Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Persona 5 czy nowe Halo bez twórców Halo, nowe Tomb Raider bez twórców Tomb Raidera i nowe Girsy bez twórców Girsów... Hmm... Co tu wybrać...

Persona 5 to ta gra robiona na ps3, którą przenieśli na ps4, bo nie ma w co na niej grać? 

A to jej w czymś umniejsza? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Persona 5 czy nowe Halo bez twórców Halo, nowe Tomb Raider bez twórców Tomb Raidera i nowe Girsy bez twórców Girsów... Hmm... Co tu wybrać...

Nowe Girsy to oni zobaczą może w przyszłym roku. W tym tylko kotlecik sprzed dekady :yao:

Personie? Cczywiście! Co innego przytaczany co chwilę cross-genowy Horizon albo wszystkie startowe exy przerzucone na szybko z 360-tki :reggie:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Persona 5 to ta gra robiona na ps3, którą przenieśli na ps4, bo nie ma w co na niej grać? 

Absolutnie w niczym. Poza faktem, że mogę ją ograć za 1/3 ceny.

Limonczello, Ty najpierw zobacz jak świetnie ten kotlet przygotowano. Nie będzie może niczym odkrywczym, ale zje się go ze smakiem.

Za to Uncharted? 3 x to samo danie. Do tego zimne i ziemniaki zabrano :(

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano
Absolutnie w niczym. Poza faktem, że mogę ją ograć za 1/3 ceny.

No to sztywniutko. More power to you. 

Opublikowano

Figaro, a Ty do premiery P5 kupisz ps4 czy ograsz na ps3? :reggie:

Obejrzy na yt przez aplikacje na wii u. 

Opublikowano

A Persona ma w ogole juz date premiery na ten rok ze stawiacie ja z Halo, TR czy Gearsami?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Q4 2015 :reggie: Raczej wyjdzie w tym roku, ale pewnie tylko w Japonii i USA jak GG w zeszłym roku. 

I będzie "no jeszcze czekam na przesyłkę do przyszłego roku, ale WYSZŁA"

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie, persona zostala dodana z litosci dla lineupu sony na 2015 rok

Opublikowano

Dziekuja za taki liczny odzew.

Opublikowano

Q4 2015 :reggie: Raczej wyjdzie w tym roku, ale pewnie tylko w Japonii i USA jak GG w zeszłym roku. 

I będzie "no jeszcze czekam na przesyłkę do przyszłego roku, ale WYSZŁA"

Można ściągać z amerykańskiego PSN gierki na "nasze" konsole?

Opublikowano

Można, ale nie na swoje konto :lapka:  Trzeba założyć nowe na burgerownię. 

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Rozumiem, dziękuje serdecznie. Nie żeby mnie obchodziło konto na konsoli Sony xD

Opublikowano

Czyli rozumiem jak MS nie daje kotleta w postaci Gearsow do konsol w Polsce to jest ''JAK MOZECIE SZANOWAC TAKA SZMATE CO TRAKTUJE WAS JAK PODLUDZI?'' ale jak jakas kitajska giereczke w ogole nie wychodzi w Europie to jest wszystko ok bo sciagne sobie od wujka z USA?

Ah te podwojne standarny never changes :reggie:

Nie zeby mnie to w ogole obchodzilo, przeciez w ta giereczke zagra z 3 osoby i to pewnie jeszcz na tej samej kopii gry XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Edyta: prawilnie przyznaję że na 360 też było piractwo, ale to nawet w kawałku nie jest to precedens na skalę plejstejszyn.

prowo albo debil

Opublikowano

DF zabrało się za remaster Prototype. No iii, ekhm:

Worse still is the fact PS3 completely overshadows Xbox One in playability. Throughout our tests, Sony's last-gen machine runs with no tearing at all, and yet still manages to consistently best both Xbox machines in frame-rate, both old and new

:shieeet:  :shieeet:  

Opublikowano

PS3 podobno nie nadawało się do multiplatform, a tu oba xboxy kasuje :banderas:

Opublikowano

Też mi wyznacznik,skoro za port pewnie jacyś troglodyci odpowiadali i efekt jaki jest,każdy widzi. No ale klapki znów mają swoje pięć minut radochy. Potem znów trzeba wracać do czekania na gry.

Opublikowano

PS3 podobno nie nadawało się do multiplatform, a tu oba xboxy kasuje :banderas:

Pewnie tak, możesz teraz z zadowoloną miną grać w swoją ulubioną serie Prototype.

Opublikowano

Konsolomaniaki, jak to jest żyć ze świadomością, że na kąsole nie ma żadnych gier typu Europa Universalis IV czy Civilization V? Do kupienia regularnie za około $10, ze wszystkimi dodatkami pewnie ze 100zł wyjdzie (prócz tych nowszych do EUIV może), 

Raven chcesz nam zakomunikować, że wydałeś 1500zł na kartę tylko po to aby pograć w w/w giereczki?

Wiesz, że przeciętny lapek odpali te gierki więc nie rozumiem przytaczanych argumentów. 

Odpali ale wraz kolejnym rokiem upływającym w grze, gra będzie działała coraz wolniej. Klatek na sekundę będzie cały czas 60, ale te gry są tak skonstruowane, że dopóki komputer nie przeliczy wszystkich danych w danym roku, to oczywiście nie przejdzie do następnego. Także potrzeba silnego komputera do grania w te gry, chyba że nie przeszkadzałoby ci, gdyby na największej szybkości jeden rok w EU3 trwałby aż 10 sekund gdzieś w drugiej połowie XVIII wieku. Przeczytałem ostatnio że we wczesnej wersji Crusaders Kings II gra zaczynała zwalniać okrutnie gdy rozrastało się imperium bizantyjskie, bo każde greckie AI w każdej jednostce czasu sprawdzało NA WSZYSTKICH AI w grze, czy może ich wykastrować. xD

Opublikowano

Odnośnie najlepszych wyścigów na plejstejszon

Mam pytanie , czy jest możliwość grania online ze znajomym wyścig 1vs1 i jak tego dokonać? bo szukam opcji i nie moge odnaleźć.

Jeszcze nie ma takiej opcji. Prywatne lobby obiecywali od premiery i jeszcze im się nie udało :(

#4theplayers hihihi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.