Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

pewnie tak :)

zaatakowany przez hakerów live pewnie też leżał w święta jedynie oszołomom :)

:)

No live pada od ataku hakerów, to normalne. psn pada tak po prostu i to też normalne. :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mam PS3, PS4 i Vite i mogę ci potwierdzić, że po każdej aktualizacji softu na którejkolwiek, muszę wyłączać automatyczne odnawianie usługi PS+, i nie pierd.ol kocopołów już, bo się ośmieszasz. M$ nie odnawia subskrypcji Golda bo nie robi nowego ToS co każdą aktualizację jak #ForTheFrajers, pyta tylko czy chcę zaktualizować konsolę, mało tego jak jest w trybie instant on to nawet sama się zaktualizuje czego PS4 nie potrafi :kaz::xboss:

Akurat miałem niezaktualizowane PS3 - po aktualizacji sprawdziłem w usługach i automatyczne odnawianie dalej jest wyłączone, więc nie, aktualizacja/akceptacja regulaminu wcale tego nie uruchamia :reggie:

Opublikowano

"Mogli" XD No ale im się nie udało. Zresztą nie ośmieszaj się, bo to był atak DDOS przeciążający infrastrukturę, a nie atak hakerski mający ujawnić dziury w zabezpieczeniach, także fail za failem niktcienielubi.

Ale gdzie ja ci napisałem że atak DDOS idzie w parze z hakerskim?  :facepalmz: No ale zgłoszenia kradzieży danych przez użytkowników live, to przecież w 99% oszołomy, bo przecież ludzie którzy są w stanie złamać jedno drugiego już nie potrafią. Tak. Na pewno tak jest. Bo pisze mi to DonSterydo. W VIII edycji Console Wars.  :usmiech:

Dobrze że ten temat można zastosować jako zamiennik mocnej kawy, ale ja chciałem pogadać normalnie, więc skończ z tym teoretyzowaniem nad zayebistością jednej firemki nad drugą, kiedy nawet jeden z hakerów darł swego czasu łacha z zabezpieczeń tak jednej jak i drugiej firemki, na łamach serwisów growych. :lapka:

ze wam chce sie naginac z nobody xD sony gdyby mu puscilo mele prosto w twarz, to ucieszony by powiedzial ze to wiosenna mzawka xD i zaraz by wygrzebal jakis argument ze tak naprawde to MS pluje 

Tak kubson i dlatego wielokrotnie kłóciłem się tutaj z Mendrkiem i Lemem,

- śmiałem z The Order i argumentów jego obrońców

- przytakiwałem n.t. jakości choyowej usługi gwarancyjnej, sieci i wykonania sprzętu 

- bezproblemowo uznawałem w tej materii wyższość xboxa do którego sami tak się bezwarunkowo pucujecie

Patrząc na waszą długą historię samoorania (vide wasze ostatnie urojenia o zarzucanie mi twierdzenia że gry pokroju BB sprzedają ps4, czy problemów z nazewnictwem remasterów), jakoś choyowo wam idzie to prowo w moim kierunku. :hi:  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

ale widze ze troszke piecze bo odrazu trzeba bylo przekrecic ksywke :yao: tak bardzo zalosne  :empathy:

Opublikowano

O.o przekręciłem twoją ksywkę? przepraszam jeśli już to odruchowo. przecież nie chciałbym byś pomyślał ze zrobiłem to bo zapiekło. :obama:

edit: już naprawione zielony e-przyjacielu. :)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Niezbyt na temat, ale...

1421317041806-0.png

Dalej mnie rozwala jak ktoś kupuje gry na podstawie recenzji i metacritica xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mam PS3, PS4 i Vite i mogę ci potwierdzić, że po każdej aktualizacji softu na którejkolwiek, muszę wyłączać automatyczne odnawianie usługi PS+, i nie pierd.ol kocopołów już, bo się ośmieszasz. M$ nie odnawia subskrypcji Golda bo nie robi nowego ToS co każdą aktualizację jak #ForTheFrajers, pyta tylko czy chcę zaktualizować konsolę, mało tego jak jest w trybie instant on to nawet sama się zaktualizuje czego PS4 nie potrafi :kaz::xboss:

Akurat miałem niezaktualizowane PS3 - po aktualizacji sprawdziłem w usługach i automatyczne odnawianie dalej jest wyłączone, więc nie, aktualizacja/akceptacja regulaminu wcale tego nie uruchamia :reggie:

Długo zajęło ci ściąganie łatki na PSN :kaz: i dziwnym trafem miałeś niezaktualizowane :dunno:

Opublikowano

Widzę nobody już zapomniał jak mu, mi i innym użytkownikom PS3 Sony pozwoliło Hakerom (pipi)ić w biały dzień dane całego konta + kart kredytowych, a usługa sieciowa leżała kilka miesięcy. Ba ta ich usługa nadal jest (pipi)a tak dziurawa, że byle jaka grupa hakerska może w nią wejść jak w ser.

Widać, ludzie mają słabą pamięć.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Niezbyt na temat, ale...

1421317041806-0.png

LOL :pawel:

Opublikowano

Widzę nobody już zapomniał jak mu, mi i innym użytkownikom PS3 Sony pozwoliło Hakerom (pipi)ić w biały dzień dane całego konta + kart kredytowych, a usługa sieciowa leżała kilka miesięcy. Ba ta ich usługa nadal jest (pipi) tak dziurawa, że byle jaka grupa hakerska może w nią wejść jak w ser.

sony gdyby mu puscilo mele prosto w twarz, to ucieszony by powiedzial ze to wiosenna mzawka xD i zaraz by wygrzebal jakis argument ze tak naprawde to MS pluje 

Tak kubson i dlatego (...)

