Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jeszcze muszę się poprawić w jednej kwestii. Użycie słowa "remaster" w odniesieniu do tego GoWa to nadużycie. Jak chcecie klapersy zobaczyć remastera to kupcie sobie Homeworld Remastered na przykład (akurat -50% na STEMIE). To jest remaster a nie podbijanie do wyższej rozdziałki i japoński penis montowany per rectum w bonusie jak na Sony Playstation.

Opublikowano

Widać, że PS4 znów górą, na dodatek mastery racery grają na

197521103_1_1000x700_stary-monitor-kompu

a szlachta na

sony_hx850_618x522.JPG

A już niedługo premiera PES :fsg:

Z Gafa się śmiejecie, ale ten temat dobitnie pokazuje obecną sytuację konsol stacjonarnych

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1082869

Przeciez nowych IP na tą generacje zapowiedziano bardzo dużo.

Opublikowano

ON ZNOWU UŻYŁ TEGO ARGUMENTU Z TELEWIZOREM  :dynia:

Są ludzie którzy do dziś noszą dzwony, są też tacy którzy myślą, że TV można podłączyć tylko do konsoli.

Opublikowano

Więcej razy widziałem telewizor Yetiego niż mój. Też tak macie?

Opublikowano

Z Gafa się śmiejecie, ale ten temat dobitnie pokazuje obecną sytuację konsol stacjonarnych

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1082869

Przeciez nowych IP na tą generacje zapowiedziano bardzo dużo.

Słowo klucz "zapowiedziano", gdzie 70% z nich to indory.

Żartujesz prawda?

Tak szybko z głowy, Wild, Dreams, Bloodborne, Hellblade, DriveClub, No mans sky, Rime, Horiozn, Firewatch, Destiny, Evil Within, LotF, Dyling Light, na xbona też znajdzie się kilka nowych ip, Sunset, Titanfail, QB czy Recore. Może tych nowych IP za dużo nie wyszło, ale w zapowiedziach jest ich niemało, a w czasach, gdzie produkcja gier wiąże się z dużą inwestycją, to i tak bardzo dobry wynik.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Adi, dawaj stanowisko twojego kącika do grania.

No już ci foty robie i czym prędzej wrzucam do CW  :yao:

Jak cię to usatysfakcjonuje to monitor Benq 144Hz 24' i TV 40' jakieś 1,5m od kanapy

Opublikowano

jeti wożonko 55 cali ale szafke jakąś pod to mogłbyś wziąść a nie komoda na skarpety ta sama od gimnazjum

Opublikowano

MSAAx4 na Naughty Dogu może namieszać :obama:

Opublikowano

BLYBxHf.png?1

03IimqU.png?1

końcówka roku ps4 miazga :obama:

Opublikowano

bateria-do-pada-dualshock-4-02.png

AHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAH

Widać gdzie czerpali inspirację, przynajmniej w kwestii docelowego wyglądu tego swojego plastiku z recyklingu:

DC002.png

SegaDreamcast_Controller_Side.jpg

dccontback.jpg

:yao:

Opublikowano

widać ze post blubera to od klapow obrazki

po stronie trojnoga kazdy remasterek a na xbonie brak rare collection, girs collection i nie wiedza ze fm6 we wrzesniu

Opublikowano

Blaber slaba psycha jednak.

Opublikowano

Bluber, teraz skreśl z listy remastery i gry dostępne na PC.

Cały jeden BloodBorne na PS4 oraz kontynuacja tasiemca i Tomb Raider( który pewnie wyjdzie też na PC) na łoniaku. Zayebista ósma generacja konsol. Przepraszam ale nie liczę tej popierdółki od TheChineseRoom i tego z boku o którym każdy po pół roku zapomni. Po dwóch (pipi) latach od wydania tych sprzętów na rynek.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Pisałem już kiedyś, że nawet ta obumarła Vita po 2 latach od wydania miała więcej exów niż ps4. 

Opublikowano

Głownie japońskich, ale miała. Sony jednak też waliło obłudą, źe zrobi z Vity konsolkę do indyczków. Faktycznie, zrobili. W porównaniu tylko do PS4 to mało co wychodzi tych gier niezaleźnych. Coś tam czasami wydadzą, tylko zapowiedzi były takie, źe oczekiwałem czego innego.

Opublikowano

Głownie japońskich, ale miała. Sony jednak też waliło obłudą, źe zrobi z Vity konsolkę do indyczków. Faktycznie, zrobili. W porównaniu tylko do PS4 to mało co wychodzi tych gier niezaleźnych. Coś tam czasami wydadzą, tylko zapowiedzi były takie, źe oczekiwałem czego innego.

Ale wiesz, że nadal więcej exów wychodzi na tę kieszonkę niż na pudło?

Opublikowano

Exy japońskie, tak.

No tak, bo zachodni developerzy olali vite, zresztą zachodnich gier na 3DSie też jest mało. 

Opublikowano

konsolach nowej generacji i dodanie odpowiedniej wersji wygładzania krawędzi nie będzie stanowić problemu

(...)

a na konsoli rozpacz,krawędzie i jeszcze raz krawędzie.

WYGŁADZANIE KRAWĘDZI NA KONSOLI ahahahaa xDDDD

skąd ten typ się urwał

bateria-do-pada-dualshock-4-02.png

AHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAH

od dzisiaj u klapów: wymienne akumulatory są jednak OK

Edytowane przez raven_raven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.