKSKLUZIW, BOTY.

dady i sterody pamiętam jak sr ali ze wychodzi to sunset overdrive i ze bedzie zaorane :banderas: a wyszedl srednia. a teraz KFANTUM BROKE xddddd nad któym tez sie te fanboje spuszczały xd

drake jak się wpier.doli to wjedzie spokojnie dziewiątka sprzodu,a dady i steryd będą komentowac, ze na tamtej desce w tamtej łąbie są słabe tekstury.

U4 to bedzie wydarzenie w świecie gejmingu, GURWO, zapamiętane na zawsze, a o kwantum broke, poza allegro, za tydzien nic nikt nie będzie mówil, a wy parchy się bedzziecie jarac nowym czasowym ekskluziwem albo zapowiedzia jakiegos nowego eksa za łoniaka i wklejać banderasy że zaora, a za rok będzie powtórka z rozrywki xd

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

- Na komsolach musisz zapłacić pełną cene za remaster gierki sprzed roku 

- Na PC gra z 2004 własnie ot tak w ramach prezentu dla graczy, dostała darmowy remaster HD mimo że twórca praktycznie już nie istnieje, pobudzając zainteresowanie wsród graczy i rewitalizując scene moderską. 

Pff konsolowy plebs.

Opublikowano

Andżej jaki szał psiochy bo jedna dobrą grę dostanie przed końcem ps4 lel

Opublikowano

Jest jakis specjalny oboz dla klapkow, ze na PS same ameby sie skupiaja? To nie moze byc przypadek.

Opublikowano

witam, dostałęm skierowanie do console wars, mam  yebac i obrazac gry ponizej 85% na meta, tylko nie napisali  która konsole mam bronic, nie mam zadnej, ale ponoc to niewazne, wazne ze mam dostep do yuotube.

i mam gardzic jakims mendrkiem.

Opublikowano

Co, Andrzej rzucił atomówki prawdy i teraz boty biegną bronić swojego kur.widolka i gunwianych exów ? To trochę przykre, ale tylko trochę, bo pokazuje waszą głupotę.Ile jeszcze batów na ryj musicie przyjąć abu zauważyć że coś tu nie gra ?

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

milan to mozesz spokojnie jechać po kwaktum broke, bo ta sraka ma 78

a z mendrkiem to uwazaj bo wezmie szotgana do rąk, zrobi kage bunszin no dżytsu i bedzie przewalone.

oby tylko wam się te gyrosy wojny nie wypier.doliły boty na du.pe bo bedziecie musieć robić z siebie takich idiotów, jakich robi z siebie lewactwo w temacie o UBOGACANIU KULTUROWYM

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Nie gra to chyba na ps4

Bo nie ma w co :kaz:

Opublikowano

witam, dostałęm skierowanie do console wars, mam  yebac i obrazac gry ponizej 85% na meta, tylko nie napisali  która konsole mam bronic, nie mam zadnej, ale ponoc to niewazne, wazne ze mam dostep do yuotube.

i mam gardzic jakims mendrkiem.

Do gardzenia mendrekiem nie trzeba CW.

Opublikowano

yakuza, ni-oh, nier, horizon i last guardian
Opublikowano

yakuza, ni-oh, nier, horizon i last guardian

ciekawe która będzie ta jedna dobra, obstawiam horizon

Opublikowano

last guardian

gra dla której kupiłem ps3

Opublikowano

ja dla tej gry kupie ps4k

Opublikowano

last guardian

gra dla której kupiłem ps3

ja dla Final Fantasy Versus i Last Guardian ^_^

Opublikowano

To się jeszcze okaże, ps4.5, ps4.8 czy ps5

ciekawe kiedy klapy na tych swoich listach dominacji zaczną wpisywać gry, które realnie wyszły i nie okazały się krapami na 3/10

Opublikowano

Andżej co mnie obchodzi, że Lara nie jest exem xD Nie mam jednej platformy był musiał na siłę jarać się grami tylko na ten sprzęt. Jest to lepsza gra od trylogii zdałnionego Drejka i tylko to się liczy. Jakoś wątpię by nowe przygody pana "ołkrapa" coś zmieniły w tej materii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.