Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

przeciez ten ratchet wyglada genialnie, imo top3 najladniejszych gier w jakie mozna zagrac obecnie na ps4

to samo swego czasu mówiłeś o far cry 4 xdddddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Krew i wino,FH3,FFXV,Warframe i mam wyebane na kolejny rok na wszystkie inne gry i na nowe ćwierć gen konsole.

Chyba znalazłem mój growy złoty środek od dawna gry mi niedawałytyle radochy,kogo by obchodziły klatki,klapki i 1080p.

Ćwierć geny bo jeszcze wyjdą za rok dwa wersje remaster slim ps4hd i slim ps4 neo hdhd.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

przeciez ten ratchet wyglada genialnie, imo top3 najladniejszych gier w jakie mozna zagrac obecnie na ps4

no w momencie premiery fc4 ta gierka to byl wg mnie top3 najladniejszych gier na ps4

Opublikowano

najlepsza gra w historii botow, niezapomniana przygoda, beverly hills pomieszane z efektem motyla, nietuzinkowa oprawa, zbuntowane nastolatki i ich problemy wieku dorastania - lepszego samograja na literke L jeszcze nie bylo

podobno przed zagraniem trzeba pooglądać film Donnie Darko, prawda to? bez tego to jak granie w Wieśka bez książek i w Soulsy bez poznawania L O R E!

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

no w momencie premiery fc4 ta gierka to byl wg mnie top3 najladniejszych gier na ps4

Pamietam to jak dzis.

''FC4 co za grafa sztosik, najladniejsza gra na ps4 :banderas: ''

''Ale wiesz ze to multiplatformai na Xo jest to samo?''

''A to jednak sekond san ladniejszy.''

XDDD

Opublikowano

Na bank lepsza niż ratchet i clank ktory jest nieudolna strzelanka, która wyglada mega przeciętnie do tego demo nioh ktore wyglada jak z czasów ps2 xDDDDDDDDDDDDD jezu jak ja gardzę plejstejszon

Btw chłopaki jak tam kiedy wychodzi Persona 5 w Europie ? :yao:

Za obrażanie Ni-oh'a na tym forum jest gułag - rozporządzenie z dnia poprzedniego.

Opublikowano

no i jak w ogóle można napisąć że ratchet to nieudolna strzelanka o grze w której jedną giwerą można zamienić grupkę robocików w stado owiec, rzuconą kulą disco zmusić do tańca, a na końcu zamienić w stos pixeli za pomoca pixelatora?

zawiśc, zazdrość, polactwo, zamiast pogodzić się że z xboxem nigdy nie będzie tak dobrze

Edytowane przez nobody

Opublikowano

no i jak w ogóle można napisąć że ratchet to nieudolna strzelanka o grze w której jedną giwerą można zamienić grupkę robocików w stado owiec, rzuconą kulą disco zmusić do tańca, a na końcu zamienić w stos pixeli za pomoca pixelatora?

zawiśc, zazdrość, polactwo, zamiast pogodzić się że z xboxem nigdy nie będzie tak dobrze

srak, pogódź się z tym typie, exy na plejke łączy jedna ważna, ale to bardzo ważna rzecz - sa mega przeciętne / kiepski jeżeli chodzi o gameplay

Opublikowano

Pamietam to jak dzis.

''FC4 co za grafa sztosik, najladniejsza gra na ps4 :banderas: ''

''Ale wiesz ze to multiplatformai na Xo jest to samo?''

''A to jednak sekond san ladniejszy.''

XDDD

To prawie tak dobre jak jego stwierdzenie, że na PS fakin Mortem wyszło więcej dedykowanych gier niż na 3DS'a  :pawel:

Opublikowano

wlasnie mialem grac, dzieki za spojlery, mam nadzieje że dalej zostaniesz takim samym przebrzydłym klapem jakim jesteś

Opublikowano

najlepsza gra w historii botow, niezapomniana przygoda, beverly hills pomieszane z efektem motyla, nietuzinkowa oprawa, zbuntowane nastolatki i ich problemy wieku dorastania - lepszego samograja na literke L jeszcze nie bylo

podobno przed zagraniem trzeba pooglądać film Donnie Darko, prawda to? bez tego to jak granie w Wieśka bez książek i w Soulsy bez poznawania L O R E!

Fanek Ci opowie :sir:

Opublikowano

Klapy widać bez zmian, zdaje się, że dorosłe chłopy, a jarają się gierkami i filmem dla dzieci.

Opublikowano

zawsze mnie przerażał ten zając, jakiś chory poyeb go wymyślił

Frank-the-rabbit-unplated-mask.jpg

Opublikowano

zawsze mnie przerażał ten zając, jakiś chory poyeb go wymyślił

Frank-the-rabbit-unplated-mask.jpg

200.gif

Opublikowano

Frank  :banderas:

Trzeba znowu obejrzeć Donnie Darko.

Opublikowano

Gra z ps2 i demko wyscigow moze ostro namieszac. :obama:

Opublikowano

CHCE ZOBACZYC TE SAMOCHODY STANDARD 

Opublikowano

sony zaorało branze nic nie dając a teraz zaczeli jeszcze gierki wypuszczac xd nie maja litosci je.bani

Opublikowano

To są screeny z plebejskiej PS4. Pewnie wersja PS4 Neo sreo będzie tru next gen :Coolface:

Opublikowano

ja bym powiedzial ze tam w prawym dolnym rogu jest znaczek gran tourismo 4, no ale moze sie myle

Opublikowano

z twoich ust to jak komplement

Opublikowano

Ile będzie kosztować to demo jeżdżenia(bo przecież nie można nazwać wyścigami gry w której przeciwnicy jadą jak pociąg po szynach) w kółko, na dwóch trasach, pięcioma samochodami w wersji z ps2? 100 zł? Nawet mi Was nie żal :yao:

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.