Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

HALO na PC - co za czasy...

Zupełnie jak 2003 i 2007 rok.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

niedorobione gry xdd

ja osobiscie wole 1080p i 60 klatek na moim gtx970 niz 720p i 30 klatek na xboxie no ale o gustach sie nie dyskutuje

ta to poczytaj jak smiga quantum break, gearsy ue na pctach

Opublikowano

macio jak wszedl pod pulpit to mowil ze spoko

Opublikowano

?

to po co komuś dwa takie same urządzenia w domu?

Ja w domu nie mam Peceta i co teraz ? Nawet gdybym miał to i tak optymalizacja na PC jest tak żałosna że szkoda zdrowia tracić

Opublikowano

+ opinia niezaleznego klapa

Gra zdecydowanie najlepiej wyglada na PC - konsole to mniej więcej poziom ustawien wszystkiego na 'niski' (tak - niestety nawet nie sredni) i choc na porownaniach YT to moze byc nie zauwazalne to po 4h obydwu wersji od razu wiadomo w jaki sposob gra na konsolach chodzi w 60 fpsach...

Różnica generacji :obama:

No mam obydwie wersje, wiec widze i tez sie zdziwilem, bo na tych porownaniach YT (pipi) widac, a jak czlowiek odpali jednak gre w ruchu i zobaczy te cienie, oswietlenie, pare unoszaca sie nad ziemia i milion innych rzeczy ktore na konsolach sa wylaczone, to jednak gra wyglada zupelnie inaczej.

niedorobione gry xdd

ja osobiscie wole 1080p i 60 klatek na moim gtx970 niz 720p i 30 klatek na xboxie no ale o gustach sie nie dyskutuje

ta to poczytaj jak smiga quantum break, gearsy ue na pctach

Slaby przyklad, bo QB jest tak akurat napisany. Takie gry zawsze beda sie zdarzac, jak na konsolach multiplatformy w 15 fpsach - ale sam testowalem QB na budzetowym GTX 960 i chodzil w 1080p i 30-40 fpsach - czyli i tak lepiej niz na konsoli. Inne gry jak KI, Forza, Tomba Raider dzialaja dobrze na PC, wiec jest szansa ze i pozostale exy beda...

Edytowane przez easye

Opublikowano

no bo to pierwsze tytuły dostępne na obie platformy, specjalnie w pewien sposób zdegradowane. Za kilka miesięcy będą już jednak wychodziły gry 1:1 do XO i PC. Tak jak np. Tomb Raider

Opublikowano

ty szejdi chyba nie wytrzymujesz psychicznie jak pecety obrażajo co?

Opublikowano

No pewnie kupił kompa za 10 kafli i teraz się miota bo wie, że wdepnął w guwno. xd

Opublikowano

widać było nerwy w temacie uncharted jak ktoś napisał, że smok się chowa ;/ aż strach cokolwiek napisać 

ależ pękniecia wyrządziła ta recka :pawel:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie no ludzie to debile, żeby robić petycje bo ktoś nie ocenił gry na 10. XD

Opublikowano

No też to zabawne :P Nie można jej po prostu zignorować? Takie zdanie recenzenta (przegięte nawet moim zdaniem), ale to jego zdanie. To tak jakby teraz petycje robili Ci, którym gra się jednak aż tak bardzo nie podoba i żądali wywalenia 10siątek :P

Opublikowano

Yeti nie spi bo zaklada altery na change.org

Opublikowano

Heja,masz możliwość podania hasełka do Betoniarni?Pozdrawiam

:teehee:

Opublikowano

Kolejna gra hajpowana przez Yetiego okazała się pustą wydmuszką :banderas:

Tak prezentują się oceny Shadow of the Beast (aktualna średnia 61%):

TheSixthAxis - 80 / 100
USgamer - 80 / 100
Push Square - 70 / 100
Gaming Nexus - 70 / 100
VideoGamer - 60 / 100
Attack of the Fanboy - 60 / 100
Gadgets 360 - 50 / 100
Lazygamer - 45 / 100
Polygon - 30 / 100

Opublikowano

61/100 :rotfl:

Opublikowano

ty szejdi chyba nie wytrzymujesz psychicznie jak pecety obrażajo co?

nie pozwole na to

Opublikowano

Oceny na MC? MGSV anybody?

nobody

Opublikowano

Ta recka U4 to przypadkiem nie jest satyra ktora MC potraktowalo na serio? Bo cos wre w internetach o tym teraz. Przeczytalem polowe i recenzent ewidentnie opisywal inna gre.

A co do SoB - polygon dal 3/10 wiec musi byc dobra gierka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.