Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kąsole,wkładasz płytkę i grasz

w 20fpsach :Coolface:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Te bagna na xo to tak na serio?

CDRED  :pawel:

Przecież to jest gorsze niż Unity Ubisoftu - oni przynajmniej polepszali grę z patcha na patch, a tu jest downgrade z patcha na patch - :dafuq:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Bansai co to jest? Bo wygląda interesująco.

Elite Dangerous, juz 53h mam przegrane i dalej sie jaram :lapka:

Opublikowano

9/10

Takie perełki na premierę dają w PS+ - a boty co, assasinka sprzed 3 lat?

Opublikowano

Elite Dangerous, juz 53h mam przegrane i dalej sie jaram :lapka:

A pod koniec roku wychodzi jeszcze Star Citizen. Dwa tak dobre space simy na rynku to może tylko oznaczać wzajemną rywalizację devów o graczy,która mam nadzieję przyniesie pozytywne rzeczy dla ludzi grających w te gry.

I pomyśleć,że tyle lat był zastój w tym gatunku gier,a dzięki Kickstarterowi udało się stworzyć tak niszowe i nieopłacalne z punktu widzenia januszowych wydawców gierki.

Opublikowano

W Star Citizena uwierze dopiero jak zobacze juz gotowy produkt, bo poki co to ta premiera co roku jest i co roku ja przekladaja :f

Poki co jarango na maksa Elitem, bawienie sie w gornika, lowce nagrod, pirata czy chocby handlarza jest B-O-S-K-I-E :fsg:

To uczucie jak znajdziesz bogaty w platyne pas asteroid i potem do 5ej rano sluchasz muzyki/podcastu i laserem wydobywasz mineraly i metale

z97uI3n.jpg

qWMKGqz.jpg

Opublikowano

W Star Citizena uwierze dopiero jak zobacze juz gotowy produkt, bo poki co to ta premiera co roku jest i co roku ja przekladaja :f

Poki co jarango na maksa Elitem, bawienie sie w gornika, lowce nagrod, pirata czy chocby handlarza jest B-O-S-K-I-E :fsg:

Bansai tak zachwalasz, hmm chyba kupie - powiedz mi jak to chodzi na twoim sprzęcie?

O co w ogóle biega w tej grze? 

Opublikowano

Gra na moim slabym laptopie chodzi w 1080p/60fps na high (screeny wyzej sa wlasnie z lapka, jak na dzialce sobie lezalem i gralem z padem), na mojej glownej maszynie ultra 1080p/60fps bez pierdniecia, optymalizacja jest fenomenalna w tej grze.

O wszystko :reggie:

Opublikowano

Ja jestem dobrej myśli. Troszkę mam obawy o ten CryEngine i te płatne statki co ludzie już mogą kupować ale wszystko się okaże wraz z premierą czy gra podoła swojemu hype'owi.

Z takich gierek genialne też jest EVE:Online ale musiałbym rzucić pracę i wygrać w totka by mieć czas na granie w tego molocha. Ale klimacik i design świata w grze od CCP jest genialny.

Liczę,że ich nowy tytuł, mianowicie EVE:Valkyrie też nie zawiedzie i dostaniemy fajnego szuterka z kosmicznym myśliwcem w roli głównej.

Opublikowano

Gra na moim slabym laptopie chodzi w 1080p/60fps na high (screeny wyzej sa wlasnie z lapka, jak na dzialce sobie lezalem i gralem z padem), na mojej glownej maszynie ultra 1080p/60fps bez pierdniecia, optymalizacja jest fenomenalna w tej grze.

O wszystko :reggie:

Powiem Ci to wyjaśnienie jest warte więcej niż 1000 słów Lema - bierę.

Jak tylko będzie w jakiejś promocji

Edytowane przez Starh

Opublikowano

CD Projekt się popisał. W patchu 1.07 na X0 framerate na bagnach blokuje się na 20 fps:

Parity :Coolface:

Na ps4 wcale nie lepiej  :whistling:

Opublikowano

Strzelasz z kapiszonow tak jak w uncharted

Opublikowano

betonowe 20fps, nawet na chwile nie drgnie, dali rade

Opublikowano

Małe sprostowanie. Data premiery SC nie była przesuwana, pierwsza zapowiedziana data wyjścia single playera czyli Squadron 42 to q4 2015. Z tym, że wg mnie zostanie przesunięta na q1 2016 na 99%, ostatni mieli jakieś problemy z fps modem przez CryEngine i otworzyli jakieś studio w niemczech w skład którego wchodzą ludzie z Cryteka którzy zajmują optymalizacją silnika czy coś w ten deseń.

Grałem w Elite krótko ale jaranko miałem przez dłuższy czas. Ogrywałem u znajomego na fly sticku x55 Rhino, prawie uległem i byłem bliski kupna tego cholerstwa ale mi się jakoś wtedy sesja zaczęła i tłumaczyłem sobie, że nie mam czasu :D

Opublikowano

Posucha sięga zenitu gdy ktoś próbuje wywyższać jakąś platformę przy użyciu mega-kupsztala, którym było Prototype. To tak jakby ktoś powiedział, że obiad w restauracji Niebieskiej co prawda spowodował s.r.a.czkę, ale przynajmniej brzuch nie bolał długo.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

To chyba wyszło mniej więcej wtedy kiedy inFamous 1. No i było gorsze.

Opublikowano

Posucha sięga zenitu gdy ktoś próbuje wywyższać jakąś platformę przy użyciu mega-kupsztala, którym było Prototype. To tak jakby ktoś powiedział, że obiad w restauracji Niebieskiej co prawda spowodował s.r.a.czkę, ale przynajmniej brzuch nie bolał długo.

Przypominam, że tym razem nad bonera wywyższamy PS3 :kaz:

Opublikowano

co(pipi)a xd

polecam wciskac 3 na klawiaturze podczas ogladania :dynia:

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd SOUL GOTY

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Soul - zawsze szanowalem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dżabazeo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taka petarda z samego rana i już dzień zrobiony. Szacun Soul, jesteś zwycięzcą! Zielone plebsy wdeptane w błotko. Kierwa, nie mogę przestać się śmiać, piękne!

Edytowane przez aux

Opublikowano

Sztywniutko.

Opublikowano

acha, to tak wygląda niebieska elyta :D bez zdziwka w sumie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.