Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Podsumowując 30-60 na konsoli = gó.wno, 30-60 na blaszaku = chodzi wyśmienicie. Już wszystko wyjaśnione.

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To jak nazwać  "płynność" na kąsolach,skoro ta od Ragusa to g.ówno ?XD

Spytaj Adasia i kilkunastu taboretów, które go splusowały. Mnie w ~30 gra się dobrze.

Oczywiście, że tobie gra sie dobrze, bo ty sie nigdy nie wychyliłeś i nie zaznałeś niczego lepszego niż smooth 20-25 klatek na sekundę u Sony xD.

Opublikowano

Ostatni raz. Nie 30-60 to wyśmienite granie (np. Far Cry 4 czy Assassin's Creed Black Flag), a 40-60, bez stutteringu, a to spora różnica. Żeby było bardziej dostatnie, oto filmik:

https://www.youtube.com/watch?v=5Ejn2yYlGCc

60 w małych pomieszczeniach, 50-45 w większych lokacjach.

Opublikowano

Lemonka ma jakiegoś wymyślonego przyjaciela czy ktoś tu ma na imię Adam? 

Ma nazywa się Juras bądź też Iras.

Opublikowano

Ostatni raz. Nie 30-60 to wyśmienite granie (np. Far Cry 4 czy Assassin's Creed Black Flag), a 40-60, bez stutteringu, a to spora różnica. Żeby było bardziej dostatnie, oto filmik:

60 w małych pomieszczeniach, 50-45 w większych lokacjach.

Czyli dokładnie jak zniknięcie Chmielarza na PS4 :reggie:

Ja wiem, drogie blaszki, że hipokryzja to dla was styl życia, ale bez przesady.

Opublikowano

Piszę ci 4 raz ślimaku, że nie grałem w zaginięcie chmielarza, więc nie wiem czy tam dropy przeszkadzają. Zarzucasz mi hipokryzję, a ja najzwyczajniej w świecie nie mogę się odnieść do framerate'u w Zaginięciu, gdyż nie grałem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@ragus

Szkoda czasu na teoretyka plejstejszyn, który boi się ujawnić psnid.

Zamiast Dead Island 2 Yager prawdopodobnie robi remaster jedynki. :niedobrze: 

Opublikowano

po kolejnej sesji w GTAV 60fps AntyAliasing fajnie się pośmiać z przekomarzań hołoty pesantów ps4, wierzcie dalej, że świat PC wygląda jak bartman czy jak to gunvo o czołgu się nazywa...

Opublikowano

bfbec9-1.jpg

Bajki bajkami, a większość blacharzy gra na zintegrowanych w takiej jakości, gorszej niż konsole poprzedniej generacji.

Opublikowano

po kolejnej sesji w GTAV 60fps AntyAliasing fajnie się pośmiać z przekomarzań hołoty pesantów ps4, wierzcie dalej, że świat PC wygląda jak bartman czy jak to gunvo o czołgu się nazywa...

Chwalenie się graniem w GTA V z 2013 roku to chyba największe upodlenie samego siebie przez pececiarzy. Jak wy możecie w ogóle podawać tę grę jako argument za kompami? Macie trochę tej rzeczy, no, jak się zowie... godność?

Opublikowano
Piszę ci 4 raz ślimaku, że nie grałem w zaginięcie chmielarza, więc nie wiem czy tam dropy przeszkadzają. Zarzucasz mi hipokryzję, a ja najzwyczajniej w świecie nie mogę się odnieść do framerate'u w Zaginięciu, gdyż nie grałem.

Adaś też nie grał i nie przeszkadza mu to w wygłaszaniu opinii. Wskoczyłeś do wora z blacharzami, więc będę do ciebie pisał jak do blacharza. Między sobą ustalcie czy takie 40-60 chodzi wyśmienicie, czy jednak to (pipi) na które nie da się patrzeć :sir:

I jeszcze trochę obrazków dla twoich zakłamanych kumpli po taborecie:

PS4_002.bmp.jpg

PC_002.bmp.jpg

PS4_003.bmp.jpg

PC_003.bmp.jpg

PS4_004.bmp.jpg

PC_004.bmp.jpg

PS4_005.bmp.jpg

PC_005.bmp.jpg

PS4_009.bmp.jpg

PC_009.bmp.jpg

Ethan Carter który chodzi na konsoli jak gó.wno i na nowym silniku wygląda gorzej niż wersja z przed roku na PC

:dynia:

Opublikowano

Chwalenie się graniem w GTA V z 2013 roku to chyba największe upodlenie samego siebie przez pececiarzy. Jak wy możecie w ogóle podawać tę grę jako argument za kompami? Macie trochę tej rzeczy, no, jak się zowie... godność?

Wy gracie w te same gry kazdego roku wiec jeszcze gorzej :kaz:

Ethan w 1440p bajka.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ethan Carter akurat w niektórych aspektach jest ładniejszy na PS4, a w niektórych na PC(szczególnie te ujęcia z wodą wyraźnie gorsze na PS4).

A nie, na PC jest zdecydowanie ładniejszy bo jest darmowa aktualizacja do wersji UE4. :kaz:

A Lem dalej nie kapuje co ragus chce mu przekazać. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

PS4_009.bmp.jpg

PC_009.bmp.jpg

Ethan Carter który chodzi na konsoli jak gó.wno i na nowym silniku wygląda gorzej niż wersja z przed roku na PC

wersja na ps4 jest wyraźnie lepsza i radzę ogarnąć dupaki gdyz ponieważ bo:

Deweloperzy zdecydowali się przenieść grę na silnik Unreal Engine 4. Modele i obiekty pozostały jednak niezmienione, stąd też trudno na pierwszy rzut oka dostrzec różnice. Warto zaznaczyć, że wszyscy posiadacze pecetowej wersji gry otrzymają w przyszłości nową wersję za darmo, choć twórcy nie podali jeszcze konkretnej daty 

tak wiemy 4k i 120 fps tylko na PC. beka i heheszki z laptopowego gpu, a później wracacie do szarej rzeczywistości, gdzie userów 4k można w tym temacie policzyć na palcach jednej ręki Mendrka

Opublikowano

Ethan w 1440p bajka.

20 czy 24 cale? :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

W końcu te skośnookie miernoty nauczyły się programować? 

Opublikowano

Ethan w 1440p bajka.

20 czy 24 cale? :kaz:

Chyba przyda sie troche szkolenia, bo widze ze wiedza niska, oj niska. Otóż 20 cali nie miałoby sensu przy 1440p.

W końcu te skośnookie miernoty nauczyły się programować? 

Raczej poszedl solidny downgrade.

Opublikowano

Czyli 24, spoko. Nie to co plebejskie 55 cali Yetiego.

Opublikowano
a więc maciomaniak miał rację, wkrótce multiplatformy bez różnic :obama:

Te "wkrótce" słyszę od listopada 2013 roku.

Opublikowano

Czyli 24, spoko. Nie to co plebejskie 55 cali Yetiego.

Plebejski telewizor jak i konsola. Wszystko się zgadza.

Opublikowano

Czasem sobie myślę, że może Mazzeo pała czystą homoseksualną miłością do Figaro i tylko tak mu dogryza, bo wstydzi się swoich uczuć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.