Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Podsumowując 30-60 na konsoli = gó.wno, 30-60 na blaszaku = chodzi wyśmienicie. Już wszystko wyjaśnione.

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To jak nazwać  "płynność" na kąsolach,skoro ta od Ragusa to g.ówno ?XD

Spytaj Adasia i kilkunastu taboretów, które go splusowały. Mnie w ~30 gra się dobrze.

Oczywiście, że tobie gra sie dobrze, bo ty sie nigdy nie wychyliłeś i nie zaznałeś niczego lepszego niż smooth 20-25 klatek na sekundę u Sony xD.

Opublikowano

Ostatni raz. Nie 30-60 to wyśmienite granie (np. Far Cry 4 czy Assassin's Creed Black Flag), a 40-60, bez stutteringu, a to spora różnica. Żeby było bardziej dostatnie, oto filmik:

https://www.youtube.com/watch?v=5Ejn2yYlGCc

60 w małych pomieszczeniach, 50-45 w większych lokacjach.

Opublikowano

Lemonka ma jakiegoś wymyślonego przyjaciela czy ktoś tu ma na imię Adam? 

Ma nazywa się Juras bądź też Iras.

Opublikowano

Ostatni raz. Nie 30-60 to wyśmienite granie (np. Far Cry 4 czy Assassin's Creed Black Flag), a 40-60, bez stutteringu, a to spora różnica. Żeby było bardziej dostatnie, oto filmik:

60 w małych pomieszczeniach, 50-45 w większych lokacjach.

Czyli dokładnie jak zniknięcie Chmielarza na PS4 :reggie:

Ja wiem, drogie blaszki, że hipokryzja to dla was styl życia, ale bez przesady.

Opublikowano

Piszę ci 4 raz ślimaku, że nie grałem w zaginięcie chmielarza, więc nie wiem czy tam dropy przeszkadzają. Zarzucasz mi hipokryzję, a ja najzwyczajniej w świecie nie mogę się odnieść do framerate'u w Zaginięciu, gdyż nie grałem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@ragus

Szkoda czasu na teoretyka plejstejszyn, który boi się ujawnić psnid.

Zamiast Dead Island 2 Yager prawdopodobnie robi remaster jedynki. :niedobrze: 

Opublikowano

po kolejnej sesji w GTAV 60fps AntyAliasing fajnie się pośmiać z przekomarzań hołoty pesantów ps4, wierzcie dalej, że świat PC wygląda jak bartman czy jak to gunvo o czołgu się nazywa...

Opublikowano

bfbec9-1.jpg

Bajki bajkami, a większość blacharzy gra na zintegrowanych w takiej jakości, gorszej niż konsole poprzedniej generacji.

Opublikowano

po kolejnej sesji w GTAV 60fps AntyAliasing fajnie się pośmiać z przekomarzań hołoty pesantów ps4, wierzcie dalej, że świat PC wygląda jak bartman czy jak to gunvo o czołgu się nazywa...

Chwalenie się graniem w GTA V z 2013 roku to chyba największe upodlenie samego siebie przez pececiarzy. Jak wy możecie w ogóle podawać tę grę jako argument za kompami? Macie trochę tej rzeczy, no, jak się zowie... godność?

Opublikowano
Piszę ci 4 raz ślimaku, że nie grałem w zaginięcie chmielarza, więc nie wiem czy tam dropy przeszkadzają. Zarzucasz mi hipokryzję, a ja najzwyczajniej w świecie nie mogę się odnieść do framerate'u w Zaginięciu, gdyż nie grałem.

Adaś też nie grał i nie przeszkadza mu to w wygłaszaniu opinii. Wskoczyłeś do wora z blacharzami, więc będę do ciebie pisał jak do blacharza. Między sobą ustalcie czy takie 40-60 chodzi wyśmienicie, czy jednak to (pipi) na które nie da się patrzeć :sir:

I jeszcze trochę obrazków dla twoich zakłamanych kumpli po taborecie:

PS4_002.bmp.jpg

PC_002.bmp.jpg

PS4_003.bmp.jpg

PC_003.bmp.jpg

PS4_004.bmp.jpg

PC_004.bmp.jpg

PS4_005.bmp.jpg

PC_005.bmp.jpg

PS4_009.bmp.jpg

PC_009.bmp.jpg

Ethan Carter który chodzi na konsoli jak gó.wno i na nowym silniku wygląda gorzej niż wersja z przed roku na PC

:dynia:

Opublikowano

Chwalenie się graniem w GTA V z 2013 roku to chyba największe upodlenie samego siebie przez pececiarzy. Jak wy możecie w ogóle podawać tę grę jako argument za kompami? Macie trochę tej rzeczy, no, jak się zowie... godność?

Wy gracie w te same gry kazdego roku wiec jeszcze gorzej :kaz:

Ethan w 1440p bajka.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ethan Carter akurat w niektórych aspektach jest ładniejszy na PS4, a w niektórych na PC(szczególnie te ujęcia z wodą wyraźnie gorsze na PS4).

A nie, na PC jest zdecydowanie ładniejszy bo jest darmowa aktualizacja do wersji UE4. :kaz:

A Lem dalej nie kapuje co ragus chce mu przekazać. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

PS4_009.bmp.jpg

PC_009.bmp.jpg

Ethan Carter który chodzi na konsoli jak gó.wno i na nowym silniku wygląda gorzej niż wersja z przed roku na PC

wersja na ps4 jest wyraźnie lepsza i radzę ogarnąć dupaki gdyz ponieważ bo:

Deweloperzy zdecydowali się przenieść grę na silnik Unreal Engine 4. Modele i obiekty pozostały jednak niezmienione, stąd też trudno na pierwszy rzut oka dostrzec różnice. Warto zaznaczyć, że wszyscy posiadacze pecetowej wersji gry otrzymają w przyszłości nową wersję za darmo, choć twórcy nie podali jeszcze konkretnej daty 

tak wiemy 4k i 120 fps tylko na PC. beka i heheszki z laptopowego gpu, a później wracacie do szarej rzeczywistości, gdzie userów 4k można w tym temacie policzyć na palcach jednej ręki Mendrka

Opublikowano

Ethan w 1440p bajka.

20 czy 24 cale? :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

W końcu te skośnookie miernoty nauczyły się programować? 

Opublikowano

Ethan w 1440p bajka.

20 czy 24 cale? :kaz:

Chyba przyda sie troche szkolenia, bo widze ze wiedza niska, oj niska. Otóż 20 cali nie miałoby sensu przy 1440p.

W końcu te skośnookie miernoty nauczyły się programować? 

Raczej poszedl solidny downgrade.

Opublikowano

Czyli 24, spoko. Nie to co plebejskie 55 cali Yetiego.

Opublikowano
a więc maciomaniak miał rację, wkrótce multiplatformy bez różnic :obama:

Te "wkrótce" słyszę od listopada 2013 roku.

Opublikowano

Czyli 24, spoko. Nie to co plebejskie 55 cali Yetiego.

Plebejski telewizor jak i konsola. Wszystko się zgadza.

Opublikowano

Czasem sobie myślę, że może Mazzeo pała czystą homoseksualną miłością do Figaro i tylko tak mu dogryza, bo wstydzi się swoich uczuć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.