Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

l1eBvAB.gif

:facepalmz:

iPhJCVA.jpg

:D

Trzeba przyznac,ze WB wie jak wydymac gracz. PC i Konsole dostaly season pass ktory kosztuje prawie tyle ile gra,a na pc dodatkowo w gratisie wydali (pipi)owy port. Jedyny plus calej tej sytuacji jest taki,ze na steam ludzie zwroca te cyfrowki.

Edytowane przez Zaqair

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

mate 5 znalazł to kiedyś w google i użył w pm. 

<spokojnie można się rozejść>

ale może bansai pokusi się na wersję z :fsg:

Jakie w sieci, sam zrobiłem jak mi napisałeś, że znalazłeś limitkę Bloodborne'a  :shotgun:  

PCxtcPr.png

Opublikowano

to nie napisałeś wtedy cytuje: 

To jest tylko jotpeg ze skopiowanymi barakami  :/

? <True Detective :problem: >

Opublikowano

to nie napisałeś wtedy cytuje: 

To jest tylko jotpeg ze skopiowanymi barakami  :/

? <True Detective :problem: >

Baraki są skopiowane, obrazek nie. Poniższe za to po prostu wpisałem (tutaj jpeg, bo z jakegoś powodu nie pozwala na tyle emotek)

nEsMRlP.png

Opublikowano

no to chylę fedorę w takim razie :hi:

nEsMRlP.png

że też ci się to chciało  :rotfl:

Opublikowano
:rotfl:
Opublikowano

Uwaga, przyjmuje zakłady.

Ile razy dzisiaj YETI napisze o programistach gier na PC robiących zakupy w Biedronce i niewysyłających swoich dzieci na wakacje?

Drugie pytanie: ile razy w poście YETIego znajdzie się skrót "PES"?

Trzecie: Ile razy YETI napisze, że gry korytarzowe to szczytowa technologia w dziedzinie tworzenia gier?

Czwarte: Ile wstawi gifów z gier, których nie ma na rynku?

Opublikowano

#masterrace #4k60fps #pclab #gdziemojpatch #niedziala #kupiejakbedziepromcianasteamie #piratebaytansze

PC nikogo, tak samo pluje wam w japy jak srony i mikroszit

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

Uwaga, przyjmuje zakłady.

Ile razy dzisiaj YETI napisze o programistach gier na PC robiących zakupy w Biedronce i niewysyłających swoich dzieci na wakacje?

Drugie pytanie: ile razy w poście YETIego znajdzie się skrót "PES"?

Trzecie: Ile razy YETI napisze, że gry korytarzowe to szczytowa technologia w dziedzinie tworzenia gier?

Czwarte: Ile wstawi gifów z gier, których nie ma na rynku?

Czy wklei ten swoj masterpiece post, ktory wkleja od roku - z tymi samymi jpgami, gifami i filmikami :pawel:

Opublikowano

Gdybym byl teraz w obozie klapersow, to nie byloby czego zbierac z rycerzy blachy.

A ze aktywne sa tam glownie takie mozgi jak fanek, yeti, figaro i lem to jest jak jest - ctrl c ctrl v posta zycia (chuyowego, tak na marginesie), jpgi, gify w 320 x 180, cytaty z globalnego smietnika tj. z gafa, itp

Juz samo to mowi wiele o ps4.

Zadnego reasearcha, tylko mlyn rekami jak masa pod smietnikami.

protip: nie wymieniliscie nawet najgorszych cech batka na pieca :pawel:

To jest zbyt proste, musze powiedziec, ze xboty prezentuja o wiele, wiele wyzszy poziom od was, no ale oni jeszcze nie podniesli sie z kolan (i chyba juz sie nie podniosa) po konfie m$.

Opublikowano

na ps2 60fps, na ps4 30fps

ja bym to nazwał raczej DEMAKE :problem:

obwtroT.png

Trzeba to rozpowszechnić, dobra broń przeciwko klapom.

Opublikowano

Wildze że wśród konsolowcow euforia radości że w końcu jakaś gra chodzi płynniej na Konsoli niż na PC :D

Bo to nie zdarza sie czesto xD

Opublikowano

Ok, fajnie ale w co wy gracie na tym PC poza 3dmarkiem? Czasem tez pclab jest ograny i wyprzedaż na steamie, jakies jeszcze fajne gry? Sa już acziki za kupienie ilości gier na steamie? Platyna jak sie nie odpali niczego do czasu kolejnej letniej wyprzedaży

Opublikowano

Achivmentow nie ma ale ostatnio przyszedł do mnie kolega konsolomaniak i zobaczył jak gram w GTA V w 60 fpsach. Nic nie powiedział, oczy tylko mu się zaszkliły po czym odwrócił się i wyszedł z mojego mieszkania. Od tego czasu nie odzywa się do mnie. Właściwie to nie odzywał się ostatnio do nikogo...

Eee... To ja pójdę zobaczyć czy u niego wszystko w porządku.

Opublikowano

Murzyn, proszę

Jak na razie obsrywa klatkami z wieskiem na PC, a poza tym symulator kąpieli w realu chyba grany

Nawet nie wiecie co można u was ograć, poza tym ze więcej klatek i 4k aka będzie działać po patchu

Jesteście gorsi od klapow i botów razem wziętych

Opublikowano

Ok, fajnie ale w co wy gracie na tym PC poza 3dmarkiem? Czasem tez pclab jest ograny i wyprzedaż na steamie, jakies jeszcze fajne gry? Sa już acziki za kupienie ilości gier na steamie? Platyna jak sie nie odpali niczego do czasu kolejnej letniej wyprzedaży

Co to za przyglupi random?

Mozna bardziej strzelic sobie hedszota w kolano?

Opublikowano

Jak ostatnio mi się odpaliła gra z lockiem na 30 fps to myślałem, że zemdleję. Kiedyś tak na to nie zwracałem uwagi bo nie miałem porównania. Tak jak pisał Jaczes, jak już się ktoś przesiądzie to ciężko wrócić do konsol. Za dużo rzeczy jest tam wyciętych/ograniczonych. Tylko przy dobrych exach można się przemęczyć, a do tej pory wyszedł tylko jeden godny uwagi

Opublikowano

Japa czezky, konto od 2005 wiec wara z randomem, pamietam jak jeszcze Mendrek był w zielonym obozie i nawet tam sie go wstydzili, obserwuje sobie was od dawien dawna

Zeszliście na psy

W tej generacji jak na razie wygrywa x360 i ps2

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

alter, zwróć uwagę, że już nie jest 2005 rok

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

LoL, alter sobie zrobiłem wstecz

Pozdro

No wlasnie 2005 już dawno za nami, a wy sie cieszycie jak na was pluja

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

Wcale się nie cieszę że na mnie plujesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.