Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jestem przeciwnikiem early access ale dla DIRTa zrobiłam wyjątek, gra jest MEGA

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jestem przeciwnikiem early access ale dla DIRTa zrobiłam wyjątek, gra jest MEGA

A-ha!

Opublikowano

yep, kobieta może być specjalistą, lekarzem i przeciwnikiem :)

Opublikowano

I mężczyzna.

Opublikowano

yep, kobieta może być specjalistą, lekarzem i przeciwnikiem :)

Ale nie brzmi tak kobieco jak przeciwniczka, takze...

A-ha!

Opublikowano

w CW nie ma mężczyzn i kobiet, są wstrętne klaptusie, zielona brać, nintendofagi i PCMR

Opublikowano

Dirt Rally bedzie tez na konsolach.

Naturalnie jak zwykle wykastrowana wersja :yao:

Czy juz należy dziękować blacharzom za betatesty?

Tak, wiadomo ze tylko PC GAMERZ umieja i moga testowac gierki, taki konsolorz zanim by sciagnal gre na uslugach Sony, albo patche ktore przeciez musza wychodzic czesto bo to beta testy, to nawet nie zdazylby menu zobaczyc :yao:

Opublikowano

I Wy jeszcze bronicie tego szrota? Nawet mi Was nie żal. :dog:

Opublikowano

Już ci tłumaczyłem dlaczego, ale widać łatwiej beczeć na forum niż zrobić pięć klików na kosnoli :reggie:

Niech zgadnę - xboxowy konwertyta? Harh, TFU! Pałujcie się dalej, ja wracam do bety SF V.

chłopcze, ja gram w gierki już ponad 20 lat, więc osobiste wycieczki klapersa, co to grał tylko na konsolach sony wywołują u mnie jedynie uśmiech politowania

na psx, ps2, gc, wii, x360, wiiu nic takiego nie trzeba było robić, beczułka z sony i tyle

Ale to trzeba być totalnym nieogarem nie wiedząc co się stało z grą.
Opublikowano

ja wracam do bety SF V.

"We apologize for the ongoing issues that users have been experiencing with the SFV beta test. In order to allow us to fix the issues as quickly as possible, we are going to initiate a period of extended maintenance, during which time the beta will be unavailable to all users."

"We will let you know the date on which the closed beta test will re-open once all problems have been fixed. We sincerely apologize for having to bring this unfortunate news to you. Thank you for your patience. Please stay tuned for further updates."

Kolejny niezbity dowod na to ze Lemonka widzial Ps4 gdzies indziej niz w Saturnie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Film co prawda ktoś zgrał w lekko kieprawej jakości jak nagrania z PS4 ale fragmenty z widokiem z kabiny miażdżą

Opublikowano

Ładna trawa jest przecież. 

Jak już kupię to ps4 to kupię DC, żeby przejechać jeden wyścig w deszczu i puszczę dalej. 

Opublikowano

http://fortune.com/2015/07/23/top-10-selling-video-games-2015-so-far/sprzedaż gier w stanach w 2015

9 multiplatform i tylko jeden ex w 10.

W tych stanach gracze to jednak Janusze.

W ogóle mnie to nie dziwi. Tytuły na wyłączność idą powoli w zapomnienie i tylko idioci bedą temu zaprzeczać. Chyba, że japońszczyzna ale to mały wyjątek.

Opublikowano

GT, Forza, Gearsy, Halo, marki ND (czaicie marki a nie kurfa jedno i to samo guvno 3 generacje xdddddd - CW mode on) wciąż sprzedają konsole. Tak długo jak będzie popyt, tak długo nie odejdą jeszcze bardzo długo. W końcu kto z was grałby jeszcze na ps4/x1 gdyby nie exy?

Opublikowano

http://fortune.com/2015/07/23/top-10-selling-video-games-2015-so-far/sprzedaż gier w stanach w 2015

9 multiplatform i tylko jeden ex w 10.

W tych stanach gracze to jednak Janusze.

