Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, kto by czytal randoma.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

17 MILIONÓW $ jako pula nagród w turnieju, gdzie gracze wpłacili 15,5 miliona$!

W ogóle mnie to nie dziwi, bo jaki sponsor będzie dawał kasę w ten motloch i bande złodziej. Na gierki też muszą sie składać albo pisać petycję.

Na konsolach tez ludzie kradna,jedyne konsole bez piractwa obecnie to vita(bo kto by chcial ta konsole lamac) ps4 i xbone. Reszta ma piractwo,przenoski nintendo nawet maja pirackie cartridge. A ESL sponsoruje np. Intel,Benq,Mad Catz,HyperX. 

Placz :klapek: o media player byl pewnie po to,zeby ogladac legalne filmy,z rodzinnych wakacji :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Starh, to ten od SH3>SH2?

Przynajmniej mam swoje zdanie, a nie jestem jedną z owiec w stadzie. 

Opublikowano

A więc jednak SH3>SH2.

:pawel:

Jesteś chyba istotą rozumną więc powinieneś zrozumieć przekaz poprzedniego postu. 

Opublikowano

A więc jednak SH3>SH2.

:pawel:

Jesteś chyba istotą rozumną więc powinieneś zrozumieć przekaz poprzedniego postu. 

Optymista. :pawel:

Opublikowano

17 MILIONÓW $ jako pula nagród w turnieju, gdzie gracze wpłacili 15,5 miliona$!

W ogóle mnie to nie dziwi, bo jaki sponsor będzie dawał kasę w ten motloch i bande złodziej. Na gierki też muszą sie składać albo pisać petycję.

Jakbym czytał opis typowego klapa-pirata co to spuszcza się, bo wyjdzie Shenmue 3 ze składki. Orzecie się sami. Dzień jak co dzień.

Opublikowano

No ty za to się popisujesz postami kopiuj-wklej, bo na więcej sterydy nie pozwalają. :pawel:

Beka wnusiu. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Całe szczęście ty trzymasz wysoki, oryginalny poziom, a najlepszym przykładem jest twój post.

Opublikowano

Dokładnie tak jak piszesz. :hi:

Opublikowano

Widziałem wczoraj pielgrzymkę klapków. Szli przez jakąś wieś, doszli do kapliczki, położyli na niej PS4 i wszyscy głośno:

ZDROWAŚ, ZDROWAŚ...

Normalne to u was?

Opublikowano

Sama prawda od sutka. Z klapem nie poprowadzisz nawet rozmowy, bo masz wrażenie że po drugiej stronie siedzi jakieś dziecko.

Niezupełnie

Tacy jak Yeti czekają aż ktoś napisze coś mądrego a następnie niczym twórcy remasterów na Playstation robią chamskie CTRL+C ,CTRL+V

Zagadka długiego oczekiwania na posty Yetiego i innych observerów na zawsze rozwiązana :potter:)

Opublikowano

Zabawny post użytkownika majin chuy jest bardzo zabawny.

Opublikowano

3 posty pod rząd prezentujące inteligencję botow.

Pisze się z rzędu inteligentny Bełchatowianinie.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wiadomo. A konsolowcy co? Kwadratowe kciuki?

tumblr_lld3a912jH1qkooqro1_1280.png

To i tak lepiej niż blacharze.

First-Person%20Shooter%20Carpal%20Tunnel

5.jpeg

Biedni wy :( Takie ręce to chyba tylko do amputacji.

Opublikowano

Sony przynajmniej zadbalo o zabezpieczenie przed ta dolegliwoscia:

soccer02.jpg

A PC CO!?

xddd

Opublikowano

U was to od premiery az do początku tego roku nie było nic wartego uwagi wiec wiesz  :reggie:

odezwał się ten co jarał się multi remastera Noszenia Drabin, Szadoł Fą i Drajwklapo :pawel:

Bloodborne skończone i od razu rozpoczęte od nowa. (...) tak jak po pierwszej godzinie gry była dla mnie 10/10, tak po tych 50 godzinach jest dalej 10/10.

To niesamowite, że gra niemal pozbawiona treści fabularnych potrafi roztoczyć atmosferę skrywania grubych ton starożytnych manuskryptów.

Cała gra gameplayowo bardzo mocno przypominała mi Castlevanie z Gameboy Advance i DS. Nauka ruchów bossów, expowanie przez te same korytarze, odkrywanie/otwieranie skrótów. Generalnie Bloodborne ma więcej wspólnego z tymi Castlevaniami niż Castlevania w stylu God of War, która wyszła w poprzedniej generacji.

Gender? Zawsze szanowałem. :cool/czesc/lapka:

Juz za miesiąc zacznie sie oranie klapow i wysyp gier.

ano, MGS w 1080p, Soma, Killing Floor 2, Persona 5 to będzie :fsg:

Opublikowano

MGS, KF2 - tak bardzo czekam :fsg:

Persona 5 potwierdzona w tym roku u nas?

Opublikowano

A coś fajnego niekochany wymienisz? 

Coś co mnie zachęci do kupna tego szrota 4? :usmiech:

Kapiszony są jedyne na liście. :banderas: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bansai tylko w USA potwierdzili premierę.

Opublikowano

A coś fajnego niekochany wymienisz? 

Coś co mnie zachęci do kupna tego szrota 4? :usmiech:

Kapiszony są jedyne na liście. :banderas:

to mówi wiele o twoim guście :usmiech:

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.