- przytakiwałem n.t. jakości choyowej usługi gwarancyjnej, sieci i wykonania sprzętu 

- bezproblemowo uznawałem w tej materii wyższość xboxa do którego sami tak się bezwarunkowo pucujecie

vOr9GA.gif

W tym temacie obowiązuje niepisana zasada że niezależnie ile razy zjedziesz działania swojej firmy, wskazując podobne przypadki u drugiej i tak nazwany zostaniesz bezkrytycznym zealotą. Ofkors działa to tylko w jedną stronę, bo przecież pokrzywdzeni sami są sobie winni, a wszystko wraz z pierwszymi dwoma latami x1 jest bez zarzutu.  

I WŁAŚNIE ZA TO KOCHAM TEN TEMAT I WASZĄ IGNORANCJĘ. :banderas:

Opublikowano

Niezbyt na temat, ale...

LOL :pawel:

:woot:  :woot:  :woot:

I WŁAŚNIE ZA TO KOCHAM TEN TEMAT I WASZĄ IGNORANCJĘ. :banderas:

ja też jadę suuny a mam ps3/vite i 4, ale nie jestem dzihadystą jak niektórzy.

Ty jeszcze mieścisz się w granicach jakiś norm, ale taki Lem czy Yeti -  :wallbash:  

Żeby nie było M$ też (pipi)a robi w tej generacji, na obie firmy w sumie można napluć a ten cały konslowy gaming to ratują kieszonki, bo na duże konsole ciągle to samo..

Edytowane przez Starh

Opublikowano

czyli lem jako jedyny ogrywa bete SF5 i nie ma ustawionego z automatu przedłużania PS+

fajnie mieć to ps4

wycięte przez Fanka z kartonu

Opublikowano

To klapki się grzeją na betę?! Do czego ten świat zmierza. Elita gejmingu...

Opublikowano

Kolejny ex na PS4 

I Vitę

tym razem od szanowanego deva Tri Ace. Sideview RPG czyli coś w stylu Valkyrie Profile Silmeria. Pięknie.

gs4Pr7n.jpg

Opublikowano

czyli lem jako jedyny ogrywa bete SF5 i nie ma ustawionego z automatu przedłużania PS+

fajnie mieć to ps4

No SF V najbardziej boli tych wszystkich pseudo fanow bijatyk, zagrywajacych sie w Killer Instinc z 5 postaciami na krzyz - tylko gdy nie bylo konkurencji, tylko dlatego ze to ex i tylko na potrzeby CW ^^
Opublikowano

izi jak nie ogarniasz czytania paru postow to sie nie wypowiadaj bo zal cie czytac

lemon pisal ze wraca grac w bete 2h po tym jak byl news ze beta zostala anulowana

Opublikowano

fajnie mieć to ps4

No SF V najbardziej boli tych wszystkich pseudo fanow bijatyk, zagrywajacych sie w Killer Instinc z 5 postaciami na krzyz - tylko gdy nie bylo konkurencji, tylko dlatego ze to ex i tylko na potrzeby CW ^^

Czyli tak samo jak ci wszyscy fani, przekrzykujący się kto ma więcej exów (no konsolowych exów) z oceną 70% na MC w imię wyboru i różnorodności. Potem człowiek odpala PS4, a tam wszyscy grają w Wiedźmina.

Opublikowano

Lemonka zniechęca mnie do ps4 jak daddy do xboxa:D

Ja tam Wiedźmina 3 przeszedłem w jedynej prawilnej wersji na pc. Za to dziękuję bogu że w ostatniej chwili zamiast kodu nvidi zakupiłem batmana na ps4. 2 dni później okazało się że miałem rację. Przeszedłem tego szrota i sprzedałem. Zysku nie miałem wielkiego ale starczyło na nowego Yoshiego. 100 razy lepsza gra a też jakaś bardzo dobra nie jest :)

Opublikowano

Tyle, ze Daddy trolluje, a Lem to glupi fanatyk z natury

Opublikowano

Jednemu chciałem pomóc, żeby z własnej głupoty nie grał w GoW'a w ramce - źle. Kilku innych nieogarów chciałem wyprowadzić z błędu, jakoby akceptacja regulaminu PSN miała odnawiać Plusa - też źle. A pies was wszystkich jechał boty zasmarkane :shotgun:

Przy okazji:

Update - Dragon Quest X and XI announced for the NX.

Wii U oficjalnie martwe po niespełna trzech latach na rynku. Oczywiście obie gry również na PS4, ale nie na śmieć-boxie. Nie dla psa, nie dla śmiecia, a dla pana to! :daddy:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

5 postaci na krzyż

2cf6ply.png

Izi so 2013.

Opublikowano

No fajne tech demo, ludzik sobie chodzi po trawie.

A tutaj walka, dialogi, cutscenki no i 2 widoki gry. Sztywniutko.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Batman Rakham Knight szóstą najlepiej sprzedającą się gierką roku (http://fortune.com/2015/07/23/top-10-selling-video-games-2015-so-far/). Dzięki, kurwa. Wspierajcie tego raka z jeszcze większym zapałem, to niedługo będziemy kupować dwa pierwsze levele niedorobionego tasiemca na premierę za 70 euro i season pass z pozostałymi levelami za drugie tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.