Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

pewnie tak :)

zaatakowany przez hakerów live pewnie też leżał w święta jedynie oszołomom :)

:)

No live pada od ataku hakerów, to normalne. psn pada tak po prostu i to też normalne. :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mam PS3, PS4 i Vite i mogę ci potwierdzić, że po każdej aktualizacji softu na którejkolwiek, muszę wyłączać automatyczne odnawianie usługi PS+, i nie pierd.ol kocopołów już, bo się ośmieszasz. M$ nie odnawia subskrypcji Golda bo nie robi nowego ToS co każdą aktualizację jak #ForTheFrajers, pyta tylko czy chcę zaktualizować konsolę, mało tego jak jest w trybie instant on to nawet sama się zaktualizuje czego PS4 nie potrafi :kaz::xboss:

Akurat miałem niezaktualizowane PS3 - po aktualizacji sprawdziłem w usługach i automatyczne odnawianie dalej jest wyłączone, więc nie, aktualizacja/akceptacja regulaminu wcale tego nie uruchamia :reggie:

Opublikowano

"Mogli" XD No ale im się nie udało. Zresztą nie ośmieszaj się, bo to był atak DDOS przeciążający infrastrukturę, a nie atak hakerski mający ujawnić dziury w zabezpieczeniach, także fail za failem niktcienielubi.

Ale gdzie ja ci napisałem że atak DDOS idzie w parze z hakerskim?  :facepalmz: No ale zgłoszenia kradzieży danych przez użytkowników live, to przecież w 99% oszołomy, bo przecież ludzie którzy są w stanie złamać jedno drugiego już nie potrafią. Tak. Na pewno tak jest. Bo pisze mi to DonSterydo. W VIII edycji Console Wars.  :usmiech:

Dobrze że ten temat można zastosować jako zamiennik mocnej kawy, ale ja chciałem pogadać normalnie, więc skończ z tym teoretyzowaniem nad zayebistością jednej firemki nad drugą, kiedy nawet jeden z hakerów darł swego czasu łacha z zabezpieczeń tak jednej jak i drugiej firemki, na łamach serwisów growych. :lapka:

ze wam chce sie naginac z nobody xD sony gdyby mu puscilo mele prosto w twarz, to ucieszony by powiedzial ze to wiosenna mzawka xD i zaraz by wygrzebal jakis argument ze tak naprawde to MS pluje 

Tak kubson i dlatego wielokrotnie kłóciłem się tutaj z Mendrkiem i Lemem,

- śmiałem z The Order i argumentów jego obrońców

- przytakiwałem n.t. jakości choyowej usługi gwarancyjnej, sieci i wykonania sprzętu 

- bezproblemowo uznawałem w tej materii wyższość xboxa do którego sami tak się bezwarunkowo pucujecie

Patrząc na waszą długą historię samoorania (vide wasze ostatnie urojenia o zarzucanie mi twierdzenia że gry pokroju BB sprzedają ps4, czy problemów z nazewnictwem remasterów), jakoś choyowo wam idzie to prowo w moim kierunku. :hi:  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

ale widze ze troszke piecze bo odrazu trzeba bylo przekrecic ksywke :yao: tak bardzo zalosne  :empathy:

Opublikowano

O.o przekręciłem twoją ksywkę? przepraszam jeśli już to odruchowo. przecież nie chciałbym byś pomyślał ze zrobiłem to bo zapiekło. :obama:

edit: już naprawione zielony e-przyjacielu. :)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Niezbyt na temat, ale...

1421317041806-0.png

Dalej mnie rozwala jak ktoś kupuje gry na podstawie recenzji i metacritica xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mam PS3, PS4 i Vite i mogę ci potwierdzić, że po każdej aktualizacji softu na którejkolwiek, muszę wyłączać automatyczne odnawianie usługi PS+, i nie pierd.ol kocopołów już, bo się ośmieszasz. M$ nie odnawia subskrypcji Golda bo nie robi nowego ToS co każdą aktualizację jak #ForTheFrajers, pyta tylko czy chcę zaktualizować konsolę, mało tego jak jest w trybie instant on to nawet sama się zaktualizuje czego PS4 nie potrafi :kaz::xboss:

Akurat miałem niezaktualizowane PS3 - po aktualizacji sprawdziłem w usługach i automatyczne odnawianie dalej jest wyłączone, więc nie, aktualizacja/akceptacja regulaminu wcale tego nie uruchamia :reggie:

Długo zajęło ci ściąganie łatki na PSN :kaz: i dziwnym trafem miałeś niezaktualizowane :dunno:

Opublikowano

Widzę nobody już zapomniał jak mu, mi i innym użytkownikom PS3 Sony pozwoliło Hakerom (pipi)ić w biały dzień dane całego konta + kart kredytowych, a usługa sieciowa leżała kilka miesięcy. Ba ta ich usługa nadal jest (pipi)a tak dziurawa, że byle jaka grupa hakerska może w nią wejść jak w ser.

Widać, ludzie mają słabą pamięć.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Niezbyt na temat, ale...

1421317041806-0.png

LOL :pawel:

Opublikowano

Widzę nobody już zapomniał jak mu, mi i innym użytkownikom PS3 Sony pozwoliło Hakerom (pipi)ić w biały dzień dane całego konta + kart kredytowych, a usługa sieciowa leżała kilka miesięcy. Ba ta ich usługa nadal jest (pipi) tak dziurawa, że byle jaka grupa hakerska może w nią wejść jak w ser.

sony gdyby mu puscilo mele prosto w twarz, to ucieszony by powiedzial ze to wiosenna mzawka xD i zaraz by wygrzebal jakis argument ze tak naprawde to MS pluje 

Tak kubson i dlatego (...)

