Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W sumie sprzedaze nowych IP pokazuja,ze najwiekszym rakiem branzy sa sami gracze.

Podsumowanie ostatnich lat branży i gamingu dla Januszy.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Patrz_psy, Destiny, za rogiem juz czeka The Division.

Generacja sukcesu :kaz:

Opublikowano

Destiny,

Zapomnialem o tym (pipi)anym raku. Destiny to chyba obecnie najwiekszy rak. 30$ dlc a teraz kolejne dlc za 50$ i ludzie to kupuja :facepalmz:

Opublikowano

Patrz_psy, Destiny, za rogiem juz czeka The Division.

Generacja sukcesu :kaz:

Akurat Watch Dogs bylo dobre, takie mocne 8/10. Fabula i otoczka nie byla zla,jedynie ten model jazdy ale dalo sie przyzwyczaic.

The Division ? Niby dlaczego ? Downgrade pewnie. Naughty dog nie lepsze ze swoich uncharted 4, gra zaliczyla podwojny downgrade zeby nie bylo sporych spadkow fpsow.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Destiny,

Zapomnialem o tym (pipi)anym raku. Destiny to chyba obecnie najwiekszy rak. 30$ dlc a teraz kolejne dlc za 50$ i ludzie to kupuja :facepalmz:

izi mowi ze swietne, lepsze niz halo i kazda gra na xboxa 

ja mu wierze :reggie:

Opublikowano

Nie mam pojęcia jakim cudem takie góvno obesrane jak destiny sprzedaje się aż tak dobrze.

Opublikowano

Nie mam pojęcia jakim cudem takie góvno obesrane jak destiny sprzedaje się aż tak dobrze.

Brak innych gier + ogromny budżet marketingowy działają cuda.

Opublikowano

Jakbys zagral to bys sie dowiedzial. Grze trzeba dac szanse, pierwsze DLC bylo za(pipi)iste a drugie tez bylo spoko tylko szkoda ze nie dali raidu. Czekam na nowe DLC

Destiny,

Expansion kosztowal 35$ i zawieral dwa spore DLC, a The Taken King bedzie kosztowac 40$ a nie 50$.

Przynajmniej wiem za co place a nie jak w tym nowym batmaniku gdzie trzeba zaplacic 30$ za dlc z misjami fabularnymi ktore trwaja 20 minut.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Destiny jest najwiekszym przekretem tej generacji. Caly marketing opieral sie na jak najwiekszej liczbie preorderow aby gra zwrocila sie jeszcze przed premiera. Do tego dochodza pozne recenzje zeby ludzie sie nie dowiedzieli ze kupuli kmiota 6/10 bo niby nie mogli otworzyc serverow dla recenzentow wczesniej XDDDD Juz nie wspomne ze mielismy penetrowac kosmos, a skonczylo sie na strzelaniu do jaskini <tuptuptup zaraz tutaj bedzie izi>

Opublikowano

Grałem w bete, nigdy więcej tego chuystwa na mojej konsoli.

Opublikowano

Grałem w bete, nigdy więcej tego chuystwa na mojej konsoli.

Tylko ze w becie mogles dobic do max 6lvl i byla dostepna tylko jedna planeta. Jakbys zagral w pelna wersje to bys mial inne zdanie o tej grze. Do tego strike,raidy,weekly nightfall itd. Mega gierka i wciaga jak nic :D

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

dobrze ze byla beta, bo mialem preordera zlozonego, cale szczescie ze nie dalem sie nabrac, na swobodne podrozowanie i ekslopracje kosmosu :yao:

Opublikowano

Taa, dwie inne równie zyebane planety zmieniły by moje zdanie xD

Opublikowano

Grałem dzisiaj na s t a n d z i e w BB i o ku.rwa jak to się krztusi co drugi krok. Mam nadzieję że patche to poprawiły bo tragedyja. Tylko Szony.

Opublikowano

Kurde chlopaki z naughty dog ciezko pracuja widze przy tym kapiszonie 4, zabugowane gorzej niz w AC Unity, przypadek ? nie sadze.

0:34 

:dynia:

:pawel:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Robiona na szybko, żeby było w co grać w tym 2016roku.

Opublikowano

Robiona na szybko, żeby było w co grać w tym 2016roku.

Oprocz kapiszonow, bedzie w co grac jeszcze w 2016 roku ? Nie sadze :reggie:   

Przy shenmula dopiero prace nad gra sie rozpoczely,czyli pewnie wydadza 2018 i tego tasiemca final fantasy w podobnych terminach. Jeszcze te studio od killzonka robi horizon zero down hehe. Wiadomo ze te studio potrafi s(pipi)ic kazdy projekt.

Opublikowano

Driveclub przekroczył 2 miliony sprzedanych kopii :fsg:

Tymczasem microsoft jakoś nie chwali się sprzedażą forzy horizon 2 :yao:

półtora miliona FH2

Półtora miliona ale na xone i x360 łącznie :yao:

Opublikowano

Kolejne wspaniale wieści z obozu Sony. PS4 osiągając sprzedaż 25,3 miliona sprzedaje się lepiej od PS2 które potrzebowało 2 lat i 8 miesięcy do osiągnięcia 20 milionów.

PlayStation-4-Prints-Money.gif

Opublikowano

Ładne trzeba mieć niedo(pipi)anie żeby cieszyć sie z wyników finansowych firmy z którą nie ma sie nic wspólnego, bo tasowanie sie do portretu kaza sie nie liczy xD

A teraz serio, to mega ciężkie czasy nastają dla naszej branży

Sprzedaje sie konsola na ktorej nie ma żadnych konkretnych gier, producent owej konsoli pluje na swoich psychofanów, a oni chcą tego go,wna wiecej xD

Opublikowano

A gry to jakieś popłuczyny. xD

Opublikowano

Sprzedaje sie konsola na ktorej nie ma żadnych konkretnych gier,

No tak bo na XO wychodzą konkretne gierki wybijające się ponad to co oferuje PS4 :empathy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.