Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No bo oferuje ale jak sie ma klapy na oczach to co zrobisz, nic nie zrobisz :dunno:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Xone nie powala, ale jest lepiej niż z PS4. Za to PS4 jest najlepiej sprzedającą się konsolą w historii bo... no właśnie. Sony na każdym kroku pokazuje swoim klientom gdzie ich ma, a ci skaczą ze szczęścia i proszą o więcej.

A co do rakowych DLC, to mam sprawdzić którzy z Was pokupowali te DLC do MKX z 4 postaciami w cenie 50% pełnej gry?  :reggie:  Wchodzę do tematu o grze i widzę, że łosi nie brakuje. Ale wszyscy bzdurzą o januszach gejmingu i raku toczącym branżę  :yao:

Opublikowano

Driveclub przekroczył 2 miliony sprzedanych kopii :fsg:

Tymczasem microsoft jakoś nie chwali się sprzedażą forzy horizon 2 :yao:

półtora miliona FH2

Półtora miliona ale na xone i x360 łącznie :yao:

nie? półtora miliona na xone

Opublikowano

Sprzedaje sie konsola na ktorej nie ma żadnych konkretnych gier, producent owej konsoli pluje na swoich psychofanów, a oni chcą tego go,wna wiecej xD

Skisłem :dynia:

Opublikowano

No bo oferuje ale jak sie ma klapy na oczach to co zrobisz, nic nie zrobisz :dunno:

żeby napisać coś takiego to chyba trzeba zacząć przygodę z console gejmingiem od xboxa 360. 

porównaj sobie nie ps4 a x1; 

- z pierwszymi 18 mies. pierwszego xboxa, 

- 360-tki, 

- kurfa czegokolwiek przed VIII generacją.  :rotfl:  

i powtórz to pjerdolamento  :yao:

to co się wyprawia w tej generacji to jest patologia. 

Opublikowano

Sprzedaje sie konsola na ktorej nie ma żadnych konkretnych gier, producent owej konsoli pluje na swoich psychofanów, a oni chcą tego go,wna wiecej xD

Skisłem :dynia:

Kisnąć to można z Ciebie, bo dalej czekam na twoje źródło, że SO nie sprzedał się w 1mln sztuk na XO. 

Opublikowano

żeby napisać coś takiego to chyba trzeba zacząć przygodę z console gejmingiem od xboxa 360.

porównaj sobie nie ps4 a x1;

- z pierwszymi 18 mies. pierwszego xboxa,

- 360-tki,

- kurfa czegokolwiek przed VIII generacją. :rotfl:

i powtórz to pjerdolamento :yao:

to co się wyprawia w tej generacji to jest patologia.

Obudź sie człowieku mamy 2015, a nie 1991, 1993, 2001 czy 2006 rok

Porównuje to co obie konsole maja do zaoferowania w kwestii gier w 2015 no i dla twojego nieszczęścia biblioteka gier na xbox ona gniecie plejstejszon

Mógłbym wymienić ale to sensu nie ma bo serio macie mega klapy na oczach, czasem wydaje mi sie ze tyle oberwalicscie cumshotow na twarz ze przez to nie da sie ich zdjąć :/

Edytowane przez kubson

Opublikowano

ej ale bez argumentum ad ignorantiam sutuś  :newell: dowód że jest inaczej jest po twojej stronie. 

Opublikowano

Biblioteka gier na xone gniecie :dynia: :dynia: :dynia:

Chyba swoją śmiesznością.

Opublikowano

Z Xboxem Nigdy Nie Było Tak Dobrze.

Opublikowano

ej ale bez argumentum ad ignorantiam sutuś  :newell: dowód że jest inaczej jest po twojej stronie. 

No nie, bo ja nigdzie nie twierdzę, że się sprzedał. Tak samo jak nie twierdzę, że się nie sprzedał. To amsterdam tak twierdzi i chcę, żeby pokazał źródło potwierdzające te słowa albo niech robi kłamca wypad.

lemonka to samo z tym 1mln dc w miesiąc. 

