Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Widać że na stronie siedzi gimba i troluje...Ale także niestety, to są obecne czasy + powinna być ankieta z pytaniem czy DLC są opłacalne.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tyle lat a konsolomaniaki ciągle się podniecają, że ktoś gdzieś jakąś listę zrobił i że janusze głosują na to co większość z nich gra. No szoker nie z tej ziemi  :reggie:

Opublikowano

Jeszcze jak czytam komentarze

'no cs jest najlepszy bo gra w niego dużo ludzi'

kisne 

Jeszcze jak czytam te twoje posty

'no forza nudna bo trzeba jezdzic w kolko'

kisne

Opublikowano

Oj widzę boli bo wczoraj wyszedłeś na głupka. xd

Opublikowano

Tyle lat a konsolomaniaki ciągle się podniecają, że ktoś gdzieś jakąś listę zrobił i że janusze głosują na to co większość z nich gra. No szoker nie z tej ziemi  :reggie:

No teraz śmiało zróbmy listę forumową.

Tak chętnie ją przeczytam.

Opublikowano

1. Wiedźmin 3

2. Papiez

3. Dark Souls

Opublikowano

comment_X1GAWslrrd1yuWGm3eLrCLkgbr1QqIA0

Opublikowano

Przecież ta ankieta #nikogo

Jakbym czytał pudelka.....

Opublikowano

Czy YETI wykreślił ze swojej listy PERSON5? bo NIS America zakonczyl wspolprace z Atlusem, więc bye bye gierki atlusa w EU :kaz: 

Opublikowano

No tak, bo jak kończą współpracę z 1 wydawca, to na pewno do końca świata nie podpiszą umowy z żadnym innym ! xDDD

Opublikowano

No biorąc pod uwagę, że NIS to już dziewiąty wydawca, który miał serdecznie dość Atlusa, to krąg potencjalnych wydawców się zawęża :sorcerer:

Spokojnie, SEGA zadba o jakość dzieł Atlusa i wyda je w najlepszej formie u nas :cool:

2785259-6239704202-maxre.jpg

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

No bez jaj :/ Już teraz SMTIV wyszło w EU tylko w cyfrze, a o sequelu dla naszego regionu cichosza. Teraz bez wydawcy to już w ogóle kaplica będzie.

Najśmieszniejsze jest to, że Atlus jest własnością Segi, która sama nie potrafi wydawać najwidoczniej swoich gier w EU.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

kurde szkoda, jestem wielkim fanem poprzednich części

Opublikowano

Na PS3 to sobie jeszcze cyfrę można od biedy kupić na amerykańskim Store, ale w przypadku 3DS'a i jego blokady regionalnej kaplica.

Opublikowano

Ok, yeti pisze o tym chińskim symulatorze uczennicy, bo musi, ale reszta?

Opublikowano

Dobrym symulatorem japońskiej uczennicy nie pogardzę ;)

Opublikowano

Ja już o personie nic nie powiem, bo znowu minusy wyłapię :dog:

Mimo wszystko mam nadzieję, że SEGA/Atlus się ogarnie i albo SEGA porządnie zorganizuje dystrybucję gier Atlusa w EU, albo załatwią od tego nowych murzynów. Ciekawe jakie warunki Atlus stawia dystrybutorom, że co chwila nowy odchodzi :D 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Moze ludzie po prostu brzydza sie japonskim pedalstwem?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

gdyby nie person5 w co drugim poscie klapa mysle ze nikt by o tej grze nie wiedzial, tak jak nikt o niej nie wie poza tym forum

Opublikowano

ej, ej, ale senran kagura to szanowac prosze. zdjecia zapodalem w odpowiednim temacie :lapka: 

Opublikowano

Ciekawe jakie warunki Atlus stawia dystrybutorom, że co chwila nowy odchodzi :D

Pewnie maksymalizacja zysków przy minimalizacji kosztów, duża marża Atlusa przy minimalnej dystrybutora.

Opublikowano

Widzę w dziale ps4 podnieta kolejnym crapem na 7. 

Ehh a tak yeti hajpował :smutas:

Opublikowano

teraz zaczna wychodzic podróby soulsow na potege ale bez lore i z chuyowym sterowaniem a klapy sie beda jarać

Opublikowano

ej, ej, ale senran kagura to szanowac prosze. zdjecia zapodalem w odpowiednim temacie :lapka:

Gdzie dokladnie, zaraz prawilny minusik poleci ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.