Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Oraz No Mans FUCKING Sky :fsg:

:morning2: ..

Zapowiada się jako bardzo monotonna gra ale kto wie, może będzie nawet grywalna. Próbowałeś Elite Dangerous?Obojętnie XO czy PC?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kłótnia o fps i ilość p. Jacy wy nudni jesteście a ja właśnie kupiłem grę bez fps i p czyli banner sage 2. Na pewno będzie lepsza od ratcheta czy quantum break. Pc to jedyna platforma na której ludzie nie liczą klatek (poza zbokami w stylu macio chorągiewki sam nie wiem czego chce maniaka) . Kto by kilka lat temu pomyślał że prześmiewszcze pc master race będzie miało w sobie tyle prawdy na tym forum.

Czytam sobie też tematy o goldzie i plusie. W plusie jak zawsze a w goldzie takie samo januszowanie. Czemu nie ryse (gra średnio kiepska chodząca już po 40 zł ) lub dead rising 3 (to samo). Ja się cieszę że dostsje dg2 i costume quest 2 bo obu bym nie kupił i chyba o to chodzi w tych usługach. Płacz jak 5 latka co lodów nie dostał o gierki w plusie czy goldzie tylko u konsolowców.

Żeby nie było są też normalni fani konsolowego grania ale ostatnio w mniejszości na tym forum.kiedyś dało radę w każdym temacie porozmawiać o gameplayu czy trudności i fabule. Obecnie tylko w niszowych grach w stylu persona czy grach na nintendo nie ma kilku stron zasmieconych fps'ami czy rozdzielczością. Ja (pipi)e [`] dla tego forum i sekcji growej.

Ostatnio grałem z kolegami w l4d2 i jeszcze zamierzamy kontynuować granie. Grafika taka przy której fanek by puścił pawia a i fps stałe nie jest. Co z tego jak gra w 4 osobowym coopie gniecie moszne bardziej niż hity tej generacji?

Opublikowano

Ale wiesz blanciu, że akurat w CW powinno się wręcz pisać o FPSach i p, żeby było na temat?

Opublikowano

Ja się cieszę że dostsje dg2 i costume quest 2 bo obu bym nie kupił i chyba o to chodzi w tych usługach. 

I cała legenda o ogrywaniu gier na premierę prysła jak bańka mydlana. Fałszywy mesjasz. 

Opublikowano

Kłótnia o fps i ilość p. Jacy wy nudni jesteście a ja właśnie kupiłem grę bez fps i p czyli banner sage 2. Na pewno będzie lepsza od ratcheta czy quantum break. Pc to jedyna platforma na której ludzie nie liczą klatek (poza zbokami w stylu macio chorągiewki sam nie wiem czego chce maniaka) . Kto by kilka lat temu pomyślał że prześmiewszcze pc master race będzie miało w sobie tyle prawdy na tym forum.

Czytam sobie też tematy o goldzie i plusie. W plusie jak zawsze a w goldzie takie samo januszowanie. Czemu nie ryse (gra średnio kiepska chodząca już po 40 zł ) lub dead rising 3 (to samo). Ja się cieszę że dostsje dg2 i costume quest 2 bo obu bym nie kupił i chyba o to chodzi w tych usługach. Płacz jak 5 latka co lodów nie dostał o gierki w plusie czy goldzie tylko u konsolowców.

Żeby nie było są też normalni fani konsolowego grania ale ostatnio w mniejszości na tym forum.kiedyś dało radę w każdym temacie porozmawiać o gameplayu czy trudności i fabule. Obecnie tylko w niszowych grach w stylu persona czy grach na nintendo nie ma kilku stron zasmieconych fps'ami czy rozdzielczością. Ja (pipi)e [`] dla tego forum i sekcji growej.

Ostatnio grałem z kolegami w l4d2 i jeszcze zamierzamy kontynuować granie. Grafika taka przy której fanek by puścił pawia a i fps stałe nie jest. Co z tego jak gra w 4 osobowym coopie gniecie moszne bardziej niż hity tej generacji?