Biblioteka gier na xone gniecie  :dynia:  :dynia:  :dynia:

PS3 :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

na pewno jest lepiej niz z plejstejszon wy zyjecie serio w jakiejs chinskiej bajce xD

Opublikowano

na pewno jest lepiej niz z plejstejszon wy zyjecie serio w jakiejs chinskiej bajce xD

Wyszło więcej gier? Wyszło.

Jest więcej zapowiedzi? Jest.

Wy macie tylko Krasnale 5 i Cofanie Czasu w postaci QB i Forzy. Zobaczymy co pokażą na tym gamescomie, no ale średnio jest, średnio. 

Opublikowano

Od kiedy ilość gier wyznacza jakość? xD

Opublikowano

Wy macie tylko Krasnale 5 i Cofanie Czasu w postaci QB i Forzy. Zobaczymy co pokażą na tym gamescomie, no ale średnio jest, średnio. 

no godzilla to mega dealbreaker xD 

z tymi zapowiedziami to beka bo od tylu lat sony was oklamuje, a wy to lykacie jak pelikany 

Opublikowano

Mi tam jedna rzecz tylko nie podoba się w xboxie... sprzedaż randomowej gry nawet w za(pipi)istej cenie graniczy z cudem. 

W ogóle wygląda to czasem tak jakby nikt nie miał tej konsoli w Polsce. Rynek wtórny w ogóle nie istnieje :E

To jest jednak ogromny minus tej konsoli na polskim rynku.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

musisz zrozumiec Figaro ze xbox daje wiekszy wybor 

mam ochote na gre wyscigowa mam do wyboru FM5 lub FH2 + multiplatformy

mam ochote na multi mam do wyboru Halo MCC lub Titanfall + multiplatformy

mam ochote na bijatyke mam Killer Instinct  + Multiplatformy 

mam ochote na platformowke mam do wyboru Max lub Ori + multiplatformy

a na plejce co ? 

ZERO WYBORU, ZERO tylko multiplatformy xD

Opublikowano

a na plejce co ? 

A co jak chcesz pograć w dobry, japoński sztos? 

Bociki, zrozumcie, że jak nadejdzie 2016 rok, to już po was. Słyszycie? Po was. 

Opublikowano

Mi tam jedna rzecz tylko nie podoba się w xboxie... sprzedaż randomowej gry nawet w za(pipi)istej cenie graniczy z cudem. 

W ogóle wygląda to czasem tak jakby nikt nie miał tej konsoli w Polsce. Rynek wtórny w ogóle nie istnieje :E

To jest jednak ogromny minus tej konsoli na polskim rynku.

Bo nikt praktycznie tej konsoli w Polsce nie kupil.

"Jeszcze nigdy nie bylo tak dobrze !" xD

Opublikowano

Porównuje to co obie konsole maja do zaoferowania w kwestii gier w 2015 no i dla twojego nieszczęścia biblioteka gier na xbox ona gniecie plejstejszon

Mógłbym wymienić ale to sensu nie ma bo serio macie mega klapy na oczach, czasem wydaje mi sie ze tyle oberwalicscie cumshotow na twarz ze przez to nie da sie ich zdjąć :/

Ya yebie... Nie podoba ci się przykład lat 1991-2001 to por. sobie line up pierwszych 18 mies. 360-tki, ps3 (tylko bez tej zyebanej ignorancji), czy nawet wii u. 

Dobra wytłumaczę łopatą: 

YEBANE 12 MIESIĘCY BEZ JAKIKOLWIEK PUDEŁKOWYCH EXÓW. CAŁY UBIEGŁY ROK GDZIE DOSTALIŚCIE 2 PERMANENTNE EXY NA 8-8+ I 3GRY NA START, Z KTÓRYCH ŻADNA NIE BYŁA W STANIE DOBIĆ DO ŚR. NAJGORSZEGO INFAMOUS.