Bo w Eu sami koneserzy mieszkaja :D

Top 10 UK

RORY MCILROY PGA TOUR EA TIBURON EA SPORTS ELECTRONIC ARTS
F1 2015 CODEMASTERS BIRMINGHAM CODEMASTERS CODEMASTERS
BATMAN: ARKHAM KNIGHT ROCKSTEADY STUDIOS WARNER BROS. INTERACTIVE WARNER BROS. INTERACTIVE
LEGO JURASSIC WORLD TRAVELLER'S TALES WARNER BROS. INTERACTIVE WARNER BROS. INTERACTIVE
GRAND THEFT AUTO V ROCKSTAR NORTH ROCKSTAR TAKE 2
DESTINY BUNGIE ACTIVISION ACTIVISION BLIZZARD
CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE SLEDGEHAMMER GAMES ACTIVISION ACTIVISION BLIZZARD
THE ELDER SCROLLS ONLINE ZENIMAX ONLINE BETHESDA SOFTWORKS BETHESDA SOFTWORKS
GOD OF WAR III: REMASTERED WHOLESALE ALGORITHMS SONY COMPUTER ENT. SONY COMPUTER ENT.
THE WITCHER III: WILD HUNT CD PROJEKT RED BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT

https://www.chart-track.co.uk/index.jsp?c=p/software/uk/latest/index_test.jsp&ct=110015

Top 10 UK PS4

BATMAN: ARKHAM KNIGHT ROCKSTEADY STUDIOS WARNER BROS. INTERACTIVE WARNER BROS. INTERACTIVE
GOD OF WAR III: REMASTERED WHOLESALE ALGORITHMS SONY COMPUTER ENT. SONY COMPUTER ENT.
THE WITCHER III: WILD HUNT CD PROJEKT RED BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT
LEGO JURASSIC WORLD TRAVELLER'S TALES WARNER BROS. INTERACTIVE WARNER BROS. INTERACTIVE
CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE SLEDGEHAMMER GAMES ACTIVISION ACTIVISION BLIZZARD

Top 10 UK  Xbone

HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION 343 INDUSTRIES MICROSOFT MICROSOFT

Linki do innych panstw eu mozna znalez tutaj

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=172453121&postcount=1

Opublikowano

W końcu kto z was grałby jeszcze na ps4/x1 gdyby nie exy?

No, a co mam wydawać 3x tyle na sprzęt, żeby pograć w multiplatformy gdzie potem okazuje się, że wersja pc to port robiony przez 10 osób w 2 miesiące?

Nope. 

Już prędzej zacznę grać w chińskie gierki niż znowu pełnoprawnie stanę się graczem pecetowym, o!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

GT, Forza, Gearsy, Halo, marki ND (czaicie marki a nie kurfa jedno i to samo guvno 3 generacje xdddddd - CW mode on) wciąż sprzedają konsole. Tak długo jak będzie popyt, tak długo nie odejdą jeszcze bardzo długo. W końcu kto z was grałby jeszcze na ps4/x1 gdyby nie exy?

Znowu gadasz pierdoły. Jak myślisz, jaki procent z tych 20 paru milionów userów PS4 kupiło tą chińską zabawkę z powodu exów? Ludzie to kupują, bo są tanie, łatwo dostępne i chcą grać w gry. Wy(pipi)ane maja na te Twoje exy.

(nene)eq

Zawsze moźna trafić na odwrotną sytuację i grąc potem w 20 FPS-ach na bagnach.

Opublikowano

@suteq

no to jest argument. z tym że piszesz to przez pryzmat sytuacji dzisiejszej, gdzie wydawcy wielomilionowych AAA leją na piece i ich cebularskie promocje, mogąc faktycznie zarobić jedynie na konsolach (wyobrażacie sobie nowe GTA i Deus Ex jako exy pc?)  :kaz:

bez konkurencji w postaci konsol rynek przeniósł by się zwyczajnie na pc, a co za tym idzie nie byłby zlewany t.j. teraz, vide ostatni Batek, czy gry R*. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Znowu gadasz pierdoły. Jak myślisz, jaki procent z tych 20 paru milionów userów PS4 kupiło tą chińską zabawkę z powodu exów? Ludzie to kupują, bo są tanie, łatwo dostępne i chcą grać w gry. Wy(pipi)ane maja na te Twoje exy.

Spr. sobie ile mln. kopii z serii GT sprzedało się na ps3. ile sztuk Halo na 360-tce i w jakiej marce Ms oficjalnie pokłada nadzieję na lepszą sprzedaż. Ile wyniosła liczba wszystkich gier ND i Epic Games (podpowiem przeszło 22-25 mln)

A później przeproś za swoją ignorancję i głupotę jeżeli myślisz że którakolwiek firma zrezygnuje z ekskluzywności marek w dobie konkurencji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.