Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Najlepszy ex na ps4 póki co to salt & sanctuary :lapka:

Podsumowując to Xbox i jego exy sa dużo lepszymi produktami niż plejstejszon

Opublikowano

Cw off

Przecież chyba nikt nie wątpi, że crapcharted dostanie wysokie oceny. Taka już branża, sprawdzone marki dostają wysokie oceny, gracze skocza za graficzka i już, Sony zadowolone z kolejnego hitu sprzedażowego. Oceny w większości przypadków nowych głośnych tytułów można w większości przypadków o kant dupy rozbić. Jakbym się przejmował tym, że jakaś gra jest oceniona tylko dobrze, a nie bardzo dobrze, to bym w nic nie grał xD najważniejsze to to, jak sami odbieramy dany tytuł i wysmiewanie kogoś za to, że tak a nie inaczej ocenia grę i tak a nie inaczej o niej mówi to przejaw choroby psychicznej i powinno się takiego delikwenta ogarnąć. Szanujmy się ludzie...

Cw on

(pipi)ac graczy

Opublikowano

YETI na chu.j ty mi coś życzysz ? To ja mam wszystkie platformy i to ja mam wybór w co chce grać, a nie ty i te twoje śmieszne i jedyne plejstejszyn 4 aka największe ruchanie w dupsko w dziejach konsol. Ogarnij się, ja się dobrze bawie, ty wmawiasz sobie, że tak jest xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

CW off

jak już na poważnie piszecie o ocenach recenzentów

zacznijcie

czytać

te recenzje

a nie (pipi)ć że 77 czy inne 96 to wyłącznie przez grafikę no ale nie czytałem 

CW on

MACZETAMI

Opublikowano

Też bym chciał mieć w domu xbona, ale że to chvjowa konsola z crapami na 7 i afryką z halo 3 w hd, to nie mam. :frog:

Opublikowano

Najważniejsze że zagra w Ratcheta aka "Pixar come to live" jak to napisał :P

Opublikowano

CW off

zacznijcie

czytać

te recenzje

CW on

MACZETAMI

Wolę zagrać i mieć swoją opinię. :sir: 

Opublikowano

Precyzując, to napisał IGN. Będzie grane w bajke Pixara ze średnią o oczko niżej niż najlepiej oceniana gra w historii xbona :obama: , a później

http://gifyu.com/images/AlienationSPLODE.gif

a 10.05 mesjasz i pękające dupy blacho botów, no i oczywiście cytaty z DF :fsg:

PS. Jest jeszcze demo nowej Ninja Gaiden czyli Ni-Oh, co to Sony :obama:

Na szczęście dom wybudowany, bo tak to bym musiał zmienić PS4 na X-BOX ZERO gier.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

CW off

zacznijcie

czytać

te recenzje

A to jedno wyklucza drugie? Wypominane w licznych recenzjach i opiniach forumowiczy wady game designu jasno pomogły mi stwierdzić że taki Knack, czy TO1886, to nie jest gra dla mnie. 

Także dzięki multum opinii innych wiedziałem by nie nastawiać się w Phantom Pain, na fabułę, ale na specyficzny gameplay, a to co przedstawił np. Koso i BunnyHop po prostu przypadło mi do gustu, zamiast nie znając nic prócz traillerów doznać rozczarowania zejściem fabuły na dalszy plan. 

no ale nie, lepiej oblukać ocenki i mieć zdziwko dlaczego gra X ma tyle % na metakrytyku, skoro mi nie podeszła xD

Opublikowano

Oczywiscie potwierdzam, powiem jeszcze ze nawet mu sie podobalo i skonczyl, wstydzi sie troche jednak te opinie upublicznic.

Czyli po U4 będzię pierwszy pod sklepem :kaz::yao:

Jeszcze nikt mnie tak nie uraził, liczę na twoje przeprosiny figusiaro.

A co Bansai pożyczy lub udostępni?

Opublikowano

Tzn wiadomo, że są gry, które od razu się skreśla z listy 'do ogrania' i właśnie order czy knack są takimi grami. 

Ogólnie do gier raczej nie podchodzę z jakimś nastawieniem. Mam się dobrze bawić, a to czy gra mnie będzie bawić fabułą, gameplayem czy czymkolwiek innym - nie ma znaczenia. Podczas gry mam odczuwać przyjemność, a po skończeniu jakąś formę satysfakcji. 

Tak przy okazji to właśnie lecą napisy końcowe Quantum Break. Raczej podtrzymuję ocenę czyli 7.5 chociaż bardzo chciałbym dać więcej to nie mogę, gdyż troszkę rzeczy mi nie zagrało w tej grze. Podobnie było z Dying Light, mimo, że nie mogłem się oderwać i przegrałem kilkadziesiąt godzin to gra z powodu wad nie zasługuje dla mnie na więcej niż 6/10. 

Opublikowano

@suteq walisz straszne oczywistości. mi chodzi wyłącznie o to czego się spodziewać przed ewentualnym ograniem. jeśli czytam jakieś jaranko, które nie zgadza się z moimi preferencjami, jak np. zachwyty Soq nad formułą RE6, czy innym Fallout 4, to wiem czy szanować taką "dziewiątkę", czy spuścić ją do klopa.

Swoją drogą Rayos pewnie w duchu przeklina że to nie on ma taki atencyjny avatar z żabąphoto-51657.gif?_r=1460496000

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Jeszcze nikt mnie tak nie uraził, liczę na twoje przeprosiny figusiaro.

