Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

kolejna gra na xboxa 

bozzzzzeeee jak to wyglada, jak klimat wylewa sie z ekranu  :banderas: figaro pewnie by sie porobil gdyby mogl w to zagrac 

Na xone może ktoś kupi, ale na PS4 nawet szkoda będzie ściągnąć z plusa taki crap.

:kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak tam boty po oficjalnym oświadczeniu SE że RoTR trafi na PC i PS4 :reggie:

Opublikowano

No przecież niemożliwe by się ukazal, skoro wydawcą jest MS!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Rok po premierze na XO to dużo. Boty będą mieli to ograne i wtedy nowe gry będą ogrywać, a plejstejszynowce znowu czekanie. :obama:

Poza tym nikt nie wątpił, że gra pozostanie exem na XO na zawsze, pazerne SE nigdy by się na to nie zgodziło. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na PS4 pod koniec 2016 roku ? Oj długo klapki poczekacie :D

Opublikowano

Czyli karas i izi otwierają pikolo bo zagrają w nowego tomb raidera rok!! po premierze xDD jak cyganie i rumuny to juz blacharze szybciej ograją xDDDDDD

Opublikowano

Czyli karas i izi otwierają pikolo bo zagrają w nowego tomb raidera rok!! po premierze xDD jak cyganie i rumuny to juz blacharze szybciej ograją xDDDDDD

Właśnie, PC>PS4. Jakie bomby od SE. :obama:

@areka

No idzie na gwarancję, ciekawe czy Ci z tej gwary przyjdzie. xDD

Nemesis w końcu dostał swoją konsolę po 2 miesiącach? 

Uff, ja sobie kupię pewnie ps4 za rok, ogram te 4-5 gier i puszczę dalej. Złoty interes. :fsg: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To na XONE juz pewnie będzie kolejna część przygód Lary, a klapy dopiero zaczną grać w Rise of the Tomb Rider , polewa :D

Opublikowano

lemonka jaki psi detektyw xDDD jakbys nie byl  randomem tego forum to bys wiedzial, ze ja od stu lat przekracam wyrazy - min. oclution, qucamelle czy football menager to przeciez moje wynalazki xD

co do TR byli przeciez tacy co byli pewni, ze TR zostanie na zawsze konsolowym exem przeciez, baa niektorzy twierdzili, ze to pelny ex, inni ze jak juz to tylko na pc ale na ps4 to nie ma szans, na pewno nigdy nie wyjdzie, nie ma opcji, to przeciez finansuje microsoft, a tu taki psikus 

ps. w weekend znowu bede giercowac na the one ;)

Opublikowano

W sumie u klapow to całkiem normalne teraz ogrywają ponownie god of war 3, pare miesięcy temu ogrywali ponownie tlou, za miesiąc zagrają ponownie w trylogie Uncharted i na dodatek dostaną super platformówki na miarę mario :yao: Tearaway ktora mozna było ograć na ps vicie xD

Wiec rok czekania minie im jak jeden dzien xD

Opublikowano

Wyjdzie ogram nie czekam na nią specjalnie no ale widzę że ból dupki próbujemy obrócić coś śmiesznego no ale  tak to jest jak SE roztrzaskało nadzieje biednego bota...

:empathy: wersja na ps4 :reggie:

:teehee: 

Opublikowano

No myślałem ze nie wyjdzie na ps4 bo każdy pisał że MS jest wydawcą, a okazało sie po dzisiejszym newsie ze jednak nie

Opublikowano

Ból dupki to miała Kasia w temacie gry. 

Opublikowano

kubson tu chodzi o to ze wychodzi za rok bo rok to duzo czasu, boty juz dawno to sto razy skonczy ale sam przyznaj ze beczunia jest bo wielu sie w CW klocilo, baa nawet bylo pewnych, ze na bank to nigdy na ps4 nie wyjdzie, jak juz to tylko pc, ale soniacz to nie ma szans, no fucking way itp

oczywiscie karma to sucz, a branaza gier dziwka wiec nie zdziwie sie jak za jakis czas sie okaze ze shenmue3 czy sf5 w jakiejs formie wyladuja na loniaku ale sam przyznasz, ze przy tych tytulach nikt tak w zaparne nie poszedl, ze nie ma szans ze nie wyjda na co innego niz niektore boty przy nowym TR

Opublikowano

Nie jest zle, zawsze mogli dostac interaktywny komiks.

Ale ze blacha też będzie czekala rok na przygody nowej Lary?

Rok XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pewnie początkowo było to 6 miesięcy, ale by akurat trafili na U4 więc SE było skłonne przedłużyć termin.

Śmieszniejsze jest to, że zapowiedzieli te wersje jeszcze przed premierą na Xboksach :teehee:

Opublikowano

oczywiscie karma to sucz, a branaza gier dziwka wiec nie zdziwie sie jak za jakis czas sie okaze ze shenmue3 czy sf5 w jakiejs formie wyladuja na loniaku ale sam przyznasz, ze przy tych tytulach nikt tak w zaparne nie poszedl, ze nie ma szans ze nie wyjda na co innego niz niektore boty przy nowym TR

Akurat dla mnie te gry mogą w ogóle nie wychodzić. :lapka: 

Opublikowano

blacha dostanie na poczatku 2016 przeciez...hav3n znowu sam sie orasz :/ po angielsku masz newsy, po polsku masz newsy, a ty dalej nie ogarniasz

Opublikowano

Czyli co przy premierze Lary na ps4 będą żądać pełnej ceny gdzie na xo gra będzie do wyrwania za 100zł, a na PC za jakieś 40 :frog:

Znając Square to tak właśnie będzie.

Opublikowano

Nie czytałem newsów tylko wasze posty sukcesu ze za rok dostaniecie grę ale jak tak to PC? Zawsze szanowalem.

Opublikowano

Shenmue może i tak, ale na SF5 nie ma szans. Zaraz przy zapowiedzi mówili o tym, a niedawno Capcom jeszcze potwierdził.

Opublikowano

mozliwe ze w takim wypadku zrobia im wersje goty ze wszystkimi dodatkami czy cos w tym klimacie, chyba ze beda pazernymi ku,rwami to dadza to samo w pelnej cenie ;d

Opublikowano

Gdybym był klapem, to nie wiedziałbym czy się śmiać, czy też płakać po tym newsie o TR. No ale skoro plują na was i się cieszycie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.