Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No to teraz wyobraź sobie fanek że całe ps4 neo to skok na kasę by w tym samym pudełku upchac podkręcone podzespoły i sprzedać znowu za 400 dolcow.

Opublikowano

horizon - 15fps i dramatyczny poup, na neo turbo grafika i 30fps

ratchet - bajka pixara w 30fps, na neo 60fps i ladniejsza niz bajka pixara

driveclub - najladniejszy racer w deszczu, na neo najladniejszy racer bez deszczu

uncharted4 - najladniejsza gra ever z slabymi cieniami, na neo ladniejsze niz zycie z dobrymi cieniami

ja sie na to pisze

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Podkrecone z wyjatkiem GPU gdzie zastosowana zostanie najprawdopodobniej architektura Polaris, która dopiero pojawi sie w nowych kartach do PC. GPU będzie zupełnie nowe.

Tu można troche o liczbach poczytać, gdyby kogoś interesowało

http://wccftech.com/sony-ps-neo-polaris-gpu-4-19-tflops/

Opublikowano

Z Fanka coraz bardziej wychodzi ukryta opcja blacharska, skoro tak się jara technikaliami i numerkami 

Opublikowano

Kiedyś z tego żyłem i musiałem wiedzieć co jest grane, troche mi tak jeszcze zostało, ale generalnie żygam tym tak jak i komputerami :/

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ale generalnie żygam tym 

My tak mamy z twoimi postami :lapka:

Opublikowano

ale generalnie żygam tym 

Z twoimi też :lapka: 

Opublikowano

nie powiem, przy fragmencie o 36 CU poczułem lekkie mrowienie w okolicach prostaty, jest hajp

Opublikowano

ale generalnie żygam tym 

Opublikowano

Jeszcze pare takich opóźnień spowodowanych nowym modelem PS4 BlachaNEO Edyszyn vide Horajzon a z pamiętnej listy YETI`ego (19vs3) po lewej stronie "vs" prawie nic nie zostanie :kaz:  

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Niestety ale MS poza Scale nic nie ma, a pewnie jak zobaczę Horizon na PS4 Neo to wyskocze z butów :frog: Do tego God of War 4, Nier, Nioh, Ni No Kuni 2, multiplatformy w niszczącej jakości ehhh niech jeszcze dadzą Blood FUCKING Borne w 60 fps i smaruje pupę na ponowne przyjście Każa do mojego domu :fsg:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ehh no w sumie masz racje, fajne jest to ps4 neo, no nic kupi sie za pelna cene na premiere w bundlu z mafia 3

Opublikowano

Ragus wpisuj na listę.

Opublikowano

Ciekawe czy zapowiedzą nowe konsole na E3, bo kto kupi normalną PS4, gdyby za kilka miesiecy miało wyjść Neo?

Z drugiej strony muszą przygotować świat oficjalnym info i podać cene, ciekawe jak to rozegrają

Może premiera nowego modelu jest bliżej niż nam sie wydaje

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Niech podają jak najszybciej muszę wiedzieć kiedy rozbić namiot pod Game.

Opublikowano

Fanek jaka podjarka, az zal to czytac jak dziecko sie cieszy, ze drugi raz wybuli, by grac w te same gry :P

Opublikowano

Hahaha :shieeet:

Jeju Don jak sie troszczysz o mój portfel, weś daj se siana

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ciekawe czy zapowiedzą nowe konsole na E3, bo kto kupi normalną PS4, gdyby za kilka miesiecy miało wyjść Neo?

za 200$? każdy po 3

Opublikowano

Yebac biedę życie jest za krótkie na granie w 1350x1080p z ghostingiem i frame pejsingiem :daddy:

Opublikowano

Horizon opóźniony ze względu na wychodzące ps4 neo...

Klapy w dup.sko dalej wa.lone..

Opublikowano

Ja sie martwie o gejming, a nie Twoja kase, bo wiem ze niestety takich januszy jest znacznie wiecej. Jeszcze troche i jedyna sensowna opcja bedzie wylacznie piec.

Opublikowano

Jedyną sensowną opcją będzie po prostu przestać grać, ewentualnie zwyczajnie przestać interesować się na bieżąco wychodzącymi tytułami.

Na całe szczęście to, co dobre w tej branży zdążyło już wyjść, to takie raki jak Sony i im podobne przerzuty zepsuć nie są w stanie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

tak graj na pc xddd przecież macio już napisał wszystko i możemy wykluczyć tę opcję

nie wspominając niesamowite problemy z dark souls 3 na pc w którego praktycznie nie da się grać

Opublikowano

Ale co wam przeszkadza ta nowa wersja ps4? Przecież jakby nie dali nowego sprzętu to to nie uchroni gier od wygladania jak (pipi) i powiększającej się przepaści względem PC. Tak będzie wybór, chcesz grać w upośledzone wersje graj na ps4/xo, chcesz w wypasione Noe albo PC.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.