Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

nie dość, że grafa z PS3 to jeszcze ta animacja  :pawel:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

demo-nioh-pozwala-wybra-midzy-jakoci-obr

146165708407.jpg

:pawel:

Opublikowano

Ale gameplayowo daje rade czy nie, kórfa?! Bluber, grales? Bo jestem ciekaw opinii a nikt nic nie pisze ;/

Edytowane przez XM.

Opublikowano

No jak Ci maja pisać o 13. Wieczorem sobie sprawdź jak większość będzie w domu. 

Opublikowano

Podskakujesz?! Niektórzy biora wolne by grac w gierki wiec nie cwaniakuj

Edytowane przez XM.

Opublikowano

demo-nioh-pozwala-wybra-midzy-jakoci-obr146165708407.jpg:pawel:

Nawet nieźle jak na Vitę.

Opublikowano

Ale gameplayowo daje rade czy nie, kórfa?! Bluber, grales? Bo jestem ciekaw opinii a nikt nic nie pisze ;/

Oczywiście że nie grał. Bluber zawodowo zajmuje się obsry.waniem na forum gier, które nie sa indykami, bo wiadomo - triple A = gów.no parujące według tego pana.

Obrażał Far Cry Primal nigdy nie grając w tę grę, a mi dała 20 godzin świetnej zabawy. Takich Bluberowiczów to nie słuchaj, poczekaj na porządne gameplaye i wysnuj wnioski sam, jak dla mnie będzie perełka slasherowa.

Cóż za wspaniały czas, żeby być graczem!

Edytowane przez ping

Opublikowano

Chciałbym dożyć czasów w którym ludzie na tym forum nie trollują na każdym kroku, potrafią rozmawiać na poziomie i generalnie fpe to ostoja i raj dla fanów true gamingu :frog: 

Opublikowano

Sam tak robisz a wymagasz od innych :dynia:

Opublikowano

Podskakujesz?! Niektórzy biora wolne by grac w gierki wiec nie cwaniakuj

Przepraszam. 

Opublikowano

Patrząc na filmiki to cudów gameplayowych bym się nie spodziewał 

Opublikowano

Sam tak robisz a wymagasz od innych :dynia:

Kyo: :oh_you:

E no, panie admin, ja się tylko wtapiam w otoczenie :dog:

GIVE THIS MAN A COOKIE 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

wii u dostaje kolejną perełke :pawel:

Opublikowano

włączyłem na chwilę, na początku zbierasz jedną katanę i biegasz w koszuli, więc w razie źle wymierzonego ciosu riposta mobka boli

walka jest świetna, bardzo taktyczna, gdy zużyjesz cały pasek staminy, to przez jakąś sekundę dwie nasz bohatyr stoi w zmęczonej pozie na łasce losu, zatem walenie na pałę nie popłaca i dobre czucie przestrzeni to podstawa

fajny motyw jest, gdy zbierasz fanty ze zwłok, słyszysz wtedy krótki monolog poległego, w stylu : "mogłem szybciej biec" xD itd.

co do technikaliów, no jest to alpha , więc grafę powinni podciągnąć do poziomu trailerów, za to walka jest szybka, a ciosy błyskawiczne, więc blok na refleks wymaga treningu, włączyłem movie mode (grafa nad frameratem) i jakoś wydaje mi się, że jest 60 fps, może gdzieś spada na moment, ale nigdy poniżej 30fps, więc jest płynnie, w action mode pewnie stałe 60 fps

ogółem jak poprawią oprawę i zachowają framerate, to będzie sztosik dla entuzjastów porządnych gierek

Opublikowano

wii u dostaje kolejną perełke :pawel:

>darmowa gra f2p

>bashowanie że chu.jnai i że to standard na tej platformie

beggars can't be choosers

a mimo to dostają za darmo gry

Cóż za wspaniały czas by być graczem!

Opublikowano

Pościk walnięty, żeby mi się w "Mojej Zwartości" wyświetlało.

Bez offtopu, więc: Uncharted śmierdzi.

Opublikowano

OK, temat pod rozwagę:

Bezimienny bohater niemowa:

Rok 2002, GTA 3: "Gra bez fabuły, prymityw, chodzisz i strzelasz, oby poprawili w następnej części"

Rok 2016, Darks Souls 3: "L-O-R-E"

Dyskutujmy.

Opublikowano

Fabuła GTA 3 > Fabuła GTA 5

dyskutujmy 

Opublikowano

OK, temat pod rozwagę:

Rok 2002, GTA 3: "Gra bez fabuły, prymityw, chodzisz i strzelasz, oby poprawili w następnej części"

Dyskutujmy.

Dark Souls 3>Wiedzmin 3

Opublikowano

OK, temat pod rozwagę:

Dyskutujmy.

YouTube/Twitch effect - kilku typów się czymś jara, a potem cała reszta powtarza, strzelając sobie na twarze z zachwytu.

Ja Demon's Souls wziałem na japońską premierę jak jeszcze streamerzy nie grali.

W King's Fieldy w latach 90 też grałem. A tu teraz taki szum. YouTube sprzedaje gry.

Jeszcze mówienie, że ta seria jest trudna - srogie nadużycie.

Jedyna trudność na jaką natrafiłem w serii Souls to potrzeba zmuszenia się, żeby iść do bossa drugi raz.

Gdyby był checkpoint przy bossie, to bym grał i byl zadowolony, a tak jak mnie boss zabije, to muszę czekać na loadingu, a potem któryś raz z kolei biec przez kilka minut tą samą ścieżką, by do niego dotrzeć i wypróbować inną taktykę (gram bez opisów, z opisami nie ma zabawy, więc sam wszystko rozkminiam).

Jeśli chodzi o poziom trudności to taki Ninja Gaiden jest trudniejszy niż Soulsy, tyle że tam nie ma tej pierdołowatej monotonii typu 'zabija cie boss, to biegnij do niego przez 5 minut ścieżką którą znasz na pamięć' - elegancko odradzasz się zaraz przed bossem i możesz go klepać od nowa drugi raz. Na to jak to ogarnęli w Soulsach szkoda czasu. Poziom trudności nie wynika tutaj z przemyślanego designu, tylko z zaimplementowania niedogodności, których dziś się nie stosuje. Dla mnie taka gra to marnowanie czasu.

Cóż za wspaniały czas, żeby być graczem!

Edytowane przez ping

Opublikowano

OK, temat pod rozwagę:

Dyskutujmy.

W 2001 roku, po drugie Dark a nie Darks i po trzecie przez GTA 3 mamy teraz takie gry pokroju The Division, lub inne farcry i szroty- niemowa ktora jest chlopem na posylki.

Opublikowano

Gra jest (pipi)aniutkim kosiorem, day one będzie uskuteczniane mocno.

Z tematu o Ni-Oh :obama:

Opublikowano

co ping się rozkręcił

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.