Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Posiadacze PlayStation 4, to który DQ najbardziej wam się podobał?

Waham sie pomiedzy Shenmue a Wiedzminem 2.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ja powiem tak...Jedno japońskie Scalebound na überkonsolę wysyła tą ichnią"mega" listę do krainy kanału i banału :reggie:  Taka jest niestety prawda :newell:

Które kupi garstka botów bo w końcu gardzicie japońszczyzną :reggie:

Opublikowano

Najlepsza jest VIII, bo była exem plejstejszon i grałem tylko w nią. 

Myślę że to czyni ze mnie eksperta.

Opublikowano

Ja powiem tak...Jedno japońskie Scalebound na überkonsolę wysyła tą ichnią"mega" listę do krainy kanału i banału :reggie:  Taka jest niestety prawda :newell:

Przyczynic sie do upadku japonskiego deva lepsze niz tysiace exow.

Opublikowano

Bym coś napisał o twojej mamie ale za to są bany więc nie napiszę. 

Nie widzę żadnych emotek więc sprawa jest poważna. :kaz:

Szkoda.  :smutas:

rainbowsheep2.gifrainbowsheep2.gifrainbowsheep2.gif

Opublikowano

Ja gardzę taką japońszczyzną:

https://www.youtube.com/watch?v=ZiPNJ_NXQJk

Nawiasem mówiąc osoba która jest odpowiedzialna za ujawnienie tej gry w takim stanie powinna wylecieć z roboty na zbity ryj :shotgun:

A Scalebound kupie na bilion procent i to w dniu premiery :lapka:

Z listy nielubialskiego jeszcze tylko Nier 2 rokuje. Reszte...

beh3co.jpg

Opublikowano

Bez kitu jaki pogrom Xboxa. Ciągle tylko zapowiedzi na rodzinę Playstation, gdzie wejdziesz na necie o grach, to gadają o PS4. O Xboxie o wiele, wiele ciszej i rzadziej. Bida w ch.uj z tą konsolą. Mam wrażenie, że Spencer ją porzuci za jakieś dwa latka. Ale co się dziwić, po niesławnym 2013 roku, ta konsola jest już skażona na zawsze. Nie pozostało nic, tylko rozpocząć od nowa, tym razem ze Spęserem na czele decyzyjnym. Bo Łoniak już żadnego eksajtu nie wydobędzie. Nawet Girsy 4 zanudziły, ponoć największa bomba na następny rok.

Bida w ch.uj z tą konsolą... 

Opublikowano

No TLG w szczególności xDDDD

xDDDD

xDDDD

Beka z papieża xDDD

Idź już stąd, yebany bezbeku.

Opublikowano

Nobody zainteresuj się piątką.

Opublikowano

Bez kitu jaki pogrom Xboxa. Ciągle tylko zapowiedzi na rodzinę Playstation, gdzie wejdziesz na necie o grach, to gadają o PS4. O Xboxie o wiele, wiele ciszej i rzadziej. Bida w ch.uj z tą konsolą. Mam wrażenie, że Spencer ją porzuci za jakieś dwa latka. Ale co się dziwić, po niesławnym 2013 roku, ta konsola jest już skażona na zawsze. Nie pozostało nic, tylko rozpocząć od nowa, tym razem ze Spęserem na czele decyzyjnym. Bo Łoniak już żadnego eksajtu nie wydobędzie. Nawet Girsy 4 zanudziły, ponoć największa bomba na następny rok.

No własnie gadają, na pewno nie grają, bo nie ma w co xD

Opublikowano

@Ragus

jeśli wyszła tylko na nds to nawet mnie nie kuś. wystarczy że już remastery zeld i nx każą mi się zastanowić który sprzęt ninny wziąć w przyszłym roku.

#problemypolskiejbiedy

Opublikowano

Odrodzenie PS4 - w 2018 zaczną jakieś gry wychodzić XD

Opublikowano

3DS i NX. Ogralbys se elegancko V.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

I to powiedział jeden z naczelnych kubotów w zasadzie w przededniu deklapizacji, którą zapoczątkuje Gamescom 2015 :yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
- FF XIV

- FF XV

- FF VII Remake

- Kingdom Hearts III

- Nier 2

- Dragon Quest X

- Dragon Quest XI

- Dragon Quest Heroes 1 & 2

- Shenmue 3

- Persona 5

- Exist Archive: The Other Side of the Sky

- Tales of Zestiria

- Tales of Berseria

- Ys 8

- Star Ocean 5

- Disgaea 5

- Odin Sphere Leifthrasir

- New Vanillaware project

- Digimon Story: Cyber Sleuth

- Project SETSUNA

- Yoru no Nai Kuni

- World of Final Fantasy

- Yakuza 5

- Trailers in the Sky 2

- The Last Guardian 

- Level 5 RPG

- Dark Souls 3

Japonia :banderas: <policzcie ile z tego będzie na Xszrocie>

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

3DS i NX. Ogralbys se elegancko V.

dzięki.

nie wiedziałem że V ma wyjść też na NX, a ten coraz bardziej prawdopodobnie będzie u nas po wakacjach 2016. Ze wsteczną kompatybilnością. 

I hope. 

Opublikowano

W sensie Dragon Quest V z DSa odpalony na 3DSie xD

Opublikowano

Ja może nie w temacie ale czy figaro ma ps4 czy wii u? Bo cholera pogubiłem się

Masz mnie w znajomych na Wii U......

Opublikowano

jak można tak się mylić?

Opublikowano

Przestańcie cytować posty Gi "wait 4 it" faro bo się czytać tego nie daje. 

Opublikowano

Nie no trochę słabo teraz z xboxem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.