Czyli po U4 będzię pierwszy pod

A co Bansai pożyczy lub udostępni?

Kto inny, przecież nie dam na tego crapiszona pinążków :kaz:

Opublikowano

No i dlatego ja nie czytam recenzji tylko czytam wrażenia na forach, bo nikt tak nie powie prawdy jak inny użytkownik. A jak są różne opinie to w końcu kupię i sam sprawdzę, najwyżej od razu sprzedam jak mi się nie spodoba. Nie widzę problemu. :cool: 

Opublikowano

CW off

zacznijcie

czytać

te recenzje

A to jedno wyklucza drugie? Wypominane w licznych recenzjach i opiniach forumowiczy wady game designu jasno pomogły mi stwierdzić że taki Knack, czy TO1886, to nie jest gra dla mnie. 

Także dzięki multum opinii innych wiedziałem by nie nastawiać się w Phantom Pain, na fabułę, ale na specyficzny gameplay, a to co przedstawił np. Koso i BunnyHop po prostu przypadło mi do gustu, zamiast nie znając nic prócz traillerów doznać rozczarowania zejściem fabuły na dalszy plan. 

no ale nie, lepiej oblukać ocenki i mieć zdziwko dlaczego gra X ma tyle % na metakrytyku, skoro mi nie podeszła xD

Po ch,uj w ogóle czytać o gierkach? Ja tam od razu widzę czy gra trafi w mój target czy nie i chociaż The Order ma świetny setting tak po prostu po ludzku wiem, że bym umarł z nudów grając w to. Albo samograj albo gierka nie podchodzą mi zbyt kombinacje tych dwóch rzeczy. 

Opublikowano

@suteq

no ja myślę, że to czy recenzent prawi słusznie czy nie, zależy czy w ogóle zapoznasz się z jego opinią :reggie:

a nie sorry, dobra, czy zła opinia, która nie zgadza się z tą od mojego e-ziomka, to zawsze wynik kupienia przez któregoś z tych choyków:

:kaz::xboss::reggie:

Po ch,uj w ogóle czytać o gierkach?

sentyment do posiedzeń na klopie ze starym PSX Extreme

Opublikowano

No dobrze ale czasy się zmieniły, prasa growa nikogo, jesteśmy dorośli i nie musimy już wybierać jednej gierki na pół roku przez co grzebanie i czytanie o gierkach było ważne. Teraz patrzysz zapowiedź, może jeden szybki gameplay trailer i już wiesz czy gra ci siada czy nie. No chyba, że brakuje ci własnego zdania gustu i musisz się opierać na jakiś melepetach z metacritca/forumka. Odnosnie recek to im nie wierze już od dawna a i forum mnie wpier.doliło w maliny gdy przeczytałem, że Tomb Raider z 2013 roku to super gra. Od tego czasu pier.dole ino swoje zdanie. 

Opublikowano

Swoją drogą Rayos pewnie w duchu przeklina że to nie on ma taki atencyjny avatar z żabąphoto-51657.gif?_r=1460496000

:sir:  FROG

4880.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Figusia ladniejsza.

Opublikowano

Mówię, że anczarted to guufno dla ameb plejstejszonowych, których jara graficzka i recki rurkowców zza oceanu.  No jaśniej już się nie da   :klapek:

Szpiedzy z GAFa donoszą że kasa z zamykania swoich first party i mordowania takich projektów jak Rime poszła na opłacone recki tasiemca unch3.1 900p totem   :kaz:  

Wykastrowany ratchet z ps2 w 25fpsach na 5h, beka z niebieskiego szamba od zawsze i na zawsze :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Teraz patrzysz zapowiedź, może jeden szybki gameplay trailer i już wiesz czy gra ci siada czy nie. No chyba, że brakuje ci własnego zdania gustu i musisz się opierać na jakiś melepetach z metacritca/forumka... Odnosnie recek to im nie wierze już od dawna a i forum mnie wpier.doliło w maliny gdy przeczytałem, że Tomb Raider z 2013 roku to super gra. 

Gdybym miał polegać wyłacznie na paru gameplayach i traillerach, pewnie miałbym ten sam płacz, co jelenie, którzy napalili się na MGS V, a później płakali że Ojejku, no przecież kupiłem dla fabuły jak zwykle, a tak mnie wydymali.

Takie coś jest dobre w przypadku takiego Scalebound, czy drugiego Nier - jeśli lubi się takie gatunki, ale nie zawsze się sprawdza. W innym wypadku chyba jednak lepiej dowiedzieć się z min. kilku recek, i opinii forumowiczy, czy gra chodzi jak kupa, jest wymagająca, czy każulowa, czy jednak odbiega od wcześniej udostępnionych materiałów.

Tymczasem czytając Twoje zawiedzenie TR na forumku, znów mam przed oczami statusy typu Warto brac tego XYZ? wraz z one linerowymi odpowiedziami.

Poza tym ja tam tylko chciałem zainicjować, że choyowe jest dorabianie sobie ideologii np. dlaczego balas którego nie trawię ma tyle na tyle, bez zabrania sobie choćby min. trudu wniknięcia czym się tam branża podjarała.  :sleep:

Opublikowano

Ona nie jest atencyjna, ona jest oczo(pipi)na. Poza tym nie lubię smutnej żapy 

Opublikowano

Soyar masz coś do kumòw :problem: ?

Opublikowano

nie :rayos: 

tylko tyle, że Wasze są oczo(pipi)ne i w tęczowe, czyli pedalskie :kaz: 

Ribbit squad kurwa XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.