Pomyliłeś tematy  :empathy3:  Tutaj się nie rozmawia o oczywistych sprawach czy takich bardziej rozwiniętych. Nie prowadzi się inteligentnych rozmów. Siedzimy w betoniarce gdzie wszystko co mądre jest po prostu ignorowane. Tylko wpadasz, robisz burdel i patrzysz jaki shitstorm leci...

hqdefault.jpg

Opublikowano

No ale to cw przenosi się do tematów o quantum break, ff xv czy exach sony. To już nie cw a kilka stron muszę przewijać aby zobaczyć wartosciowe informacje o grze

Opublikowano

No ale to cw przenosi się do tematów o quantum break, ff xv czy exach sony. To już nie cw a kilka stron muszę przewijać aby zobaczyć wartosciowe informacje o grze

Tak się kończy multikulti. Gdyby forum dotyczyło jednej marki, to rzecz wyglądałaby tak jak na stronach czystych rasowo.

Opublikowano

Jakie Newsy taki Portal oraz Fora. Większość także jeszcze szkoły podstawowej nie ukończyła. Dziwisz się?Część zapewne jeszcze ogląda Blok Ekipę i wzorują się na nich bo bycie tempakiem jest cool.  :good:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Jakie Newsy taki Portal oraz Fora. Większość także jeszcze szkoły podstawowej nie ukończyła. Dziwisz się jeszcze?Część zapewne jeszcze ogląda Blok Ekipę i wzorują się na nich bo bycie tempakiem jest cool.  :good:

hihi yeti parę razy wrzucał blok ekipę więc wszystko się składa w logiczną całość  :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W całej tej (pipi)zce ktoś chyba zapomniał że Nioh w trybie 720p nie ma locka na 30 fps, a gra chodzi obecnie na buildzie z ub.r. TGS (większość czasu w 40'-50'). Do premiery przejdzie podobny progres co framerate w mp H5 i U4.

Zresztą już po jego temacie widać że gameplay osrywa 90% skażulonych blobusterow, więc tak samo jak z BB znów 99% dissów dostanie się od krypto dziwek graficznych.

Opublikowano

A co ma nasz forumek do ppe? Jak jakiś lamus stamtąd przyjdzie to i tak nie wytrzymuje psychicznie nawet tygodnia.  :cool:

Opublikowano

Ja jestem tym lamusem.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Siema lamusie   :cool:

Opublikowano

Jakie Newsy taki Portal oraz Fora. Większość także jeszcze szkoły podstawowej nie ukończyła. Dziwisz się jeszcze?Część zapewne jeszcze ogląda Blok Ekipę i wzorują się na nich bo bycie tempakiem jest cool.  :good:

hihi yeti parę razy wrzucał blok ekipę więc wszystko się składa w logiczną całość  :cool:

Przecież po tekstach Yetiego to widać że 3 paski i adidaski.

A co ma nasz forumek do ppe? Jak jakiś lamus stamtąd przyjdzie to i tak nie wytrzymuje psychicznie nawet tygodnia.  :cool:

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale ppe jest częścią tego forum w szczególności gdyż jest ta sama baza użytkowników. A poziom większości postów jest tutaj taki jak komentarze pod newsami.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

A teraz wymieńmy wszystkie gry z takim soczystym gameplayem jak Ni FUCKING oh na konsole Xbox One...

...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jaki klap XDD

Opublikowano

hav7n już nie będzie z nami w drużynie 10 maja polując na totemy. Klapów nie przyjmujemy!

Opublikowano

to ja za hewena :lapka:

yebac klapow

ej blantman miales byc afk

Opublikowano

No dokladnie. Do 4 na urlopie wiec wypad blancik na trawke (he he kumacie? na trawke).

Opublikowano

Wy(pipi)ane mam w te totemy :yao:

Opublikowano

na trawke, dobre xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.