Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przecież ta seria bez grafiki by nie istniała, o czym najlepiej świadczy fakt, że jedynka w sumie bez większego echa przeszła, heh.

Prawie 7 milionów sprzedanych sztuk - przejście bez większego echa.

BOTY XDDD

A te dane to skąd? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ze strony internetowej :lapka:

Nawet może być i 5 milionów, napisanie, że gra przeszła bez większego echa to beka potężna.

Opublikowano

Przecież ta seria bez grafiki by nie istniała, o czym najlepiej świadczy fakt, że jedynka w sumie bez większego echa przeszła, heh.

BOTY XDDD

Wiele gier z PS3 sprzedawało się w dużych ilościach w bundlach i koszach caritasu, w tym i pierwsze Uncharted. Resistance czy Motorstorm też formalnie sprzedały się w dużych ilościach a dzisiaj śladu po tych IP nie ma, a czasem nawet po developerze :P

Opublikowano

BOTY XDDD

Wiele gier z PS3 sprzedawało się w dużych ilościach w bundlach i koszach caritasu, w tym i pierwsze Uncharted. Resistance czy Motorstorm też formalnie sprzedały się w dużych ilościach a dzisiaj śladu po tych IP nie ma, a czasem nawet po developerze :P

Acha - ale jak jakas giereczke dobije 1mln na Xkorkim, choc MS sprzedaje je za polowe ceny, bundluje, wciska wszedzie na sile, do tego liczy sztuki wyslane do sklepow to jest sukces MS xDDDD

Opublikowano

Porównywanie sprzedaży gry na 80mln konsol po kilku latach do sprzedaży gry na 20mln konsol po kilku miesiącach. xDDD

Opublikowano

no tak, bo najwiecej kopii Uncharted 1 zeszlo po 8 latach xD

20 mln - nawet ja nie wiedzialem,ze z ta konsola jest tak tragicznie :obama:

Opublikowano

No ciekawe ile tych kopii Uncharted sprzedało się w okresie już po premierze 2, kiedy ludzie się dowiedzieli, że taka gra w ogóle wyszła. Szał na Uncharted pojawił się po 2, tyle.

Opublikowano

Uncharted to będzie pewnie top5 gier całej generacji!

Uncharted 4 to bedzie gra generacji, tak jak Uncharted 2.

Najlepsze ze to nie troling :banderas:

Zacznijmy od tego, ze trojka jest lepsza.
Opublikowano

no tak, bo najwiecej kopii Uncharted 1 zeszlo po 8 latach xD

Pokaż mi gdzie tak napisałem. Znowu przekręcasz coś na swoje bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, a potem latasz po forum jakbyś miał cieczkę. 

Opublikowano

ocho (nene)eq pisze o cieczce...

Koles ktory placze by CW zamykac, jak ktos jego nick przekreci xDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Brak argumetów - obrażanie. 

Cóż za typowe zachowanie niższej klasy. 

Opublikowano

20 mln - nawet ja nie wiedzialem,ze z ta konsola jest tak tragicznie :obama:

Tragicznie :kaz: ~10mln na rok to słaba sprzedaż, co te klapy to ja nawet nie. PS3 przez pierwsze dwa lata ledwo dobilo do 10mln no ale to xbox one sie słabo sprzedaje. Isis przestań cpać i robić z siebie klauna.

Opublikowano

No ale w porówaniu do PS4 to X1 sprzedaje się słabo :dog:

co nie zmienia faktu, że ISIS straszliwie wyolbrzymia 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Na isis zawsze jest jeden prosty sposób. Jak coś napisze, wystarczy odpowiedzieć w stylu "Pokaż źródło" albo "Gdzie tak napisałem". Wtedy znika na 10 stron z tematu i udaje, że go na forum nie ma. Albo, co jeszcze bardziej zabawne, odpowiada na wszystkie posty tylko nie te gdzie się go o coś pytasz  :reggie:

Opublikowano

Dajcie już spokój Iziemu, bo zaraz skończą mu się tabletki uspokajające.

Opublikowano

No patrz Don - zupelnie jak Ty, choc to bardziej zrozumiale u goscia, ktory lubi 100 postow (pipi)nac o "grach ktore w sumie go nie interesuja" xDD 

No i dobrze ze MS sprzedal mniej konsol niz Sony - przynajmniej nie musza za wielu $ "do produkcji dokladac!"  :obama:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale w porówaniu do PS4 to X1 sprzedaje się słabo

XO sprzedaje sie bardzo dobrze, lepiej niż x360 i ps3 w pierwszych 3 latach od premiery a, że ps4 totalnie niszczy konkurencje to nie pozostawia wątpliwości.

Na isis zawsze jest jeden prosty sposób. Jak coś napisze, wystarczy odpowiedzieć w stylu "Pokaż źródło" albo "Gdzie tak napisałem". Wtedy znika na 10 stron z tematu i udaje, że go na forum nie ma. Albo, co jeszcze bardziej zabawne, odpowiada na wszystkie posty tylko nie te gdzie się go o coś pytasz  :reggie:

No dokladnie typowy przykład bycia daunem-isisem.

Opublikowano

no zdecydowanie lepiej niz byc daunem-bluberem, z 1 "konsola bez gier", ktora hejtuje od poczatku generacji.

Opublikowano

Widzę, że pierwszy błazen FPE trzyma formę. 

Z nim jest jak z Yetim, udaje, że go nie ma, ostatnio Yeti chciał coś zmienić i zobaczyć jak to jest odpisać lecz został w deptany w ziemię przez Soul'a, teraz wie, że to nie ma sensu łatwy zobaczył jakie są skutki odpowiedzi na proste pytania, to woli siedzieć cicho.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

no zdecydowanie lepiej niz byc daunem-bluberem, z 1 "konsola bez gier", ktora hejtuje od poczatku generacji.

jedną? xD

Opublikowano

No najwazniejsze ze tej wymarzonej nie masz! Kiedy Ty masz zamiar ograc te wszystkie hity Loniaka ?

JANUSZU PLEJSTEJSZON !!11
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.