JAK MOŻNA BRONIĆ TAKIEJ SPJEROLINY I MAJACZYC COŚ O KLAPKACH NA OCZACH I CUMSHOTACH?  :whyyy:

Jeszcze kiedy boner praktycznie nie istnieje w dissach pecetowców na bebechy ps4.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Zrozum kiepie że nawet w por. z wii u oba pierwsze 18 mies. obu sprzętów to zwyczajny kiepski żart. I naprawdę nie mam trudnosći powiedzieć tutaj że x1 w ogólnym rozrachunku ma lepsze lata 2013-2015, bo i tak oba rucha zaróno blacha jak i wii u wraz z Bayo2, MK8 i pozostałymi produkcjami zaczynającymi się od min. "8". Fajnie że po dwóch latach coś się tam u was dzieje, ale żeby w taki sposób bronić blisko dwóch lat? 

To jest serio żałosne. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

a na plejce co ? 

A co jak chcesz pograć w dobry, japoński sztos? 

Bociki, zrozumcie, że jak nadejdzie 2016 rok, to już po was. Słyszycie? Po was. 

ja to slysze juz od 2006 roku xD prawie 10 lat haha

jak chce pograc w dobry japonski szrot to wybor jest tylko jeden NINTENDO

Opublikowano

Bloodborne, Order, za niespełna miesiąc Until Dawn, a na śmieć-boxie od początku roku ZERO, no ale śmieć-box w 2015 "oferuje" :kaz: Boty, co wy ćpacie? Dajcie trochę, ja też tak chcę! :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Xbox i wybor multiplatform! Najlepszym przykladem sa CARSY, ktore przeciez kazdy BOT z FORZA porownal! - na YT ogladajac gameplaye z PS4 mylac filmy z poteznymi Pecetami xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ya yebie... Nie podoba ci się przykład lat 1991-2001 to por. sobie line up pierwszych 18 mies. 360-tki, ps3 (tylko bez tej zyebanej ignorancji), czy nawet wii u. 

Dobra wytłumaczę łopatą: 

YEBANE 12 MIESIĘCY BEZ JAKIKOLWIEK PUDEŁKOWYCH EXÓW. CAŁY UBIEGŁY ROK GDZIE DOSTALIŚCIE 2 PERMANENTNE EXY NA 8-8+ I 3GRY NA START, Z KTÓRYCH ŻADNA NIE BYŁA W STANIE DOBIĆ DO ŚR. NAJGORSZEGO INFAMOUS.

JAK MOŻNA BRONIĆ TAKIEJ SPJEROLINY I MAJACZYC COŚ O KLAPKACH NA OCZACH I CUMSHOTACH?  :whyyy:

Jeszcze kiedy boner praktycznie nie istnieje w dissach pecetowców na bebechy ps4.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Zrozum kiepie że nawet w por. z wii u oba pierwsze 18 mies. obu sprzętów to zwyczajny kiepski żart. I naprawdę nie mam trudnosći powiedzieć tutaj że x1 w ogólnym rozrachunku ma lepsze lata 2013-2015, bo i tak oba rucha zaróno blacha jak i wii u wraz z Bayo2, MK8 i pozostałymi produkcjami zaczynającymi się od min. "8". Fajnie że po dwóch latach coś się tam u was dzieje, ale żeby w taki sposób bronić blisko dwóch lat? 

To jest serio żałosne. 

ty jestes nawiedzony rozumiesz koleszko ze mamy rok 2015 i na ch,uj mam patrzesz w przeszlosc ? jestes bez kitu jak kibic polskiej reprezentacji co tylko pie,rdoli w kolko o remisie z 1973r i brazowym medalu z 1974r xD

wkleje ponownie swoj post moze wtedy ogarniesz;

a na plejce co ? 

aha i srednimi ocen jaraja sie tylko kazuale bez grama gustu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.