- przytakiwałem n.t. jakości choyowej usługi gwarancyjnej, sieci i wykonania sprzętu 

- bezproblemowo uznawałem w tej materii wyższość xboxa do którego sami tak się bezwarunkowo pucujecie

vOr9GA.gif

W tym temacie obowiązuje niepisana zasada że niezależnie ile razy zjedziesz działania swojej firmy, wskazując podobne przypadki u drugiej i tak nazwany zostaniesz bezkrytycznym zealotą. Ofkors działa to tylko w jedną stronę, bo przecież pokrzywdzeni sami są sobie winni, a wszystko wraz z pierwszymi dwoma latami x1 jest bez zarzutu.  

I WŁAŚNIE ZA TO KOCHAM TEN TEMAT I WASZĄ IGNORANCJĘ. :banderas:

Opublikowano

Niezbyt na temat, ale...

LOL :pawel:

:woot:  :woot:  :woot:

I WŁAŚNIE ZA TO KOCHAM TEN TEMAT I WASZĄ IGNORANCJĘ. :banderas:

ja też jadę suuny a mam ps3/vite i 4, ale nie jestem dzihadystą jak niektórzy.

Ty jeszcze mieścisz się w granicach jakiś norm, ale taki Lem czy Yeti -  :wallbash:  

Żeby nie było M$ też (pipi)a robi w tej generacji, na obie firmy w sumie można napluć a ten cały konslowy gaming to ratują kieszonki, bo na duże konsole ciągle to samo..

Edytowane przez Starh

Opublikowano

czyli lem jako jedyny ogrywa bete SF5 i nie ma ustawionego z automatu przedłużania PS+

fajnie mieć to ps4

wycięte przez Fanka z kartonu

Opublikowano

To klapki się grzeją na betę?! Do czego ten świat zmierza. Elita gejmingu...

Opublikowano

Kolejny ex na PS4 

I Vitę

tym razem od szanowanego deva Tri Ace. Sideview RPG czyli coś w stylu Valkyrie Profile Silmeria. Pięknie.

gs4Pr7n.jpg

Opublikowano

czyli lem jako jedyny ogrywa bete SF5 i nie ma ustawionego z automatu przedłużania PS+

fajnie mieć to ps4

No SF V najbardziej boli tych wszystkich pseudo fanow bijatyk, zagrywajacych sie w Killer Instinc z 5 postaciami na krzyz - tylko gdy nie bylo konkurencji, tylko dlatego ze to ex i tylko na potrzeby CW ^^
Opublikowano

izi jak nie ogarniasz czytania paru postow to sie nie wypowiadaj bo zal cie czytac

lemon pisal ze wraca grac w bete 2h po tym jak byl news ze beta zostala anulowana

Opublikowano

fajnie mieć to ps4

No SF V najbardziej boli tych wszystkich pseudo fanow bijatyk, zagrywajacych sie w Killer Instinc z 5 postaciami na krzyz - tylko gdy nie bylo konkurencji, tylko dlatego ze to ex i tylko na potrzeby CW ^^

Czyli tak samo jak ci wszyscy fani, przekrzykujący się kto ma więcej exów (no konsolowych exów) z oceną 70% na MC w imię wyboru i różnorodności. Potem człowiek odpala PS4, a tam wszyscy grają w Wiedźmina.

Opublikowano

Lemonka zniechęca mnie do ps4 jak daddy do xboxa:D

Ja tam Wiedźmina 3 przeszedłem w jedynej prawilnej wersji na pc. Za to dziękuję bogu że w ostatniej chwili zamiast kodu nvidi zakupiłem batmana na ps4. 2 dni później okazało się że miałem rację. Przeszedłem tego szrota i sprzedałem. Zysku nie miałem wielkiego ale starczyło na nowego Yoshiego. 100 razy lepsza gra a też jakaś bardzo dobra nie jest :)

Opublikowano

Tyle, ze Daddy trolluje, a Lem to glupi fanatyk z natury

Opublikowano

Jednemu chciałem pomóc, żeby z własnej głupoty nie grał w GoW'a w ramce - źle. Kilku innych nieogarów chciałem wyprowadzić z błędu, jakoby akceptacja regulaminu PSN miała odnawiać Plusa - też źle. A pies was wszystkich jechał boty zasmarkane :shotgun:

Przy okazji:

Update - Dragon Quest X and XI announced for the NX.

Wii U oficjalnie martwe po niespełna trzech latach na rynku. Oczywiście obie gry również na PS4, ale nie na śmieć-boxie. Nie dla psa, nie dla śmiecia, a dla pana to! :daddy:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

5 postaci na krzyż

2cf6ply.png

Izi so 2013.

Opublikowano

No fajne tech demo, ludzik sobie chodzi po trawie.

A tutaj walka, dialogi, cutscenki no i 2 widoki gry. Sztywniutko.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Batman Rakham Knight szóstą najlepiej sprzedającą się gierką roku (http://fortune.com/2015/07/23/top-10-selling-video-games-2015-so-far/). Dzięki, kurwa. Wspierajcie tego raka z jeszcze większym zapałem, to niedługo będziemy kupować dwa pierwsze levele niedorobionego tasiemca na premierę za 70 euro i season pass z pozostałymi levelami za drugie tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.