Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kogo to obchodzi o czym mówiłeś stulejarzu? 

:reggie:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Będę tęsknił za takimi postami w listopadzie  :miner:

Opublikowano

W ogóle jara się pecetową grą i twierdzi, że port na n64 był najlepszy :yao: FFVII i MGS dopiero na PC pokazały pazur, najlepsze edycje

Opublikowano

Będę tęsknił za takimi postami w listopadzie  :miner:

Przecież ty polecisz znacznie wcześniej.

Prawda Mazzeo? :kaz:

Opublikowano

W ogóle jara się pecetową grą i twierdzi, że port na n64 był najlepszy :yao: FFVII i MGS dopiero na PC pokazały pazur, najlepsze edycje

:dafuq:

Na N64 nie ma portu Dooma. 

Opublikowano

Aa faktycznie, jest ta upośledzona wersja Doom 64. Nawet w to kiedyś grałem, szybko wymazałem z pamięci na szczęście

Opublikowano

szczegolnie siódemka - muza w midi, rozpackane tla i brak chórków przy ostatniej walce ;)

Opublikowano

Aa faktycznie, jest ta upośledzona wersja Doom 64. Nawet w to kiedyś grałem, szybko wymazałem z pamięci na szczęście

Oczywiście, oczywiście.

Opublikowano

Na jakiej platformie jest najlepszy DOOM?

:sorcerer:  :sorcerer:                :sorcerer:

:sorcerer:       :sorcerer:           :sorcerer:

:sorcerer:           :sorcerer:       :sorcerer:

:sorcerer:              :sorcerer:    :sorcerer:

:sorcerer:                :sorcerer:  :sorcerer:  

dobra, nie chcę mi się robić dalej. Odpowiedź brzmi N64.

cb46b1c5ba9984237ae032cebf449680.png

Nudzi mi się w robocie xD

Opublikowano

Lol, upośledzona? Akurat Doom 64 wymiatał - miał własne levele, był mroczniejszy, miał lepszą i przemodelowaną grafikę, a muzyka to był darkbient w najlepszym wydaniu. Zresztą plansza Breakdown jest uznawana za najbardziej porytą w historii Dooma, a muzyka z niej brzmi tak:

http://www.youtube.com/watch?v=gsZP80NKbBA

Opublikowano

Lol, upośledzona? Akurat Doom 64 wymiatał - miał własne levele, był mroczniejszy, miał lepszą i przemodelowaną grafikę, a muzyka to był darkbient w najlepszym wydaniu. Zresztą plansza Breakdown jest uznawana za najbardziej porytą w historii Dooma, a muzyka z niej brzmi tak:

http://www.youtube.com/watch?v=gsZP80NKbBA

Mendrek-san, zawsze Cię szanowałem ;')

Opublikowano

Trafił stulejarz na stulejarza.

Opublikowano

Pewnie w psxextreme był jakiś artykuł o tym, Mendrek przeczytał i teraz chciał zaszpanować wiedzą, że niby grał.

No ale każdy wie, że u niego tylko te plejstejszyn więc nikt(albo jak widać prawie nikt) się nie nabierze. 

Opublikowano

Kiedy szanuje cie figaro, to tak jakby szanowala cie uposledzona (pipi) z mendami.

Przynajmniej jestem (pipi) z włosami.

Opublikowano

Co to za przyglupi random?

Kiedy szanuje cie figaro, to tak jakby szanowala cie uposledzona (pipi) z mendami.

Czujcie się zaraportowani :hi: Mam nadzieję, że moderacja potraktuje was tak surowo, jak experta :shotgun:

Opublikowano

Konfident

Edit: raport na IRC?

Chłopaki macie bana na gameonly!!!

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

O przyszedł gardzący wc alter. xD

sry poyebałeś mi się z innym typem (kałakiem)

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Lol, upośledzona? Akurat Doom 64 wymiatał -

To na N64 już dawali gry w plusie :O?

Opublikowano

Że niby Mondrek grał kiedyś na konsoli innego producenta niż Sony? Nie ma takiej możliwości. :dog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

gral - przeciez sam sie przyznal, ze odwiedzial regularnie Wieslawe i to jest ten mityczny kolega od konsol, poklocili sie i teraz drzwi zamkniete

Opublikowano

Wiesław mu kiedyś głowę drzwiami przytrzasnął i tak skończyła się wielka przyjaźń ;)

Opublikowano

Ten kolega, który się okazuje być koleżanką... Pokłócili się, gdy dowiedziała się co Mondry robi po zjedzeniu kebaba. Czar prysł. :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wiesława jest facetem ;)

Opublikowano

To może był kiedyś kobietą?

Co to za przyglupi random?

Czujcie się zaraportowani :hi: Mam nadzieję, że moderacja potraktuje was tak surowo, jak experta :shotgun:

Plują na Ciebie, a Ty się cieszysz.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.